Ин витро център Стефанов - тема 6

• 66 032
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Димитровград
Live_Love aз се подготвях година. Първо изследвания, после ако има нещо за лекуване и после два месеца витамини и противозачатъчни, и после стимулация....около година при мен Heart Eyes

# 601
При всяка е строго индивидуално абсолютно всичко. Аз например от Август пия витамините и противозачатъчните. Септевмри взех заповедта (след около 10 месеца чакане), и сега Януари стартирах.

# 602
Сладка, тя пита за инсеминация. Ако сте си направили всички изследвания- микробиология, хормони, серологии и т.н може да започнете от следващият месец. Аз за първи път влязох в кабинета мисля, че беше февруари- след цветна снимка, инсеминацията я направихме април. За жалост неуспешна. Аз лично знам за два случая с успешна инсеминация, но не и дават много висока успеваемост.

# 603
Значи  fingerscrossed   Praynig
От колко време се подготвяте за този момент?  

Първия преглед беше юли 2016г. , после клиниката почива един месец, след това няколко посещия и в края на октомври хистеросалпингосонография.

# 604
То като му е писано на човек да е карък и по -висок да е % пак няма да му се получи.
Значи си е сравнително бързо , освен ако няма някоя гад за чистене .  Както в моя случай  #2gunfire
С материала за спермограмата може ли да се пуснат изследвания за Уреаплазма?  
ММ е такова магаре  ooooh! чудя се как да го обработвам вече.
Успех на всички  bouquet

Редактирам се : Ники, какъв е проблема при вас ?
И тази сложна дума не мога да я прочета  Mr. Green чудя се как я написа  Whistling Simple Smile

# 605
  • Стара Загора
Д-р Сигридов е много против утрогестана, освен ако няма проблем със скъсена шийка, иначе го спира ако не ме лъже паметта след първата фетална или по- точно в момента в който се е формирала плацентата. Изключително много държи на спирането му при бременност с момче. Фолиевата не помня кога я спрях, но не съм я пила до края.
А казвал ли е защо е против? Още някъде бях чела за това че не трябва да се слага утрогестан при бременност с момче и за това се притеснявам. Аз съм бременна с момче и на последния преглед ми казаха че шийката ми си е напълно запазена.

# 606
На мен фолиевата Стефанов ми каза да я пия до края. Обаче след серклажа, лекаря, който ми го прави ми каза да я спирам, нямало смисъл. Това беше в 4-ти или 5-ти месец. А за Утрогестана - изписан ми е до края - и от Стефанов, и от другия доктор. И на двамата имам пълно доверие. Тани, аз също съм с момченце и като отида на контролен всеки път питам за Утрогестана и док. ми казва никакво спиране, слагаш го до края. Но това е заради шийката, при теб ако няма проблем може и да ти го спрат.

# 607

Редактирам се : Ники, какъв е проблема при вас ?
И тази сложна дума не мога да я прочета  Mr. Green чудя се как я написа  Whistling Simple Smile

Няма проблем засега, освен липсата на бебе. Доктора ни каза още в началото, че с показателите от изследванията не вижда пречка дори за естествено забременяване. Ще видим сега какво ще каже другата седмица.

# 608
Д-р Сигридов е много против утрогестана, освен ако няма проблем със скъсена шийка, иначе го спира ако не ме лъже паметта след първата фетална или по- точно в момента в който се е формирала плацентата. Изключително много държи на спирането му при бременност с момче. Фолиевата не помня кога я спрях, но не съм я пила до края.
А казвал ли е защо е против? Още някъде бях чела за това че не трябва да се слага утрогестан при бременност с момче и за това се притеснявам. Аз съм бременна с момче и на последния преглед ми казаха че шийката ми си е напълно запазена.
Може да предизвика проблем със слизането на тестисите, женски хормон е и не им се отразява добре на младежите.По принцип, казват че ако с шийката всичко е наред препарата е нужен до 12 седмица или максимум да 15-16

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 11:04 от Salilinda

# 609
Късмет ви желая  Hug Дано да бъде така както е казал док.  Praynig И вашето бебче да е на път  Peace

# 610
  • Стара Загора
Може да предизвика проблем със слизането на тестисите, женски хормон е и не им се отразява добре на младежите.По принцип, казват че ако с шийката всичко е наред препарата е нужен до 12 седмица или максимум да 15-16
Мерси за инфото, Сали!  bouquet Направих си изводи поне за себе си.

# 611
Момичета, знаете ли дали док ще признае изследвания на хормони от друга лаборатория?   

# 612
Признава да, няма проблем. Аз съм носила

# 613
Благодаря,Вермудче  Hug
Пред дилема съм  newsm78 дали да ги правя в началото на февруари  (3-4 ден от Ц ) и след чист ден да отида на  преглед и евентуална снимка или след това ако той ми ги поиска да ги правя  newsm78 имам едни стари от май-юни 2016г и вероятно няма смисъл от тях  Crossing Arms

# 614
Ами тук вече и аз нз какво да ти кажа, ако не бързаш, изчакай той да ти каже кои ще му трябват, или пусни сега и ако нещо му трябва още ще ти каже. Тези Май-Юни са стари и няма да свършат работа сега при всички положения. Късмет каквото и да решиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт