Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 862
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Asalea, успех днес тогава. Аз последния път чаках за ЖК около 2 часа, но преди това не съм чакала толкова. Аз умишлено не се записах при някой от големите специалисти, за да не чакам много. Пък отделно, че държах да е по ЗК Simple Smile
Аз нямам намерение да взимам двуетажни легла, като порасне номер 2 ще купим второ единично предполагам. Но пък имам приятелка с дете на 3 и половина - спи си там и няма проблем. Имат прегради все пак. Но сигурно и на мен би ме било страх.
belinda, честито за усещанията  Hug
kate, как така ще си ужасна майка? Същите опасения имах и аз, предполагам и всяака жена, която ражда за пръв път. Да, не ми беше лесно и да, правих много грешки сигурно, но се стараех и всичко се нареди малко по малко Simple Smile Аз ти пожелавам кротко бебе, че иначе шанса да се самообвиняваш, че не се справяш е доста по-голям  Laughing

# 361
  • София
Двуетажните легла са компромис с безопасността на децата. И го казвам като човек, който има такова легло вкъщи. Понякога няма как. Ния нямахме място. Но си е опасно, няма що да се лъжем. Не само нощем, даже най-малко нощем, защото леглото е достатъчно обезопасено, за да не може да падне детето, докато спи. Но през деня, докато играят, докато скачат отгоре или нощем, ако сънено тръгне да слиза да пишка - не е като нормално легло и това е. Ама като няма друго какво да направи човек Confused Аз и досега, като дойдат гости с малки деца, махам стълбата, страх ме е. Иначе спестява много място. Ние правихме леглата по поръчка, разположени са перпендикулярно едно на друго и цялото пространство под горното легло ми е скрин с чекмеджета - събира ужасно много дрехи и играчки. Отделно под долното легло пак имам шкаф - там им държа спалното бельо. Много ни е хубаво леглото, пу-пу, но никога няма да препоръчам двуетажно на хора, които имат място за две нормални легла.

# 362
  • Пловдив
Направо трябва да се похваля.Контракциите ми изчезнаха,тялото ми стана лекичко (макар да съм +7кг) и се чувствам толкова добре,че пак изпаднах в паника и сутринта минах през ехографа.Мисля вече да не си вкарвам мухи,че от тези неща яко ме цепи глава.И магнезия спрях,а съм по-добре.Странно ми е,но сигурно съм прекалено чувствителна.Погвалих се,а за средствата-лошо,че съм се заблудила за изравняване с МРЗ Sad Здраве да е,родиъелите няма да ни оставят гладни.

# 363
Добро утро и от мен Simple Smile Ако има именици- да сте живи и здрави, Мамчета  Hug
Аз чак в петък ще съм на преглед и много се надявам да ни кажат пол, че ми писна да говоря за бебето "ТО".
Аз вече нямам проблеми с кръвното и сега не мога да се спра. Обаче нещо ММ почна да ме дразни и да си го изкарвам на него. Попринцип работата му е свързана с много разговори по телефон, на живо както дойде и вечер като се прибере и като ми млъкне и ме побърква. Вземе си телефончето и си цъка игрички, а аз го чакам като топъл хляб да си говорим. Явно в мен е проблема. Докато живеех в София учех и работех и всекидневно се срещах с много хора, а от както съм тук това е мираж. . .. Търся някакво решение на този мой проблем и се чудя да запиша освен един курс по английски?!?!

# 364
  • Sofia, Младост 3
nnanna , при мен и общуването с други хора не може да замени желанието ми да си комуникирам точно с мъжа ми, който също понякога стои и си цъка на лаптоп или телефон, а ако е бил много напрегнат дори заспива на дивана  ooooh! Аз направо полудявам, хем знам колко му е натоварено, хем искам и на мен да обърне внимание. Ужасна съм като бременна  Laughing Преди си исках личното пространство , сега съм като дъвка.
Освен това постоянно го подозирам в недостатъчно желание да споделя,слуша и коментира моите мъки, мисли и тегоби  Laughing Абе, жив да го ожалиш  Blush

# 365
nnanna, аз съм мъжа ти!  Laughing Тая година се хвалих на всички след морето, че почти не съм продумала.  hahaha Разбери го човека, всички си имаме капацитет на изговорени думи за деня. Simple Smile Аз не просто млъквам понякога, а даже вече избягвам да звъня по телефона за каквото и да е. Гледам все по skype/viber/whatsapp/messenger да се оправям. А и теб те разбирам. Предния път бях безработна бременна и после година и половина майчинство, та чаках и аз ММ да се прибере и да ми разкаже за света.  hahaha Смея се сега, ама тогава ми се ревеше понякога. Много хубаво го мислиш - запиши се на курс, на спорт, на нещо. Само да имаш какво да те изкарва редовно от вкъщи и да те среща с хора.  Peace
И ние сме се замислили за двуетажно легло, но първо ще видя как ще се спогодим да спим 4-мата в една стая. Ако баткото реши да се премести най-после в другата, евала! Ще отпадне за няколко години чуденката. Ако не - втория етаж, втория етаж... Mr. Green Макар, че вероятно пак всичко живо ще е на спалнята. Знаех си аз, че трябва да си вземем 2 метра широка, а не да пестим.  Joy
Един мрън накрая. Ако е верен кантара на свеки, отивам да се самоубия и се връщам след 10 минути. +4, или иначе казано +2 за две седмици!  #2gunfire Вижда ми се невъзможно, още повече, че трябва всичките да са "в центъра", понеже на бедра не съм качила , съдейки по панталоните. Тръпна до четвъртък...

# 366
  • Бургас
Моя също от месец - два се е зомбирал с една игра на таблета  ooooh! Така разпускал. Оставям го, защото като искам да си говоря с него, ми обръща внимание, отделно е поел повечето домакинска работа и работата му е много изнервяща и затова гледам да не му дудна.

# 367
И аз на моя много го тормозя  Laughing
Миличкият се качва от аптеката и иска да си почине, защото цял ден е работил, а аз само искам да ми се обръща внимание.. Joy Казвам му, че искам да ми обръща повече внимание, да ми казва как е минал денят му.. На моменти чак ми става жал за него, ама и аз като съм по цял ден сама у дома и ме хващат лудите hahaha Mr. Green
Момичета, болката ми в пикочния мехур изчезва.. тези два дни нищо не ме боли и чак се чудя дали е нормално newsm78
Няма угодия, ейййй  Mr. Green Joy
На мен терминът от 22.04 ми се премести на 16.04.
На някоя от вас местили ли са термина?

# 368
И мм ми казва, че съм станала голяма лепка, но наистина 9 месеца бременност, после 2 години майчинство и сега пак 9 месеца бременност....еми ако не сте вие и той на кой друг да споделя. Знам, че му е досадно и иска след работа просто да седне и да не мисли за нищо, каму ли пък аз да не спирам да говоря, ноооо и аз съм човек. Гледам да си намирам някакви занимания, да си оплътнявам времето, а и нещо интересно и на мен да ми се случи все пак. Ето от утре започвам щофьорски курс, който много се надявам до средата на януари да съм взела, после започвам двумесечен курс по английски със сестра ми. Все неща, които може би ако бях на пълен работен ден нямаше да мога да направя Simple Smile

Аз много харесах две двуетажни легла, които могат да стават и на самостоятелни легла, но в близките две, три години ще се въздържа от тази покупка. На дневен ред ми е да поръчаме на някой дърводелец да направи ъглов гардероб за детската стая, че трябва някъде да преместим дрехите на каката Simple Smile

Орион аз имам нещо като режим от лекаря ми, който ми го даде за предната бременност и периода на кърмене, да си призная така и не го направих, но сега обмислям средата на януари да го почна, особено ако килограмите са в повече. Ако те интересува ще ти го напиша, но за всяко нещо си се иска голяма воля и още по-голям инат.

Пумичка Електрическите четки много помагат за пронлемни венци, но това от което всички мои познати се хвалят е зъбния душ. Той изстрелва вода (може и вода за уста да е) под налягане и премахва голяма част от храната между зъбите и в джобовете около венците. Замества напълно конеца за зъби. Поръчала съм си и аз на дядо Коледа един такъв комплект ел.четка и душ, дано да съм била послушна Simple Smile

# 369
  • Бургас
Сега се обадих да си потвърдя часа в Щерев за ФМ при Чавеева. Щях да питам колко струва ФМ, но забравих. Не че от голямо значение, беше ми любопитно. Имате ли представа колко е /без БХС/.

# 370
dimitrina, много ми е интересно като започнат да местят термина... Това въз основа на по-дълъг цикъл и късна овулация или само заради измервания с ехограф? Защото ако е второто може всеки път да ти го местят. Аз знам, че термина е един и се определя спрямо датата на ПРМ. Вече кога ще родиш е Божа работа (или не ако е планово).
Ники, за четките и душовете - ако се ползва на Филипс, които са ултразвукови, а не с въртяща глава може да се постигне доста добър резултат и само с нея. Поне моите наблюдения са такива. Има и разни функции за масаж на венците, също много помага.
ФМ е около 70-80-90лв, зависи къде. Предполагам че и в Щерев е там някъде.

# 371
dimitrina, много ми е интересно като започнат да местят термина... Това въз основа на по-дълъг цикъл и късна овулация или само заради измервания с ехограф? Защото ако е второто може всеки път да ти го местят. Аз знам, че термина е един и се определя спрямо датата на ПРМ. Вече кога ще родиш е Божа работа (или не ако е планово).
Ники, за четките и душовете - ако се ползва на Филипс, които са ултразвукови, а не с въртяща глава може да се постигне доста добър резултат и само с нея. Поне моите наблюдения са такива. Има и разни функции за масаж на венците, също много помага.
ФМ е около 70-80-90лв, зависи къде. Предполагам че и в Щерев е там някъде.

Ами аз казах по-назад, че съм с нередовен цикъл. Последният ми беше н 16 ЮНИ, затова по ехограф и размер на плода ми определят. А бебчо ми казаха, че яърви с 4 дни по-голямо. Wink

# 372
  • Sofia, Младост 3
Miss_july , понеже съм с пакет не помня колко струва ФМ, но мисля че коментирахме тук и беше 100 лв. самостоятелно в Щерев.

# 373
  • София
Аз още предния път като писа, нищо не разбрах. 4 дни по-голямо спрямо какво? Все си мисля, че бебето може да се определи като по-голямо или по-малко, ако гестационният му срок е определен спрямо датата на ПРМ или засечена овулация, или някакво друго сигурно събитие, а с ехографа се засичат размери съответно по-големи или по-малки. Но ако възрастта на ембриона се определя по ехографска находка, тогава спрямо какво е по-голямо бебето?

И аз платих 100 лв. за ФМ при Марков.

# 374
Аз пак със закъснение да се включа, видях че обсъждате двуетажните легла, а замисляли ли сте се за падащи легла. Проблем е, че се правят по поръчка, спалнята ми е такава и когато се вдигне става широко в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт