Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 581
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Кари, точно това е Simple Smile  И аз така го усещам, само че са няколко тупаничета едно след друго и после дълго време нищо. Но и да не го усещаш, не се притеснявай, при първа бременност е нормално по-натам да се случат нещата, към 20 г.с.

Бейби, честито Hug И аз съм със същия проблем като теб с дясната вена и с повишен риск от прееклампсия. По този повод ще си слагам инжекции за разреждане на кръвта всеки ден от декември натам Sad Против тромби и запушвания. На теб не ти ли изписаха нещо за този проблем?

Ние откарахме деня в Музейко. Много ми харесва там Simple Smile Който е с деца и още не е ходил, да не пропуска! Обаче се уморих и ме заболя корема. Сега си почивам.

# 556
Наистина ли , Белинда? Simple Smile мале, ти сега ме въодушеви.
Едно такова"туп" , много лекичко, като мускулно потрепване Grinning

# 557
Baby, чудесни новини, браво Hug Ти в коя седмица си?
Момичета, колко тежаха вашите бебчета в 16-та седмица? Сега гледам на снимката ми от ехографа- 151г.
Вече съм края на 18-та или началото на 19-та( не знам вече с точност), но ще ходя чак след 3 седмици на ФМ.

# 558
Моето в 15 г.с. и 5 дни , сега погледнах, е било 142гр и нещо си. Simple Smile
Сега съм в 17-та, не знам колко е вече baby_neutral

# 559
  • където мечтите се сбъдват
Mомичета,някой още да има гадене  ooooh! ?Вече трети ден ми се гади и се чудя дали е нормално в края на четвърти месец?
За усещането на бебето-аз въобще не съм сигурна дали усещам него или нещо от червата  newsm78

# 560
Защото и аз не знам колко е сега моето, ще разбера след 3 седмици чак.. Confused
Искам да знам дали е нормално в 16-та да тежи толкова. Чета в интернет, че в добре, но все пак и вас да си питам  Grinning

# 561
Mомичета,някой още да има гадене  ooooh! ?Вече трети ден ми се гади и се чудя дали е нормално в края на четвърти месец?
За усещането на бебето-аз въобще не съм сигурна дали усещам него или нещо от червата  newsm78
Аз до 3-ти месец не повърнах нито веднъж. 2 или 3 пъти съм повърнала в 4-ти и тогава ми се в гадело няколко пъти. Даже оная вечер много ми се догади, но рядко се случва вече Wink

# 562
  • София
Ехографите изобщо не могат достоверно да определят тегло. Определят го на база статистически данни, като вземат за база размерите на костите, които са измерени. Но както има еднакво високи, но съвсем различни по дебелина хора, така е и при бебетата. С много по-малки отклонения, разбира се, но все пак - не се връзвайте на ехографите за тегло. Не са едно и две бебетата, извадени по-рано, щото били "много големи", а като се родят - две кила и половина.

Стефанел, не съм имала аз гадене много отдавна. Но майка ми е повръщала до самия край, така че случай всякакви Rolling Eyes Оф, дано ти да не си в тази група Praynig

Много неприятни болезнени спазми имам аз отдясно от няколко часа. Опипах си корема - нямам контракции, мекичък си е, а и болката е някак си отстрани, като от яйчник. Сигурно пак някоя връзка вътре се намества, ама е гадно. Ще се почерпя едно но шпа.

# 563
Белинда, ти нямаше фейсбук или се бъркам?
 Оня ден вечерта аз писах там за болки от дясно/ около апендисита/ пробождащи ,зА секунди, отпуска за малко и пак... като спазми/ стягане.. и аз не мога да го обясня

# 564
Belinda, успокои ме, благодаря ти  Hug bouquet
А как усещате дали коремът ви е твърд? Аз като съм права все ми се струва твърд,а като легна ми е мек.. много ми е пораснал моят, може би затова newsm78
Не ме боли вече или ако ме боли е съъъвсем лекичко, но е огромен. Забременях 49 кила, а сега съм 57 и всички ми е сами в корема  Laughing
ММ ми се смее колко съм слабичка и само с един голям корем.. Stop Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 18:35 от dimitrinadid

# 565
  • София
Белинда, ти нямаше фейсбук или се бъркам?
 Оня ден вечерта аз писах там за болки от дясно/ около апендисита/ пробождащи ,зА секунди, отпуска за малко и пак... като спазми/ стягане.. и аз не мога да го обясня
Аз съм, да, тази изостаналата Laughing
Точно същата е болката, ама едно към едно!

Димитрина, ми усеща се, както отвътре - като стягане, така и на пипане - там, където ти е матката, става като все едно си си мушнала фитболна топка в корема - твърдо и стегнато. Ако обичайно нямаш, това е добре, рано ни е за контракции. Ако искаш да разбереш точно какво е,
Скрит текст:
опипай си корема ниско долу по време на оргазъм - е те това е контракция Blush.

# 566
Ами Белиндичка и аз се бях притеснила с тази болка и ходих в спешното в 9 вечерта и казаха, че бебо е добре, пия си по принцип но-шпа и магнерот.Ще си лежим повече като е така и дано всичко ни е наред и по-малко тревоги до края! Peace
Това сигурно се получава от разтягане на сухожилията на матката newsm78
Вчера и днес пък съм парцал, не ми е много добре, да не говорим че как ми се гадеше снощи, така не ми се беше гадило от 3ти месец.
Значи, казваш, мога да си броя вече ,че съм имала първите усещания за бебо Heart Eyes

# 567
  • София
Ами, не мога да съм сигурна, мила, ама си е много възможно Simple Smile Довечера като си легнеш, изпъни се хубаво по гръб и стой така неподвижна няколко минутки. Ако усетиш тупкането - това е Simple Smile При мен поне в тази поза и по това време на денонощието почти винаги се обажда. Е, почти Wink

# 568
  • Пловдив
И аз го усещам най-често вечер като стигна до дивана.
Четете ли някакви книги за бременността и първите грижи за бебето? Искам да си взема някоя, но като видя поредното американско издание и ми пада ентусиазма. Искам нещо, което да съвпада с действителността в нашата страна  Grinning

# 569
  • Варна
Браво Бейби, за хубавия ден и хубавия преглед, честити сини гащи и нови ботушки  Grinning

Таня, ПКК в тази лаборатория където ходих е с 12 показателя, ето http://www.img-share.eu/main/image_view/CapturePNGi6LWD6p.png.htm  Просто  в бележката от хематолога пише, да си направя ПКК след Х време след като пия феро фолгамата, и аз отидох в лабораторията с искане за ПКК. СУЕ и т.н. имах в предното изследване( с направление) , но сега нямам такъв показател, не знам защо(без направление). Моя хемоглобин е мръднал с едно надолу въпреки феро фолгамата, преди месец беше 110. Ще видим какво ще каже док на 26-ти Simple Smile
Кари, и аз усещам потупване най често , понякога и нещо като разместване някакво отвътре, мисля че е бебчо  Heart Eyes усеща се най често в покой
За теглото ... при мен в 14 г.с. и 1 ден АГ го "измери" че е 160гр. което според вашите мерки ми се струва, че нося прасенце, не бебче в мен  Joy Дано не върви много голямо, че не съм едра, притеснявам се ако трябва да родя едро бебе  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт