Ин витро център Стефанов - тема 6

• 66 063
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Сливен
Мерси Кексче!За матката може би не ти казал досега защото не е имало отношение към ин витрото.

# 571
Страхотна новина OESI, всичко да е наред до самия финал  newsm44 newsm51.  Така е най-добре, да не знаят много хора, и какво кога правим. И аз преди повече четях в темите, само в тази пиша, но чета още 2-3 темички и тайно се радвам и тъгувам.

# 572
  • Сливен
Благодаря,успех и на теб.Ще чакам вече да ни зарадваш с хубави новини.

# 573
  • Димитровград
Оеси много се радвам. Пожелавам ти успех до самия финал. Оххх дано темичката се изпълни само с бременни мами и родени бебчета.
Успех на всички и да знаете, че тази година ще е нашата Hug Hug Hug

# 574
Oesi още веднъж много се радвам.Желая ти безпеоблемна бременност до края.            Като лежах в Ниамед момичето до мен беше пациентка на д-р Салджийска и като дойде на визитация много ми хареса отношението й.Обяснява надълго и широко и много спокойна беше.Момичето каза,че още от първата си бременност й е пациентка и е много доволна.

# 575
  • Сливен
Благодаря пак момичета.
Ета, как сте ?

# 576
Oesi честито мила,  аз успях от 2 опит при доктора и сега Ники спи до мен. Успешен финал този път.
Ако Ви предложат серклаж не се колебайте дава голяма сигурност до края,  дори шииката да се скъси още и изглади,  ако не се появят контракции може и да преносите бебоците. Не боли като се сваля,  а ако е със сеекцио вие сте под упойка,  само може повече гъби да си докарате,  но няма 2 добрини...

# 577
Да, то серклаж ще направя със сигурност, дано стигна до него. Абе да питам друго, датата на последната менструация 14 дни преди пункция или преди трансфер се изчислява?

# 578
  • Сливен
Кристи,благодаря.
Кексче,14дни преди трансфер

# 579
Ох, благодаря Оеси, защото навсякъде пише преди пункция и се обърках! bouquet

# 580
  • Сливен
Слушай док.Трябва ти дата за ЖК нали?

# 581
Да, аз го слушам, ама нали съм Тома Неверни все нещо ми е съмнително. Още веднъж много ти благодаря!

# 582
  • Димитровград
Кексче спокойно всичко ще е наред  Hug
Не се вкарвай в някакви филми моля те bouquet

# 583
О, аз съм във филм от първата инжекция още. Добре, че сте вие да ме успокоявате! Hug bouquet Hug

# 584
Аз на първата инжекция едвам изтраях да си я бия, щях да припадна , и с втората ми беше странно, но вече по-смело си ги бия.

Общи условия

Активация на акаунт