Проблем със сушилня 2 в 1 Hotpoint Ariston

• 5 992
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте вече една година имам въпросния уред, от сушилнята е страшна миризма. Дрехите не стават за носене. Звънях в сервиза, и като я купих било нормално, щяло да премине , е година по- късно положението е същото. Днес дойде техник, който без преглед само помериса и каза нормално, един вид мерише ли значи е ок. Някой друг с такъв проблем ? Уреда е гаранционен, не знам какво да правя. Съвети?

# 1
И аз имам такава пералня със сушилня. Наистина мерише. Рядко ползвам сушилнята. И аз се изненадах, когато суших за първи път. Не мога съвет да дам. И моята е гаранционна. Ако намерите решение, пишете моля!

# 2
След щателно проучване, ищустанових, че при всички марки има миризма, която изчезва първите пъти май само с hotpoint ariston има грижи, мисля да подам молба за защита на потребителя, отчаяна съм аз съм принудена да я ползвам нямам балкон  Sad

# 3
Може ли да напишете за кой модел става въпрос?

# 4
Hotpoint ariston aqualtis AQD970D 49 EU/B

# 5
  • София
Моята е същата, но няма В накрая - поне на самата пералня го няма  в номера на модела.В началото миришеше на гума след сушене, но вече не.Имам я от почти 5 месеца.Сушилнята използвам откакто се е развалило времето.

# 6
Моята е същата, но няма В накрая - поне на самата пералня го няма  в номера на модела.В началото миришеше на гума след сушене, но вече не.Имам я от почти 5 месеца.Сушилнята използвам откакто се е развалило времето.
От сервиза са категорични, че всички сушилни 2 в 1 миришат така, не мога да повярвам.

# 7
Пробва ли с кърпички за сушилня? Аз съм с Hotpoint Ariston AQD970F 49EU, но още не съм я пробвала сушилнята. В магазина ми препоръчаха тези кърпички и също казаха, че миризмата изчезва след известно време.

# 8
Пробвах с кърпички, не става. За една година всичко пробвах  Tired

Общи условия

Активация на акаунт