Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 835
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
А за осем, а? Днес влязох в един бебешки магазин и видях една, единствена марка, която ми е позната. И повечето колички ми изглеждаха като за извънземни Mr. Green Едни елипсовидни форми, една аеродинамика, ще рече човек, че със совалка в космоса ще го изстрелвам това бебе, а няма да го возя в парка ooooh!

Кристална, лафът е, че
Скрит текст:
матка и патка не се пипат, щото се одървят
  Mr. Green

# 466
Много съм щастлива, че ще имам и от двете. Всички ли пиете витамини. От както ги пия имам огромен апетит

# 467
  • София
Не ме плаши! На мен витамините са ми изписани от другата седмица, барабар с магнезия.

# 468
здравейте мамчетата,

Аз съм в 18 седмица и имам много киселини. Почти не намирам храна която да ми се яде наистина или да изпитвам силно желание за такава. Вечер почти не мога да ям нищо. Вие как се справяте?  Thinking Thinking Thinking

# 469
С предишната бременност имах киселини и много ми помагаше студено прясно мляко

# 470
  • София
И аз още нямам киселини, но имах с предишната бременност и ми помагаше единствено студена газирана вода! И за гаденето в първи триместър ми помагаше. Винаги имам вкъщи една бутилка Девин - газирана.

# 471
  • София
За лекциите ,много ми се иска да успея до посетя няколко,поне тези за кърмене.
 Земетресение (в София) не съм усетила,а обикновено много ги усещам,като радар съм.
 Не ме дразни като се опитват да ми пипнат други хора корема,даже ми е мило. Heart Eyes 

belinda  Laughing Моят док и той ги ръси едни цветущи,голям образ е,просто отвътре му идват.
Браво за шопинга!
Baby,защо не пуснете една микробиология?Поне ще имате ясна картинка какво точно е.Ако са гадни гъби,които са редовни при бременните,Полижинакса няма да ти помогне

# 472
  • Бургас
За лекциите ,много ми се иска да успея до посетя няколко,поне тези за кърмене.
Имай предвид, че често лекциите, включително тези за кърменето, са с рекламна насоченост. Онзи ден на една лекция правиха презентация на помпите на Медела и обясняваха, че "ако сме искали да кърмим дълго да сме си вземели електрическата помпа". То е ясно, че изцеждането с електрическа помпа става по-бързо, но не е ли по-добре сами да си кърмим децата и да работим в тази посока пред това да правим двойни работи - първо да се цедим, после да храним бебето с шише.

# 473
Точно така е за лекциите. А особено тези за кърменето са и малко крайни в изказванията си. Лично аз не успях да приложа нито най-препоръчваната поза, нито да разбера какъв му е проблема.
belinda, браво на твоя лекар, развесели ме Simple Smile
Витамини не пия. За коселините ако е много зле пробвам с прясно мляко, ако не става - Талцид.

# 474
BubbleАми пита ме дали сме правили МБ и аз му казах,че беше в 8г.с. и всичко беше в норма.Каза ми да слагам тези хапчета 12дни и ако няма ефект тогава ще пуснем изследването.
Belinda твоя доки големи лафове пуска. hahaha И моят е с много странно чувство за хумор.  Mr. Green
Аз пък с кеф си пипам шкембето и няма нищо. newsm78 Обаче някой друг да изяви желание освем ММ,ще сгреши!Това е доста смахнато да искат да ти опипват корема. ooooh!

# 475
  • Пловдив
Белиндаа  Mr. Green Докторът ти ме кефи!

За лекцията: честно казано и днес имаше рекламна насоченост. Информацията за стволовите клетки представи Саша Тодорова от Cryo Save, като разбира се изтъкна предимствата на тяхната банка. За грижите за бебето говори акушерка от Света София (не запомних името ѝ), която също спомена болницата с добро. Естествено всичко беше в рамките на нормалното и очаквано.
Не знам дали нещо в грижите за бебетата се е променило за няколко години. Показаха как се държи човечето по време на баня (гърдичките му са върху дланта ти, а ръчичката му е между показалеца и средния ти пръст). Напомниха, че пъпчето не се мокри, а се третира само със спирт. В снимки показаха как се почистват очите, ушичките и носа на Човека. С две изречения споменаха кърменето - как трябва детето да захване не само зърното, а и част от ареолата. Друго не се сещам, ама имаше още  ooooh!  Интересно беше и не усетих кога минаха два часа. На изпроводяк, разбира се, получихме малко мостри.
Следващата лекция на 9 месеца в Пловдив е на 26ти ноември (събота).

# 476
Хм, ето още нещо, което не успях да приложа - не съм го къпала така.

# 477
  • Варна
 Thinking Накарахте ме да се замисля за пипането. И аз си пипам коремчето често, и го галя понякога. Мажа се с био ойл и около 3 мин. го разнасям по кожата... Все още не знам как да усетя контракция, не съм имала необичайни болки или стягане. Може би е строго индивидуално това колко да си докосваме коремчето.
До сега никой не ме е пипал по корема, освен ММ, сутрин и вечер го гали за кратко, говори му та и го целува  Blush
Една позната, която знае че съм бременна се кани да се видим тази събота, да ми погалила корема....и не знам как ще реагирам ако посегне, защото никой не ме е пипал до сега освен моя мъж. Някак ми е много странно и некомфортно.

# 478
  • София
Брей, че чувствителни на тема лично пространство Laughing
В този ред на мисли, някой ден трябва да ви разкажа за моето първо раждане, в университетска болница. Самото раждане беше през нощта - ок, ама на другия ден на визитацията като се изредиха две групи студенти да ме разгледат между краката, ми излекуваха всякакъв срам и чувство за лично пространство завинаги Joy

# 479
Изкарах си акъла днес. Спънах се в едно желязо на един тротоар и така паднах, че равносметката е едно коляно и една ръка протрити, чак и клина си скъсах ама много се притесник за бебето. Прибрах се с рев като малко дете. Надявам се всичко да е ок с бебчо.

Общи условия

Активация на акаунт