Ин витро център Стефанов - тема 6

• 65 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Сали , пак ме образова Simple Smileаз си го представях по друг начин.
вермудче, моя пие супер силни и скъпи лекарства , струват ни по 400 лв на месец. Не пуши, спря алкохола изцяло, ама е професионален шофьор . Надали е само там причината да е толкова зле, уж всичко му е наред при изследванията , ама има много малко здрави сперматозоиди.

# 631
Миронче, аз имах интересен случай на втория трансфер в старата клиника. В отчаянието ни, че съм с изчерпан резерв ни предложиха донорски яйцеклетки, обаче аз настоях и мен да ме стимулират, та накрая имахме пет ембриона от донорските я. и един от моя, трансферираха два донорски и моя си...та тогава, ако беше станало никога нямаше да знам детето от кои е  Joy д-р Стефанов каза, че това е незаконно, но стария доктор не можа да излезе на глава с мен и ми угоди човека  Crazy

# 632
  • Стара Загора
Ами сигурно е било незаконно , аз знам че за донорски яйцеклетки се записваш в списък и чакаш, чакаш.....година -две. Не става веднага.
Ама да ви кажа , даже детето ми да носи гените на друг  , ще си го обичам безкрайно....  Hug

# 633
  • Сливен
Така е ,Миронче,родител не е този който дава гените ,а този който  отглежда,обича и възпитава.

# 634
Така е ,Миронче,родител не е този който дава гените ,а този който  отглежда,обича и възпитава.
Разбира се!!!

# 635
момичета преди месец ми правиха надраскване на лигавицата.колко време стои така подготвена с това надраскване лигавицата ,защото ми казаха че се прави преди да стартираш но отложих този месец за страт.и мисълта ми е дали още ще е подготвена лигавицата ми с това надраскване или вече е отминало.

# 636
  • Сливен
Трябва док да питаш или поне Наталия.Не знам дали ако прескочиш 1 цикъл дали не се губи ефекта.Аз правих надраскване na 20 септември и  на 10 октомври стартирах.Ти сега чакаш да ти дойде или продължаваш противозачатъчните без прекъсване.

# 637
  • Казанлък
Здравейте,момичета.Снощи на бял свят ден преди да вляза в деветия месец се появи малката ми принцеса Божидара 2.5 кг.49 см.Толкова дълго чакана и мечтана.Не спирайте да мечтаете,защото те се сбъдват.Успех на всички поели но този тежък и дълъг път.

# 638
  • Сливен
Честито bouquet,Надявам се и двете да сте добре,да е здрава и много да ви радва

# 639
Рали честита малка принцеса, дарете я с много любов, пожелавам й безгрижно детство и весели и щастливи дни. ДА бъде радостта на мама и тати, и белички да си прави, както си му е реда Wink

# 640
Честита принцеса и от мен. Да ви е здрава и да ви донесе много щастливи моменти!

# 641
  • Стара Загора
Честита рожба, Рали! Много да ви радва и да ви носи само хубави емоции!  bouquet

# 642
  • Димитровград
Рали честита рожбичка. Пожелавам ви от сърце да сте живички и здарвички ти и малката принцеса. Много щастливи моменти и положителни емоции.
Оххх момичета темичката взе да се пълни с бебчета и бременелки. Дано все така е и скоро и ние, които чакаме да се радваме на бебчетата си. Нека през тази година ни се сбъднат мечтите preggo ylinfant newsm30
Кексче ти как си...какво става с близначетата? Heart Eyes
Те4ке и ти нищо не си казвала...как са нещата и при теб?
Бананче вас вече трябва да са ви изписали. Надявам се че сте добре.

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 17:31 от sladkatakaka1988

# 643
Честита рожба, Рали!

# 644
Трябва док да питаш или поне Наталия.Не знам дали ако прескочиш 1 цикъл дали не се губи ефекта.Аз правих надраскване na 20 септември и  на 10 октомври стартирах.Ти сега чакаш да ти дойде или продължаваш противозачатъчните без прекъсване.
аз ги прекъснах и сега пак ги започнах трябва да ми дойде и да отида на преглед при др.

Рали честито и от мен новата година започва добре нека всички сме щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт