Ин витро център Стефанов - тема 6

• 66 007
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Ох, ако ти кажа , че не бързам означава да те излъжа  Flutter 
Много го мисля и накрая нищо не измислям  hahaha
Такива сметки без кръчмар си правя  ooooh! а чакането ме изнервя.
Надявам се поне да имам късмет със запазването на час ...нещо за 9-10.02 ако има свободно ще бъде добре  Peace
Без резултата от У съм с вързани ръце  Crossing Arms

# 616
Да ти кажа, аз бях в клиниката на 19.12 и тогава чух, че запазват часове за март.

# 617
Сериозно ли  newsm61
Писах им преди малко, ще видим как стоят нещата с часовете  fingerscrossed

# 618
Защо не се обадиш в понеделник и направо да си запазиш час и чакаш паралелно с изследването? Така няма да губиш време.

# 619
Най-Добре така да стане.  Ще се обадя ако не ми отг в понеделник до обяд .
Вие как сте ? Много е тихо тук ...  Crossing Arms

# 620
  • Димитровград
охххх кога ще дойде момента да ми дойде цикъла и да ида на преглед направо едвам издържам от неизвестното......

# 621
  • Стара Загора
Да, чакането си е гадна работа.... ние с ММ от година и половина се мотаме. Днес имах час за стартиране, но материала на ММ е толкова зле,че няма смисъл да почваме. Е, това поне го уплаши , защото до сега не приемаше нещата много сериозно. Мъже! Сега пие само фрешове и пие стриктно лекарствата. Ако и това не помогне-донорска сперма. Инъче му казах, да си  търси по-млада жена. Laughing
Тъпото е ,че фонда не поема процедури с донорски материали, баш на тези дето имат най-голяма нужда  .

# 622
mironche, мисля че само с донорска яйцеклетка не става чрез фонда. Все пак има жени без партньори, които минават през фонда.

# 623
  • Стара Загора
Ами доктор Стефанов ми каза, че и за сперма  не става през фонда. За донорските яѝцеклетки зная със сигурност ,че не може.

# 624
  • Димитровград
по общински фонд мисля че приеха с донорски поне в нашата община. Вие нямате ли такъв фонд да питате?

# 625
Аз мисля, че ако и ти имаш проблем и кандидатстваш с женски фактор ще стане.
А не можете ли да опитате с донорски спермита и с ваши. 50:50, така четох, че правят някои двойки. Защо да не може просто да си доплатите само за донора?
Но щом д-ра казва, значи е така, за жалост...
П.С не съм запозната изобщо, просто разсъждавам "на глас"...

# 626
  • Стара Загора
Това с 50:50 винаги ми е било много странно, нещо като тото Simple Smileи после двойката се чуди от кого е бебето.Поне аз така си представям нещата Rolling Eyes
Както и да е -след две седмици ММ пак ще дава материал и тогава ще решаваме според резултата.
Тази вечер пак му бърках микс с блендера -броколи, банани, портокали и още кво ли не, той се мръщи ама пие. Много се е амбицирал, явно чак сега осъзна какво става, досега все аз мислех за всичко.Ама като чу за "донор" и се замисли newsm78,че не майтап работата.

# 627
Дано не се налага да мислите за донор. Щом се е амбицирал, ще стане Praynig

# 628
Миронче, той не знае ли на какво дередже му е материала. Доктора не му ли изписа добавки да пие преди опита. При нас ще работи със замразен материал наш от миналата година - тогава пи едни лекарства.сега нямаше как да му пратя хапчетата в чужбина и не пие.

# 629
При 50 на 50 ги слагат в отделни ванички, ако е класическо инвитро и се знае чий е материала, с ИКСИ също част от яйцеклетките ги оплождат е единия, другата част с другия. И ако и от двамата има оплодени качествени ембриони, можеш да избереш кои да се върнат, другите ги замразяват.

Общи условия

Активация на акаунт