Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 44 715
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не знам на какво се дължи тази липса на Фраксипарин и Клексан,но наистина е много неприятно.Аз си набавих 8 кутии,свекърва ми беше намерила телефона на вносителя и ги беше питала къде имат наличност,тогава имаха в аптеката на Софарма на бул.Арсеналски мисля че беше или поне в близост.Мъжа ми ходи да ги взима.
Дано скоро започнат с нормалните доставки,че е много досадно това търсене.

Кати,голям бебо си имашЧудесно,все така да расте!

# 691
  • където мечтите се сбъдват

Още един офисен ден и после домашна. Утре най-после ще отида и на козметик, а през уикенда мисля пак да скокна до басейна. Пу-пу
На плуване ли ходиш?Аз се опитвам да ходя поне два пъти седмично.Започнах още месец преди да забременея.Вчера доктора ми каза-плуването с повишено внимание между 20 и 33 г.с.,въпреки че аз въобще не се натоварвам.Имам си надуваема възглавница и основно с нея плувам,а пък и доста си почивам.Повече ме натоварва ходенето отколкото плуването.
За запека да кажа,че има едни мини клизми-Relaxit.Перфектни са,когато положението е станало много сериозно  Peace Стават за бременни и новородени.Аз съм слагала на дъщеря ми,когато беше на 1 седмица.

# 692
Здравейте момичета, и аз да се похваля. Вчера бях на ФМ и ще имам момиче. Доктора ми показа и половите й органи, тъй като не вярвах. Но имам недостатъчно кръвоснабдяване на матката от дясно, изписа аспирин протектори и каза, че на по- късен етап ще имам проблем с високо кръвно.

# 693
Здравейте и от мен Simple Smile
Кати много се радвам как звучиш след прегледа много приятно ми стана, и бебо наистина е голям Simple Smile)
И аз вече нямам търпение да ида да преглед да се видим колко сме пораснали, та и пол най- сетне, ( а нали вече до 20г.с трябва да се формирали всички полови органи) че ми омръзна да го наричам ТО  Crazy
Аз съм офиса днес много бавно ми върви времето и кръста ме боли и нещо като бъбреци се мъчи да се обажда ...  smile3518 дано да не ме събаря, толкова добре си бях последните 2 седмици даже не се изморявах...
Nells честито момиченце Simple Smile

# 694
Здравейте момичета...изобщо не съм активна самоо се записах,но трябва да се работи и почива пълноценно  Grinning  Сега дойде момента в които се депресирах...  Shocked   Grinning  всички усещате бебоци а аз съм в 18г.с и 2 дни и нищо не усещам нито пърхане,мърдане,ритане нищо  Crossing Arms  Crossing Arms може би е още рано или пък заради попринцип големия ми корем...  Grinning не се знае а съм на преглед края на другата седмица  Sad  Heart Eyes

# 695
Здравейте момичета...изобщо не съм активна самоо се записах,но трябва да се работи и почива пълноценно  Grinning  Сега дойде момента в които се депресирах...  Shocked   Grinning  всички усещате бебоци а аз съм в 18г.с и 2 дни и нищо не усещам нито пърхане,мърдане,ритане нищо  Crossing Arms  Crossing Arms може би е още рано или пък заради попринцип големия ми корем...  Grinning не се знае а съм на преглед края на другата седмица  Sad  Heart Eyes
Ако ти е първа бременност е нормално да не усещаш нищо.Споко  Simple Smile Най-рано в 19 г.с.
Аз си запазих час за ФМ при доц.Димитрова във Фемина на 13 декември.
Днес пристигна подаръка за дъщеря ми за Коледа:
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0+%D0%B7%D … 1yLLDGvj8teEGM%3A
Уникална къщичка  Heart Eyes Когато бяхме деца нямаше такива играчки  Crossing Arms Страхотно е да имаш момиченце и да преживееш с него отново детството си  Heart Eyes

# 696
  • Sofia, Младост 3
МагиБела, може и да имаш предна плацента, което също да затруднява усещането. А и има време, казват, че между 16-20, та и по-късно , в зависимост от плацентата, от това дали корема е по-голям или не, от това дали е първа или втора бременност, може да зависи много усещането на бебето.  Hug
Честито на мамите, които са били на преглед  Hug
Аз съм чак на 29.11 , бях на 03.11 и ми се струва цяла вечност  Sad
И ФМ ми е чак на 19.12 , но нали съм си от последните в списъка , ще си чакам  Simple Smile

# 697
Веси много точно е описала ситуацията с Клексана и Фраксипарина - просто има реекспорт. Проблемът е отдавна, защото и с предишната ми бременност пак мм обикаляше да търси Клексан из аптеките. Сега е същото. Намира се, макар и трудно. Не оставяйте за последния момент, ами както някой беше споменал купувайте като останете с 1 кутия примерно. Ние така правим. Другото, което правя е да взимам какъвто има и след това вкъщи си тегля дозата, а остатъкът за следващия ден в хладилника. Търсете в аптеките към големи болници, в повечето случаи те успяват да се доберат до някакви количества. Помага и ако имате рецепта - в някои аптеки ми искат, по-лесно поръчвали от склада. Дано съм била полезна Simple Smile лек ден на всички.

# 698

Още един офисен ден и после домашна. Утре най-после ще отида и на козметик, а през уикенда мисля пак да скокна до басейна. Пу-пу
На плуване ли ходиш?Аз се опитвам да ходя поне два пъти седмично.Започнах още месец преди да забременея.Вчера доктора ми каза-плуването с повишено внимание между 20 и 33 г.с.,въпреки че аз въобще не се натоварвам.Имам си надуваема възглавница и основно с нея плувам,а пък и доста си почивам.Повече ме натоварва ходенето отколкото плуването.
Ходя на водна гимнастика, по-точно бях веднъж.  Mr. Green Но ми хареса и се надявам да зачестя посещенията. Моята док каза, че плуването даже се препоръчвало за бременни, та ми беше малко странно защо са ти казали така. Но пък всеки с номера си. Simple Smile Аз бях казала преди време, че ми е много странно защо не се намери един доктор, който да каже, че ни забранява миене на баня и бърсане на прах, примерно. Оказа се тогава, че имало един.  Mr. Green Знам само за риска от гъбички, но там, където ходя се твърди, че е чисто и поддържано, та реших да поема този премерен риск.

# 699
  • София
Привет и от мен Hug
Честита девойка на nells.  bouquet
kati, браво на твоя голям бебок.  Flowers Bouquet

Моята бебка също е пораснала. Вече е 305 г. Днес започвам 20 г.с и бях на втората ФМ. Толкова е хубаво, че чак ми стана криво, че докторът ми каза, че няма нужда да ходя на трета. Имам си даже снимка на беба.  Heart Eyes Бях забравила тази екстра. Важното е, че всичко е наред засега.

Днес пристигна подаръка за дъщеря ми за Коледа:
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0+%D0%B7%D … 1yLLDGvj8teEGM%3A
Уникална къщичка  Heart Eyes Когато бяхме деца нямаше такива играчки  Crossing Arms Страхотно е да имаш момиченце и да преживееш с него отново детството си  Heart Eyes

Ха, stefanel, точно на тази къща съм се спряла и аз за коледен подарък на щерката. Откъде я поръча? От същия сайт ли?

# 700

Ха, stefanel, точно на тази къща съм се спряла и аз за коледен подарък на щерката. Откъде я поръча?
Ето от тук е къщичката:
http://groznotopate.com/public/group/display/list/group_id/166
Аз исках да я поръчам за рожденния и ден през октомври,но беше изчерпана навсякъде.Сега са я заредили.Добро съотношение цена-качество  Peace
А,за плуването мисля че ползите надвишават многократно рисковете.Тия нашите Аг какво искат да лежим девет месеца ли?Нали трябва да сме в добра форма за раждането  Naughty

# 701
Момичета аз днес изживях голям ужас:-(
Ставам сутринта и отивам до WC то и се бърша и кръв...ярка...доста.Избърсах се и спря. Изпаднах в паника откъде е какво , докато установих откъде идва и веднага в спешното в Надежда. Помислих,че е от  полипа,който ми откриха в началото на бременността, но докторката каза,че за нея е от плацентата.
Уж се беше вдигнала, но явно не достатъчно, показа ми как бебчо я рита постоянно. Слава богу всичко е добре с бебчо, няма проблеми, но отново съм със забрана за каквото си помислите Sad

# 702
Момичета аз днес изживях голям ужас:-(
Ставам сутринта и отивам до WC то и се бърша и кръв...ярка...доста.Избърсах се и спря. Изпаднах в паника откъде е какво , докато установих откъде идва и веднага в спешното в Надежда. Помислих,че е от  полипа,който ми откриха в началото на бременността, но докторката каза,че за нея е от плацентата.
Уж се беше вдигнала, но явно не достатъчно, показа ми как бебчо я рита постоянно. Слава богу всичко е добре с бебчо, няма проблеми, но отново съм със забрана за каквото си помислите Sad
Много гадно Sad , а правила ли си нещо - секс, спорт или дигане на тежко?!

# 703
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile Скоро не съм писала тук.

Да се похваля че моето момче се оказа момиче и ще си имам дъщеричка  Laughing Втората ФМ мина добре, беба си расте супер, върви напред с 5 дни та както съм с термин 01.04 мисля че ще съм мартенска мама но както дойде Simple Smile Наложи се да си пусна допълнителни изследвания за витамини, белтък, щитовидна жлеза, желязо поради анемия, която се видя на прегледа. Стойностите са ми ниски и сигурно ще се наложи да пия добавки.
ТХС то ми е високо за бременност и ще видя кога ще отида на ендокринолог да ми каже какво да правя.
Също трябва да хапвам повече протеини, малко ми е понижен общия белтък.

Единственото което малко ме притесни е че едната клапичка на сърцето не се затваряла добре все още, но доктора каза че това е поправимо и да не се притеснявам.... Rolling Eyes

# 704
Здравейте и от мен Simple Smile Скоро не съм писала тук.

Да се похваля че моето момче се оказа момиче и ще си имам дъщеричка  Laughing Втората ФМ мина добре, беба си расте супер, върви напред с 5 дни та както съм с термин 01.04 мисля че ще съм мартенска мама но както дойде Simple Smile Наложи се да си пусна допълнителни изследвания за витамини, белтък, щитовидна жлеза, желязо поради анемия, която се видя на прегледа. Стойностите са ми ниски и сигурно ще се наложи да пия добавки.
ТХС то ми е високо за бременност и ще видя кога ще отида на ендокринолог да ми каже какво да правя.
Също трябва да хапвам повече протеини, малко ми е понижен общия белтък.

Единственото което малко ме притесни е че едната клапичка на сърцето не се затваряла добре все още, но доктора каза че това е поправимо и да не се притеснявам.... Rolling Eyes

Колко ти е ТСХ? Не отлагай ендокринолога.
Моето беше 3 и веднага започнах хапчета,че така ме наплаши доктора. Аз отидох при Начев в Майчин дом.

Общи условия

Активация на акаунт