Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 44 691
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Bubble и аз знам,но не се усилва.От началото си ги имам и доктора не е видял нищо притеснително. Tired
И на мен понякога ме боли корема като все едно ще ми идва, но е търпима болка, с 1 нош па ми минава. Чела съм, че е нормално, защото матката расте, а се опъват някакви нерви или връзки (май така беше)

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 21:14 от dimitrinadid

# 76
Тазът ме боли още преди да установят, че бебето е ниско. Не знам дали болките са от това  Rolling Eyes
Моите изследвания са наред. Имам само кетотела и кристали пикочна киселина, но се държало на дехидратация /така ми каза лекар нефролог/. Сега ще се наливам с вода.
На 3.11 съм на преглед. Дано бебчо се е вдигнал и нещата са по-нормализирани.
За кристалите пикочна киселина може да се опиташ да ограничиш ако си хапваш колбаси, люто, чесън и колкото можеш вода и какаото хич не е добре.

# 77
  • Пловдив
Belinda, благодаря за изчерпателния отговор  Hug
Прекрасна, топла и позитивна вечер, момичета  bouquet

# 78
unchita, аз не бих правила късния БХС, но ако не си правила първия и ще ти е по-спокойно може. Иначе и на моя младеж главата е 4см и малко, а НТ като ми я мериха в 16-17 седмица беше 1.2 доколкото си спомням, аз очаквах да е над 3, но не. Не си мисли лоши неща само, всичко ще е наред Simple Smile

# 79
  • Пловдив
Аз като цяло съм против БХС, защото ме е страх от положителни или фалшиво положителни резултати. Но дори да ми се паднат големи числа, единичката отпред винаги ме плаши. На ръба съм дали да правя БХС.
Днес денят изглежда ще бъде прекрасен, много слънце и по една хубава разходка ви пожелавам  Hug

# 80
  • Бургас
Аз като цяло съм против БХС, защото ме е страх от положителни или фалшиво положителни резултати. Но дори да ми се паднат големи числа, единичката отпред винаги ме плаши. На ръба съм дали да правя БХС.
Днес денят изглежда ще бъде прекрасен, много слънце и по една хубава разходка ви пожелавам  Hug
И аз бях пред тази дилема, но в крайна сметка реших да направя БХС, защото се замислих, че ще ме гризе нещо ако не го направя. Запитай се как би била по-спокойна и какво ти казва вътрешния глас и си прецени. Права си, че това е едно бутафорно изследване, което може само да ти изкара акъла напразно.

# 81
  • София
БХС и аз пуснах,защото доктора ми го пусна,и това че резултатите ми са добри не ми дава сигурност.Това е просто една статистика.
 Аз мислих да си направя един експеримент ... с едни и същи мерки на бебето ,измерени от моя доктор да пусна в един и същ ден БХС на две места и да сравня после резултатите.Би ми било интересно,ама така се развълнувах от срещата с малкото човече,че забравих да си взема листчето с мерките.

# 82
  • Бургас
Аз мислих да си направя един експеримент ... с едни и същи мерки на бебето ,измерени от моя доктор да пусна в един и същ ден БХС на две места и да сравня после резултатите.Би ми било интересно,ама така се развълнувах от срещата с малкото човече,че забравих да си взема листчето с мерките.
Ох, и аз като вляза в кабинета имам чувството, че си оставям мозъка в чакалнята. Добре, че мъжа ми винаги е с мен на прегледите, защото на моменти имам чувството, че получавам бели петна от притеснение.

# 83
  • София

Ох, и аз като вляза в кабинета имам чувството, че си оставям мозъка в чакалнята. Добре, че мъжа ми винаги е с мен на прегледите, защото на моменти имам чувството, че получавам бели петна от притеснение.
За жалост при мен не е само като влезна в кабинета,откакто съм забременяла мозъкът ми се изпарява все по-прогресивно.Много съм изкукуригала.

# 84
Аз също много започнах да забравям откакто забременях..  Laughing
Момичета, аз си пуснах БХС. Стискайте ми палци всичко да е наред  Praynig

# 85
И аз в крайна сметка си го направих, колкото и да не му вярвам. Самата лаборантка ми каза, че дори и да излезе лош резултат не трябва да се шашкам.

# 86
  • Варна
Аз БХС не направих. Нямаше нищо притеснително на ФМ, и изобщо не стана на въпрос за БХС. Може да си направя късен, след втората ФМ. Simple Smile
И аз доста забравям. Елементарни неща, като да изгася в кухнята, да затворя прозореца... да си оставя чантата в колата, за да не я разкарвам в магазина...  Laughing

# 87
Моя първи БХС е добър и питах лекаря от лабораторията да правя ли втория и той ми каза да го направя, защото е безплатен и при резултатите от двата се правят статистически резултати с по-висока точност.

# 88
  • Sofia, Младост 3
Добро утро, момичета. Легнал си след полунощ, а станах преди повече от час, и това в неделя, явно е от смяната на времето. Всъщност е било 8:00 ,а не 7:00 за тялото ми.
Вчера си купих и аз най-накрая "бременни дънки ", както обичам да им казвам, много удобни ми се видяха. И бременна блуза и бременни гащи намазах, че и ръкавици зимни, но те официални, за палтото и ботушите ми ( докога ще влизам в палтата си не знам)  bowuu
Ей, многократно се радвам, гледах другите месеци с темички отчетни - ние сме най-активни май. 7 теми  Crazy
В четвъртък съм на преглед, а ме мъчи от вчера течение пак, сега и със сърбеж.  ooooh! Ще ме убие докторката. Вече не знам какво да правя, може би днес ще варя лайка, за да намаля симптомите поне. Явно гъби има и се проявяват през седмица-две.

# 89
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Аз също не правих БХС.След като с предишната бременност ми изкараха акъла ,при доста висок риск за Даун,а се оказа,че няма нищо(благодарение на проф.Кременски,не направих амниоцинтеза).Сега на ФМ всичко беше наред и в норма ,а според професора това е по -важно ,ако доктора е добър и разчита правилно.Стискам палци накрая всички да се радваме на здрави бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт