Ин витро център Стефанов - тема 6

• 65 972
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
ралимам Да ви е Честита, здрава, силна и много щастлива малката принцеса!  bouquet

# 646
Рали, честито бебче! Бъдете живи и здрави❤❤❤

# 647
  • Сливен
Рали честита ражбичка.Да ви е жива и здрава.Едно незабравимо и безгрижно детство и желая.

# 648
Рали честито малка принцеса.Да ви е жива и здрава и много да ви радва.И да не се притесняваш за килограмите,като са по малки много бързо наддават.

# 649
Тъй като съм отложила старт ми казаха ,че трябва да повторя процедуратА за надраскване на лигавицата!

# 650
Тъй като съм отложила старт ми казаха ,че трябва да повторя процедуратА за надраскване на лигавицата!
Гадна ли е процедурата? Много кофти се получи, но дано накрая си е заслужавало Wink

# 651
  • Казанлък
Благодаря ви момичета за милите пожелания.

# 652

"Честито" ! Още 100 лв на вятъра...
Аз правих тази процедура октомври. Ноември не можахме да стартираме. До декември ми идва още два пъти мц...  #Crazy ... и ми казаха, че НЕ трябва да повтарям "надраскването"...
Иди разбери... При всяка е различно.

# 653

"Честито" ! Още 100 лв на вятъра...
Аз правих тази процедура октомври. Ноември не можахме да стартираме. До декември ми идва още два пъти мц...  #Crazy ... и ми казаха, че НЕ трябва да повтарям "надраскването"...
Иди разбери... При всяка е различно.
писах им емейл но ми отговориха че щом съм пропуснала старта  е необходимо да правя пак нови 100 лв!но  като се срещна с др ще го питам!

# 654
Добро утро момичета ето че и нашата дълго очаквана дъщеричка се появи на бял свят малко по рано но всичко е наред.Вярвайте не се отказвайте  заслужава си .Пожелавам на всяка една от вас успех  и само положителни тестчета.

# 655
Добро утро момичета ето че и нашата дълго очаквана дъщеричка се появи на бял свят малко по рано но всичко е наред.Вярвайте не се отказвайте  заслужава си .Пожелавам на всяка една от вас успех  и само положителни тестчета.
Честита  дъщеричка,да ви е жива и здрава.

# 656
  • Стара Загора
Честито, Мери! Да ви е жива и здрава малката принцеса!  bouquet

# 657
  • Сливен
Честита дъщеричка да ви е жива и здрава.

# 658
Честита дъщеричка много да ви радва !

# 659
  • Димитровград
Честита принцеса! Да ви е жива и здрава, много да ви радва и само хубави моменти от тук нататък Hug

Общи условия

Активация на акаунт