Ин витро център Стефанов - тема 6

• 66 072
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Аз бях с ММ, ноо на вас вярвам повече Laughing
Дано скоро не ти се налага да помниш такива заръки, а само как да гледаш бебо Praynig

# 526
  • Димитровград
Момичета много ме е страх. Вече 16 дена от абразиото, а продължавам да тека доооста обилно. На моменти ярка кръв, на моменти тъмна, но днес още повече. Снощи събрах границите високите на кръвното и щях да умра, но се усаферих и днес кървенето ми е ад. Звъня постоянно на докторката дето ми го прави, но все казва спокойно ще спре. Антибиотици пих доксициклин, сега пия аксеф, бих си инжекции окситоцин уж да изхвърля всичко, но те пък не ми подействаха. Страх ме е от това кървене да нестане най лошото и затова реших да сменя доктор Цонева и утре в пловдив. Моля ви момичета стискайте палци и се молете всичко да е наред, защото много ме наплашиха, че от такива кръвоизливи можело да се стигне и до отстраняване на матката.....вече откачам и като отида до тоалетна още повече настръхвам като видя тъмната кръв в големи количества която изтича от мен. Направо съм ужасена #Crazy #Crazy Crazy

# 527
Оффф, сладка, тези твой мъки край нямат! Стискам палци за утре и се надявам всичко да е наред>

# 528
Добро утро,момичета!Можете,ли да ми кажете,дали има хотели в близост до болница Ниа Мед?Търсих ,но нищо не намирам.

# 529
Здравейте и от мен, Честита нова година с пожелание за здраве и много късмет.
Момичета моят първи опит приключи на 30 декември с ЧХГ 16.36. Нямам представа защо не се получи .Не предполагах ,че този път по който сме тръгнали е толкова труден.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 07:30 от Zvin4e

# 530
Добро утро,момичета!Можете,ли да ми кажете,дали има хотели в близост до болница Ниа Мед?Търсих ,но нищо не намирам.
http://artcomplex-stz.com/page/hotel-110-2.html
http://www.eskizaara.com/ceni.htm  - не е близо, но цената е добра.
sladkatakaka1988, сменяй Цонева при първа възможност, от Стара Загора съм и знам достатъчно за да не ти я препоръчвам.
Stella-87, на мен ми правиха хистеросалпингосонография , която установи че нямам проблем с тръбите. Доктора ни настоя да дадем шанс за естествено забременяване и ако не стане...след два месеца инсеминация. Имало много случай на забременяване след такава процедура...уви втори цикъл вече минава и не се получава.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 09:53 от nikitita

# 531
http://artcomplex-stz.com/page/hotel-110-2.html
http://www.eskizaara.com/ceni.htm  - не е близо, но цената е добра.
sladkatakaka1988, сменяй Цонева при първа възможност, от Стара Загора съм и знам достатъчно за да не ти я препоръчвам.
Stella-87, на мен ми правиха хистеросалпингосонография , която установи че нямам проблем с тръбите. Доктора ни настоя да дадем шанс за естествено забременяване и ако не стане...след два месеца инсеминация. Имало много случай на забременяване след такава процедура...уви втори цикъл вече минава и не се получава.
Аз съм с лапароскопия направена в Пловдив юли месец,без проблем с тръбите и със същата надежда да се получат след това нещата,но до сега нищо..Доктора не вярва на 100% на тези резултати и затова иска цветна снимка при него.Мн съм скептична към тази инсе.,но щом той преценя така-трябва да му се вярва Simple Smile

# 532
  • Димитровград
Момичета минах прегледа и ми изписа три хапчета Цитотек да предизвика аборт, каза че може доста да ме боли и ако от това не изхвърля остатъка който имам ще ме приемат в пловдив за втори кюртаж. Иначе Цонева ми каза, че добре съм изчистена нищо нямам....ужас а такова доверие и имах.

# 533
Сладка, като прочетох, че ходиш при Цонева и щях да пиша, че не е това, което всички говорят за нея. Но пък моето мнение не е задължително да е правилно и се отказах. Веднъж отидох при нея и ми беше достатъчно, за да реша, че никога не бих повторила. Не знам какво толкова всички я боготворят... #Cussing out

Дано се оправиш бързо и най-безболезнено  Hug Hug

# 534
Zvin4e съжалявам за неуспеха, но няма да се отчайваш или предаваш! Пътя наистина е труден, повечето момичета тук са с повече от един неуспех, но битката си заслужава! Аз успях на петия опит, но в момента даже не си спомням през какво съм минала! Бъди силна, щастието ти предстои!
Сладката, бързо възстановяване!

# 535
Честит син Molssi и на Вас бананче честита двойна радост. Дано растат здрави дечицата и  имат щастливо детство. Ние също растем с Ники и много папкаме,  така че не се отказвайте момичета доктора прави много добра селекция с Натали и бебоците са страхотни.
Дано през 2017 всички тръгнали по този път гушнете рожбите си.

# 536
Здравейте и от мен, Честита нова година с пожелание за здраве и много късмет.
Момичета моят първи опит приключи на 30 декември с ЧХГ 16.36. Нямам представа защо не се получи .Не предполагах ,че този път по който сме тръгнали е толкова труден.
само на пред званче моя първи опит на 31 октомври приключи така пътя е много труден ама времето лекува всичко напред и горе главата печтите се сбъдват     

# 537
  • Димитровград
Момичета много отдавна исках да питам дали някоя от вас знае доктор Стефанов има ли семейство...деца. Няма никаква информация за него в интернет относно семейството ми. Просто ми е интересно, защото всеки ден правиш чудеса и гледаш бебета на екрана....дали и той има свои дечица?
Относно кървенето ми днес почти нямам. Парчето, което видя доктора от Пловдив, забравено от Цонева и твърдението от нея споко кървенето ще спре изчистила съм те перфектно с изписаните ми хапчета от пловдив от новия ми доктор мисля, че това парче вчера падна. Невероятен специалист само мога да съжелявам че не съм го срещнала по рано. Живот и здраве чудото да ми се случи отново той е моя лекар за наблюдение и следене на бременността Heart Eyes

# 538

Благодаря за поздравленията, пожелавам го на всички от сърце, само мога да кажа, че всяка забита игла си заслужава, борете се момичета и не се предавайте. bouquet
Сладката, да имал е една съпруга от която има момиченце, но се е развел за съжаление тяхната работа коства много за личното време и спокойствие.Сега мисля, че си има само приятелка...имам подозрения коя е, но няма да създавам клюки  Crazy
Сладката би ли споделила кой е доктора от Пловдив от който си доволна, благодаря предварително!

# 539
  • Стара Загора
Честита радост на всички мами! Пожелавам ви здрави бебчета!
Сладката , и аз като прочетох, че си се насочила към Цонева, си мислех да ти пиша да не го правиш, ама си викам "лошото ми мнение за нея е само от четенето в нета". И се отказах да ти пиша. Confused
Но явно трябва да го правим - протечем  или чуем   нещо лошо за някой доктор , трябва да си го казваме, че да се пазим една друга.

Общи условия

Активация на акаунт