Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 480
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Състои се от няколко цифри и букви.  Peace

# 121
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, тази програма има ли я и за iOS, защото аз нещо не успях да я намеря. А това ще е доста добра програма Simple Smile

# 122
Ами не е доста добра, защото марките, касаещи тази тема, не са в списъка с марки на приложението.

# 123
  • Пловдив
Ами не е доста добра, защото марките, касаещи тази тема, не са в списъка с марки на приложението.

Значи да не съжелявам, че я няма Simple Smile. Благодаря Бижу  bouquet

# 124

Коя точно марка я няма в приложението, Бижу? Защото на мен досега не ми се е случвало марка, която изписва батч кодове вместо срок на годност, да не я намеря в приложението. А пазарувам главно от Лили и ДМ.

Не знам дали я има за IPhone, защото аз ползвам Андроид.  Peace

# 125
Момичета, да споделя от ремедиум как ме издразниха. Отидох, казах за проблема и девойката ми извади няква таблица, според която фнт е годен до 2021. Не можах да повярвам, какъв е тоя фнт, какви са тия 5 години. Продължих да настоявам, извикаха управителката и тя каза, че сега нищо не можела да направи. Утре щяла да разговаря с представителите на Буржоа и тогава да отида. Много се ядосах...ще ходя 3 пъти за един фнт...ужас направо
Въпреки че почвам да се чудя дали тия програми и сайтове показват правилно. За справка все пак, която има хелти микс или пък друг продукт на буржоа, за който е сигурна че е годен да напише 4 цифрения код моляяя

# 126
Коя точно марка я няма в приложението, Бижу? Защото на мен досега не ми се е случвало марка, която изписва батч кодове вместо срок на годност, да не я намеря в приложението. А пазарувам главно от Лили и ДМ.
Под ръка ми беше Dove. Ми няма го. Rolling Eyes
И колко от марките в ДМ използват бач кодове?

И изобщо, в темата за парфюмите много пъти е коментирано, че сайтовете за проверка на бар и други кодове, не са меродавни.

# 127
  • София
Сега си проверих СС-то на Буржоа, произведено е 01.2016, годността му е 12м.

# 128
Досега какъвто код съм проверила в такъв сайт или програма, ми е излизал вярно. За справка - проверявала съм главно на Лореал, Гарниер, Буржоа и Мейбълин продукти и съм сравнявала срока на годност от батч кода с този, написан на прозрачните лепенки на Мейбълин и Лореал. Разбира се, както навсякъде, са възможни грешки. Една от причините е, че производителите повтарят батч кодовете си на всеки 5 или 10 години.

Не задължавам никого да си инсталира приложение на телефона, сметнах да го похваля, за да се избягват неприятни ситуации като тази с фон дьо тена. Но и не съм съгласна с твърдения, че е безполезно. За мен е много полезно и ще продължа да го ползвам. Именно за да не се стига до неприятни ситуации като тази в Ремедиум от днес. Надявам се да ти върнат парите, Цвети  Peace

# 129
  • Стара Загора
Минавам да споделя че в нашето Лили са заредили душ геловете, млеката за тяло, ексфолииращите  душ гелове и кремовете за ръце от новите коледни лимитки на Yves Rocher. Тази година сериите са с клементина (подобно е на мандарина) и канела, червена боровинка и бадем, круша с какао. И трите са готини, харесаха ми. Аз бих препоръчала млеката за тяло и душ геловете. Те са най-изгодни откъм количество и цена. Миналата зима взех от ексфолииращите и не струват. Нито се пенят добре, нито пък действат като скраб. И не знам дали са сбъркали етикетите, но ми беше странно че са толкова евтини млеката за тяло. По принцип са около 10 лв.
Клементина и канела наподобява миналогодишната канела с портокал. Хем е свежа, хем има типичен празничен акцент заради канелата. Heart Eyes Круша и какао ухае на жълта узряла, но не лепнещосладка круша с какао. Боровинката е с разкошен аромат на сочни червени плодчета. Има разлика обаче в ароматите между кремовете за ръце, душ геловете и млеката. Пробвах крема за ръце с круша и се усеща повече какаото, докато в млякото за тяло и душ гела и двете съставки се различават еднакво добре. Душ гела с червена боровинка ухае фантастично. На прясно изстискан сок от узрели плодчета. Все едно е някакъв сок за пиене. Heart Eyes Heart Eyes

Бяха започнали да подреждат магазина за ноемврийските промоции. Имаше комплекти от палитрите на Мейбълин (онези с 10-12 цвята) и спиралата в червена опаковка. Видях нов фдт на Римел, предполагам че ще е намален.

# 130
Мерси, Есмералда Simple Smile

# 131
Аз от боди лосионите на Ив Роше си взех ванилията, в малкия флакон, ухае божествено, но и аз съм фен на всичко ванилено/ванилово.
Да ви попитам, кой продукт от всички, предлагани в тези магазини, харесвате и ползвате за подмишници? Търся нещо наистина ефикасно, поне за 12ч. Винаги купувам различни, като предпочитам стикове, а не рол-они, но в никакъв случай не издържат цял ден. Дезодорантите дали са по-трайни като антиперспиранти?

# 132
Ивче, дали ги има и в Елитис вече заредени? Никак не ми се прави оборот на Лили...  Tired А така съблазнително си ги описала  Laughing Laughing Laughing

Да ви попитам, кой продукт от всички, предлагани в тези магазини, харесвате и ползвате за подмишници? Търся нещо наистина ефикасно, поне за 12ч. Винаги купувам различни, като предпочитам стикове, а не рол-они, но в никакъв случай не издържат цял ден. Дезодорантите дали са по-трайни като антиперспиранти?

Аз от известно време използвам Dove с краставица под формата на стик. И другите аромати ми допадат. Спрейовете при мен свършват ужасно бързо. Не бих казала, че прави чудеса, но поне няма неприятна миризма и не ми дразни кожата, както на Nivea рол-оните.

# 133
  • Варна
Днес и утре всички продукти на Ревлон са с 50% отстъпка в сайта bonjour.bg  Peace

# 134
Днес и утре всички продукти на Ревлон са с 50% отстъпка в сайта bonjour.bg  Peace
Моля те, дай линк към Ревлон, защото по начина, по който аз търся, ми излизат точно 5 продукта на марката. Как и защо, не разбирам!  Tired

ПП. Намерих го Blush
https://www.bonjour.bg/brands.php?BrandID=3

Общи условия

Активация на акаунт