Ин витро център Стефанов - тема 6

• 65 957
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Честито и от мен  Hug

# 661
Честита да ви е, малката принцеса, Мери! Да е жива и здрава, безгрижна и много щастлива!

# 662
  • Сливен
Честито и от мен. bouquet

# 663
Мери честито ви радост.Да ви е жива и здрава принцесата.

# 664
Честито Мери,
Явно се заредиха добрите дни пак за клиниката и сега е момента на мацките. Толкова ми се искаше Ники да си има и сестричка,  но няма как да пътуваме отново с бебока и ако се наложи лежане при една евентуална бременност или престой по болници на този етап ми звучи невъзможно.
Успех на момичетата в процедура!

# 665
Момичета, знам че е писано и коментирано няколко пъти относно хотелите, нооо да кажа и аз. Миналата седмица ми се наложи да преспя в Ст.З-ра. Да слушам акъла на братовчедка ми - отидохме в хотел Железник.... НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!! Пускат парното 2 или най много 3 пъти за деня за по 2-3 часа. Вечерта когато се настанихме си беше студено. Аз спах с дрехите с които пътувах - блуза с поло и клин. Заспахме под звуците на капещото казанче от тоалетната, душа също капеше и цялата баня беше мокра постоянно. Банята толкова тясна, че правиш гимнастика за да затвориш вратата на тоалетната. Хавлиените кърпи бяха бели, но адски груби, като шкурка. Едвам си бършех ръцете като се измиех.  Не ми е било за цел да търся най-евтиния или най-луксозния хотел, но за тези пари които искат в хотела, е качество като за мотел.

# 666
  • Сливен
Аз и двата пъти когато се наложи да спя в Ст.Загора бяхме в този хотел http://hoteltrayana.com/,двойна стая 50лв със закуска,чисто,топло.

# 667
Веднъж пихме кафе в механата им. Обедното меню беше супер и  евтино спрямо цените в моя град. Следващия път за там се насочвам  Hug

# 668
Здравеите аз също съм пациентка на доктор Стефанов.  Преди 8 дни правих инсеминация и вече почети идва времето за чакания тест, но ми стана интересно има ли в групата момичета забременели така Simple Smile

# 669
Здравеите аз също съм пациентка на доктор Стефанов.  Преди 8 дни правих инсеминация и вече почети идва времето за чакания тест, но ми стана интересно има ли в групата момичета забременели така Simple Smile
Ще чакаме положителния резултат,за да стимулираш нас,тепърва започващите тази процедура Wink Късмет!!!

# 670
Само да стане Simple Smile ще ви стимулирам агитирам и всичко с 'ирам'   Flutter Grinning

# 671
Само да стане Simple Smile ще ви стимулирам агитирам и всичко с 'ирам'   Flutter Grinning
Joy стиснати палчета от мен. Дано да стане от първия път  Hug

# 672
  • Димитровград
Хайде чакаме хубавите новини...кога е тесчето?
 Hug bouquet Heart Eyes

# 673
Хайде чакаме хубавите новини...кога е тесчето?
 Hug bouquet Heart Eyes

Теста е на 31.01 на рожденият ден на таткото Simple Smile  Heart Eyes Praynig

# 674
  • Димитровград
Дано този ден ви донесе най-хубавия подарък  Hug за теб и за таткото...така че не му купувай подарък, а си купи тест за бременност и една панделка Party Crazy bouquet

Общи условия

Активация на акаунт