Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 871
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Не съм, но може да ми се наложи Laughing

# 376
Според мен си има размери спрямо  ПМЦ  и ги сравняват с реалните размери, които излизат спрямо ехографа.Предния вървеше с 3,4 дни назад,понеже бях с късна овулация и наистина се роди 6 дни по-късно.

# 377
Бела, да, но официалния термин не се мести. Евентуално може да се преосмисли дата за планова операция, но за мен това си е риск като знам каква разлика имаше при моето бебе.
Димитрина, извинявай, не се сетих, че твоя случай коментирахме. Там явно е по-особено. А има ли вече индикации как ще раждаш?

# 378
Бела, да, но официалния термин не се мести. Евентуално може да се преосмисли дата за планова операция, но за мен това си е риск като знам каква разлика имаше при моето бебе.
Димитрина, извинявай, не се сетих, че твоя случай коментирахме. Там явно е по-особено. А има ли вече индикации как ще раждаш?
О да, само информативно го казват според мен,дори и операцията май е според ПМЦ

# 379
Ами аз бях писала, че като ходих в 13-та седмица на лекар и вместо ЮНИ (когато ми е била последният цикъл) докторката въведе ЮЛИ (тогава цикъл съм нямала) и каъо въведе ЮЛИ ми излезна точно седмицата, в която бях. И на мен ми бешв малко шантаво и още ми е, те само предполагат кога съм заченала, много късна ОВУ съм имала, даже ми се чудеха. И затова ми е въведен последен цикъл -ЮЛИ.
Само 4% от жените раждат на термина, който им е даден, така че като влезна в 9-ти месец живи и здрави ще чакам всеки ден.. само живи и здрави  Praynig Heart Eyes
Още не са ми казали нищо за раждането иначе , има време  Laughing

# 380
Димитрина, сетих се, да. А за раждането питах, защото ако е естествено поне ще може да си избере само момента, освен ако не закъснее много де.
А операцията трябва да е според ПРМ, но съм чувала за случаи, в които вадят по-рано бебето, защото уж е станало достатъчно голямо, пък то всъщност не е.

# 381
  • София
Niki, благодаря за съвета за душа.  Flutter Мисля, че точно ти беше споделила, че ще си взимаш такъв, та да науча и аз, че съществува такова нещо Grinning Може пък да ги съчетая с четката.

За готвенето да кажа, че много зависи от настроението ми. Понякога въобще не ми се занимава и ми е много трудно да измисля какво да сготвя, друг път преливам от ентусиазъм да пробвам нови рецепти. Но откакто съм бременна, ми се дояждат някакви конкретни десерти и експериментирам. ММ казва, че трябва по-често да съм бременна  Wink

А тормозът на мъжа като се прибере от работа, също ми е добре познат. Докато бях в майчинство година и 3 месеца, си спомням че го разпитвах с подробности за всеки от колегите му, какво са казали и направили през деня. Сега чак ми е смешно, но явно е нормално. Приемаш тези разкази като някаква връзка с външния свят  Grinning

# 382
  • София
Правих пак гимнастика и бебето се разтанцува Grinning Мисля, че му харесва Wink
Уми, чакам на лични инфо за йогата в неделя Hug

# 383
  • София
Къде ходите на йога? В София ли е? Аз адски много се олежах, но реших другата седмица да се връщам на работа. И без това не съм се разшетала вкъщи от седене. И аз играя игри и разпитвам мъжа ми като се прибере Party, ама сега ми е паднало да съм царицата на Tribal Wars. Той моят и без това не се прибира тези дни, че през деня работи до късно, после свири, че в петък има концерт във Фенс, а уикенда - в Ниш и съм зажадняла за компания, а всичките ми приятелки работят. Та добре че са игрите, защото иначе ще се побъркам.

# 384
  • София
kate, бях писала, че съм намерила едно малко студио за йога до нас и ще се радвам, ако на някого му е удобно и се присъедини. От София съм, кв. Манастирски ливади. Практиката е в неделя от 15.30 до 17ч.

# 385
  • Пловдив
Това с досаждането на мъжете трябва да му го дам да го прочете,защото мисли,че съм само аз. Но вече се справям по-добре,защото се сближих с мами от квартала и си имам компанийка през деня.Иначе е страшно-от единия му край аз не спирам да говоря,а от другия детето.
За работата очевидно ще се наложи да я спра напълно,че днес установих колко зле ми действа,макар да ходя само по 2 дни в седмицата.Днес едва се прибрах и както казвате за кашлиците...Време е за наслада на коремчето,че за мен ще е последна Б и е гадно да се притеснявам.Сега ми е толкова готио и спокойно  Simple Smile

# 386
за готвенето - хич не обичам, по-скоро ми е трудно да измисля какво да сготвя, но пък на десертите съм царица.

утре съм на преглед и пак ще се надявам да се види какво ще е Simple Smile
много не го усещам да мърда, доста рядко, според мен по-скоро се опъва и протяга.

вече си правя планове като си остана вкъщи как ще си поспивам доволно на обяд...

# 387
И на мен ми се спииии! Сега се прозявам в автобуса на път за офиса. Искам и аз почивка и спокойствие, но не искам още да си оставам в нас. Сърби, боли...
Сестра ми също ми похвали зъбния душ. Ще взема да го проверя как върви по китайските сайтове и други подобни.
Аз пък да се оплача, че напоследък пак съм започнала да се ядосвам повече на малкия. Успява да ме вбеси за отрицателно време и си изпускам нервите. А после ми е зле, злеее. Трябва да си измисля нещо да ме релаксира. Поне утре ще си видя мацката и с малко повече късмет ще ми разрешат и активности пак. Дано всичко да е наред този път.

# 388
doctor_la и аз утре съм на преглед и се надявам всичко да е наред и да ми дадат зелена светлина за лек спорт,че положението взе да става доста зле с килограмите и обездвижването Sad

# 389
  • Пловдив
Аз чак на 28 съм пак на преглед и явно и тази тема ще си изтече без да разберем пол  Crazy иначе само аз го наричам "то", мъжът ми му говори в мъжки род, а всички останали - в женски. Даже онзи ден сестра ми ми звъни да пита видя ли се вече полът и като й казах "не", тя се обърна към седеммесечната ми племенничка с думите "Еее, още не знаем братовчедка ти какъв пол е"  Joy Joy hahaha
Вчера изкарах един ден с гадене /скоро не ми се беше случвало/, днес още ми се гади, но не чак така. Но ден-два се понасят сравнително леко на фона на три месеца.
Вчера дакато поздравявах свеки за имен ден, тя пита кога е терминът и установих, че може да я изненадаме за рождения ден - тя е на 14 април, а бебчето е първо, та като нищо вместо на 7, може да дойде седмица по-късно  Peace
Имаме си от седмица нова фурна и започваме с мъжа ми да си мислим, че може и да мога да готвя. На предната фурна вадех някакви произведения на изкуството /не кулинарното  Blush /, можех да направя изложба от поредица кафяво-черни модернистични инсталации в тави  hahaha
По някое време говорихте за зелмерчетата - ние имаме едно такова вкъщи и си работи много съвестно. Нашата обаче е с хепа филтър и не знаех, че не се мие, та след поредното!!! миене, зелми взе са се дави нещо и да не гълта. Ходихме до Зора с гаранцията, че не знаехме какво й е, и ни я върнаха с думите, че филтърът не се мие, а те, официалният сервиз на зелмер за Бг, нямали, са сме си търсели сами  Crossing Arms и естествено точно такъв няма никъде. Дали сме 250 лв за прахосмукачка, а един филтър не могат да ни намерят. Много съм сърдита.  Crossing Arms
Това е засега, пожеравам ви уютен и усмихнат ден, въпреки лошото време  Hug

Общи условия

Активация на акаунт