Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 448
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Взех си зелената клей маска на Лореал и я пробвах. Изсъхна много бързо, не ми щипеше и кожата ми сега е много гладка. Като за първо ползване съм доволна, но ще видим как ще е с времето. Simple Smile

# 76
Препоръчвам базата за сенки на Есенс и с двете ръце. Супер е, изравнява тена на клепача, прави сенките па-дълготрайни. Супер продукт на супер цена.  Peace

Относно хвалената база за сенки на Ейвън, взех я, пробвах я и не ми хареса. Мазнее ми някак. Цветът й е твърде розов. Не покрива добре клепачите (което ще е проблем за хора с видими капиляри в тази област) и сенките с нея не са толкова дълготрайни, долкото с базата на Есенс. Общо взето посредствено изпълниние е тази база на Ейвън, но я взех на промоция за 2,60 лв, така че не е огромна загуба. Ползвам я, но не я препоръчвам.  Crossing Arms

# 77
Взех си зелената клей маска на Лореал и я пробвах. Изсъхна много бързо, не ми щипеше и кожата ми сега е много гладка. Като за първо ползване съм доволна, но ще видим как ще е с времето. Simple Smile

Черни точки почиства ли добре? Аз се чудех днес на черната.

Между другото, момичета, в Ремедиум има 35% намаление на голяма част от гримовете на Мейбълин и Лореал. Запасих се с някои продукти, които от известно време исках да купя.  Joy

# 78
esmeralda23, видимо са почистени, но ако стисна някоя излиза малко.

# 79

Въпросът на темата е много идеен Peace. Предлагам за следващите теми да бъде за топ 3 кремове за лице примерно, след това продукти за коса и т.н. Peace
Радвам се, че ви допадна и ми е много интересно да чета мненията ви.  Hug
Виждам, че е писано за базата на Ейвън - аз също я взех на тази цена и това е първата база за сенки, която използвам. На моя клепач е окей, не омазнява и покрива добре, нооо... забелязвах по-голяма издръжливост на сенките, когато слагах коректор като база, отколкото с нея  Shocked

# 80
Сешоар Remington AC9096 Silk - с точки от Лили

Супер мощен е! Изправя много добре косата, има и тънък концентратор. Суши два пъти по-бързо косата в сравнение със стандартен сешоар. Прическата става като с професионален сешоар във фризьорски салон.
Тежичък е, но не ми пречи за домашна употреба за 10-15 минути.
С две думи - заслужава си!

# 81
Мерси, Пандишпаничка  Hug

# 82
# 83

За първи път купувам лосион за тяло на Балеа. Много е хубав и само 1,99лв. Попива бързо, не лепка и мирише уникално! Все попадах на ужасни лосиони и то на Dove, garnier и тем подобни, а този толкова евтин и хубав..  Crazy

# 84
  • Пловдив
esmeralda23, благодаря за препоръката за Есънс, ще я имам предвид. bouquet
Rachel Berry, течен коректор или коректор стик или и с двете става? Имам течен в момента и ще пробвам първо с него, преди да потърся база, благодаря ти. По принцип не използвам база за сенки, но си взех тези сенки на Катрис. Цветовете много ми харесват, но сенките се оказаха страшно нетрайни и след около 3 часа след нанасянето са посипани под очите ми, ужас Angry.

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 07:44 от marzeliva

# 85
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Сешоар Remington AC9096 Silk - с точки от Лили

Супер мощен е! Изправя много добре косата, има и тънък концентратор. Суши два пъти по-бързо косата в сравнение със стандартен сешоар. Прическата става като с професионален сешоар във фризьорски салон.
Тежичък е, но не ми пречи за домашна употреба за 10-15 минути.
С две думи - заслужава си!
УжасТ...Имам точките и само само чудя дали да го взема.ММ ми повтаря, че си имам сешоар.Сега вече трябва да го купя  Mr. Green Благодаря за инфото  bouquet

# 86
Колко точки + колко лева е сешоарът? Мислех машинка за подстригване да взема на момчетата, но... Crazy

# 87
Колко точки + колко лева е сешоарът? Мислех машинка за подстригване да взема на момчетата, но... Crazy
Докато някой каже със сигурност, по спомен - 6 точки и 45 лева.
И аз на него се бях спряла, вече съм сигурна, че него ще взема.
marzeliva, с течен коректор съм го правила, моят е Fit Me на Мейбълин, ако се окаже, че е по-специален от повечето течни коректори И във това, мисля, че дори няма да изпробвам друг.  Laughing
Не ми плащат от Мейбълин за рекламата на този продукт... ако ми плащаха, щях да съм забогатяла вече.  Joy

# 88
6 точки, 55 лева.
И аз съм му хвърлила око още от няколко месеца, ама няма какво да купувам толкова от Лили Laughing

# 89
  • Пловдив
marzeliva, с течен коректор съм го правила, моят е Fit Me на Мейбълин, ако се окаже, че е по-специален от повечето течни коректори И във това, мисля, че дори няма да изпробвам друг.  Laughing
Не ми плащат от Мейбълин за рекламата на този продукт... ако ми плащаха, щях да съм забогатяла вече.  Joy

Мерси. Моят коректор е Wake me up на Римел, дано и с него да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт