Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Привет Simple Smile Аз имам племеник и той е многа кротичко и чувствително дете, но напоследък сестра ми се оплаква, че е почнал да се бие. Като си говорих с него ми каза, че се опитвали да му вземат моливите и той е ударил детето. Истината е, че се зарадвах, защото се е защитил.
Относно спорта и аз нищо не правя освен ходене пеша запади ниската плацента, но не може така да се продължава, надявам се в петък да получа картбланш за спорт и секс Praynig*

# 421
И аз не спортувам нищо, само ходя и върша домакинска работа, но мисля, че е достатъчно  Laughing
Да ви се похваля - днес в една игра на Била във фейсбук точно аз спечелих ваучер за пазаруване на стойност 50лв.
За първи път печеля в някаква игра.  Laughing Party

# 422
  • София
Ха, честито! Мене миналата седмица ме наака пиленце, но не намерихме в неделя, в затънтено планинско градче, къде да осребрим късмета Laughing Казах на милото, че му го подарявам тоя късмет, та дано спечели от тотото - имаше фиш, но...уви! Деца още не могат да ми простят, че не намерих откъде да си купя билетче или да пусна и аз тото Laughing

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 19:43 от belinda

# 423
Еее, belinda, какви са сега тези лоши работи, дето ги казваш  Cry
Уф, че ми се обърна корема... Sad

# 424
  • София
Извинявам се. Не съобразих, че все пак тук всички са бременни и такива новини разстройват. Просто исках да споделя, но на второ четене реших, че не е това темата и ще се редактирам. Спциални извинения на Димитрина bouquet

# 425
Belinda, няма проблеми  Heart Eyes Heart Eyes bouquet
А кажете дали вие сте постоянно гладни? Ако продължавам така ще стана 100кг..
Вече чак като дишам и корема ми опъва и страшно боли Embarassed ooooh!

# 426
  • където мечтите се сбъдват

Иначе първата година беше доста тежка със сучене на поискване и ставане по няколко пъти на нощ. Даже си спомнях, че си броях съня като си събирах сега един час, после още 2, после още 2 = общо 5 часа за цялата нощ...Сега като слушам как новородени бебета на приятели спят по 12 часа непробудно, как да не им завиди човек. И тъй като повечето са на адаптирано мляко от началото, си мисля, че явно кърмените бебета се будят повече, защото кърмата или не им достига, или не е достатъчно хранителна.  Rolling Eyes
И на мен така ми се струва,че кърмените бебета се гледат по-трудно,ама какво да се прави...
Моята започна да надува гайдата още в родилното и рева нон стоп 4 месеца.Никой не разбра защо.Сега с мъжа ми се готвим за втори дубъл борба за оцеляване  smile3507

# 427
  • София
Аз не, вече ми мина. Сега си ям горе-долу нормално. Макар че тази вечер злоупотребих нечовешки с един зелен боб, ама аз и като не-бременна мога да изям от него половин тенджера  Crazy Така да обичам всичко зелено...Сигурно в предишния си живот съм била някакъв вид тревопасен добитък.

# 428
  • Бургас
Аз и тук да се оплача, че не мога да спя. Мозъкът ми нещо не ме слуша и си произвежда всякакви ненормални мисли. Ето на това му се казва "да не те слуша главата". Дано тази вечер е по-спокойна. Ще се гушна с новата си възглавница, която кръстих гальовно, Митьо Пищова и смятам да се отрежа  Grinning 

# 429
  • София
Аз снощи заспах в 3!!! Не помня в тази тема ли писах или другаде, ама голямо мъчение беше Tired Лягах, ставах, въртях се, чудо беше, чудо!!! Дали не е от това, че не съм на работа цяла седмица? Мис, ти в болничен ли си? Може просто да не се изморяваме и затова...Като съм на работа, заспивам в 7 на дивана Laughing

# 430
  • Бургас
Мис, ти в болничен ли си? Може просто да не се изморяваме и затова...
Да, вече съм на режим "мътене на златното яйце"  Laughing
Тази вечер мушнах една мусака и 2-3 Фафли и току виж заспя бързо.

# 431
Лично за мен кърмените бебета се гледат по-лесно. Като ревне имаш манджа, не ставаш посред нощите да завираш вода, да охлаждаш и бъркаш. Аз поне си го измислих лесно, на кошарата до мен, примък и отмък, кърмех легнала, второто бебе не усетих, че имам бебе. А това със спането по 12 часа ми звучи като градска легенда, отстрани всичко изглежда по-лесно  Peace
Аз да се похваля, че шийката ми вчера беше по-добре, явно от прогестерона даже беше малко по-голямаот последното мерене. Но контракциите продължават с всичка сила въпреки ношпа-то и магнезия, затова реших до края на седмицата да работя от вкъщи. Но понеже така работя по-бавно и не успявам да пиша през деня, макар че ви чета от време на време.
dimitrinadid, беше намалял глада, но особено днес пак се завърна, ям и все едно яма запълвам Simple Smile. Напоследък ям предимно хляб и супи. Хапвам по някой плод, че не приемам витамини, обаче после ми се разказва играта на стомаха Sad.

# 432
Добро утро Момичета Simple Smile
На мен ми се спи като за края на света.. беше ми минало това, а сега за повтаря с нова сила. И в отпуск да съм и на работа да съм не мога да изкарам до 22.30  Joy и това е. Приятелки започнаха вече да ми пилят мозъка със  "Спи сега че после ще видиш..."  ooooh! , честно наистина ще видя, ама каквото ми се падне нали ще си е мое/ наше и ще си го обичам.
За глада не ям вече. Мина ми и той вече даже не ям толкова, но не слабея дееее  Blush Но ако съдим по съня може и това с глада да се повтори аххаха

# 433
Точно така е. Като съм само с малкия - все едно съм без дете. Каквото и да кажа, отговорът е "добре, маме!", става и го прави. Единствено ми се запъва за някои активности - не иска да кара колело, ски, казва - ами то пък не може на всички да им харесва Simple Smile Не че не е прав...но няма да го оставя на мира. Най-малкото щото ми писна всички да са на горе на пистите, а аз да мъкна шейна по баира... Тази зима му е крайният срок и вече трябва да започне да кара, без някой да го варди нон стоп. А аз тази година ще си заредя четеца едно така...стабилно...и ще си взема апартамент с камина! Докато те карат, аз с одеялцето пред каминката с книжка, ех, размечтах се Heart Eyes

Спирам да писателствам и ставам да се раздвижа с Руми Simple Smile
Бел, и моят калпазанин е такъв, не ще и да чуе нито за колело, нито за нищо. Но пък какво, такъв си е. Насила хубост не става. За сметка на това ми е доста по-умен от връстниците си, по чужди наблюдение, да не прозвучи като хвалба. Запълваме си времето с други умствени дейности - английски, който много му върви, ама страшно много. Сега сме на вълна клуб за самолетостроене и механизации и чат - пат го водя на акробатика, не за да стане акробат, а за да изразходва излишната енергия. Просто е по-различен и да си кажа направо, думата "чешит" напълно му подхожда. Ако се съгласяваше като твоето мъниче да вика "Да, маме." всичко щеше да е 6. Ама не се оплаквам. Метнал се е на татко си - и на мравчиците път прави. Simple Smile Ще видим сега дали второто (оф омръзна ми вече да не знам пола и да говоря в среден род) ще е по-оправно като мен.  Laughing Laughing Laughing

# 434
  • София
Здравейте,много ми е интересно да чета какво сте си писали майките чакащи второ дете от времето когато първото е било бебе.
 Да дам отчет и аз,вчера бях на преглед,бебенцето ми е добре,спеше си блаженно с двете ръце зад главата,изненадахме го нищо неподозиращ и що да видим!МЪЖ!Сменихме набързо гащите от розови на сини,така че не вярвайте много на резултата от първата ФМ за пол  Mr. Green
 Шийката засега е отличник,но много ще я следим.Дано ми се размине и серклажа.Вчера док ми вдъхна много надежда и вяра,че всичко ще е наред,а на мен колкото повече ми наближава злополучната 21 седмица,толкова повече се страхувам.
 Започнах да си водя тефтер с всичко,което пия и изследвам по дни.

LilyRose , уф как ги обичам подобни закани как "ще гледам" ,все едно нещо лошо предстои да ми се случи,а не да ми се роди дете.
gingerina , дано бързо отминават контракциите.
Колко ти измериха шийката?
miss july , успя ли да поспиш?
belinda на колко години е детенцето ти?От 4 години натам вече спокойно може да го правите скиорче  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт