Д-р Петра Семерджиева IVF специалист

• 4 586
  • 19
  •   1
Отговори
  • София
Да повдигна темата. Близка приятелка ми препоръча д-р Петра Семерджиева. В темата за клиника "Малинов" пишат пациентки само на д-р Калчев и съответно няма никакво инфо за Семерджиева. Ще съм благодарна на всяка от Вас, която ми даде по-скорошна информация. Praynig

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 13:57 от AnMary

# 1
  • София
Аз съм ходила при докторката заради СПКЯ. Уникална жена и човек. Много мила, винаги обеснява всичко   Peace

# 2
  • София
Малко късно се включвам,но това е моята лекарка.Тя следи първата ми бременност и сега ме следи отново ,но на частно в клиника Малинов.
Мога с ръка на сърцето да кажа,че това е човек с главно "Ч" ,уникален специалист,лекар,професионалист и т.н. Когато един лекар си разбира от работата е лесно да се хвали. Доверявам й се на сто процента и горещо винаги я препоръчвам.Успех Simple Smile

# 3
 Tired ooooh! пепи от тина киркова... не, благодаря! (мила най-малко бих я нарекла  #2gunfire)

# 4
  • София
Торбеста мечка, обоснови се?Ей така да минеш и да хвърлиш този пост просто ми се струва неправилно.Петра ми е следила първата бременност по време на ЖК (не е било платено) и мога да ти кажа,че лошо не съм видяла.Сега ми следи и тази бременност и пак това мога да кажа. Имам толкова познати,който са били при нея и пак това им е мнението.По мил и директен човек от нея не познавам.Лекар,за който най-важното е физическото здраве на пациента и детето,а не МЕНТАЛНОТО! Защото познавам жени,които определят компетентността на лекаря по неговото лигаво отношение към пациента.Ние  не сме принцеси,а пациентки и един лекар не може да обърне СПЕЦИАЛНО внимание на сто човека.Нека разграничаваме нещата.

# 5
 Tired за жк може и да става. за репродуктивен специалист не става (момичето такъв търси, ако добре разбирам въпроса). груб език, грубо отношение и неграмотност в подготовка на документи за финансиране по фар. не обичам лигави доктори, не съм я оценила така  Wink

# 6
Отидох на един единствен преглед при нея. Не признава външни изследвания и епикризи. Но документи за ФАР ги пишели за ден. Останах разочарована от прегледа, не повторих там.

# 7
  • София
Отидох на един единствен преглед при нея. Не признава външни изследвания и епикризи. Но документи за ФАР ги пишели за ден. Останах разочарована от прегледа, не повторих там.
На мен пък ми призна абсолютно всички външни изслидвания, много странно  newsm78

# 8
  • София
Ако изследванията са правени при кварталното аг е нормално да не ги признае. На мен ми призна всичко, правено в репродуктивна клиника.

# 9
  • София
Ако изследванията са правени при кварталното аг е нормално да не ги признае. На мен ми призна всичко, правено в репродуктивна клиника.
Права си. Аз отидох с изследвания правени в репродуктивна клиника.

# 10
Не ми призна хистероскопия, правена в болница с епикриза, отпреди три месеца. Трябвало тя да я направи, както  и цветна снимка, само при тях направена. Останах с неприятно впечатление.

# 11
  • София
Не ми призна хистероскопия, правена в болница с епикриза, отпреди три месеца. Трябвало тя да я направи, както  и цветна снимка, само при тях направена. Останах с неприятно впечатление.
Съжалявам, че се е получило така. Не съм останала с впечатление, че товари пациентите си с излишни изследвания и интервенции, поне с мен не го е правила. Аз си самоназначих изследвания, за които тя беше категорична, че НЕ иска. На резултат от цветната снимка аз лично не бих се доверила . В Малинов практикуват иновативен метод-ТВЛ, който много помага даже и за естествено забременяване. Пожелавам ти скоро да намериш твоят доктор, за да постигнеш заветната цел. Hug

# 12
Какъв е този метод ТВЛ?

# 13
трансвагиналната лапароскопия вече не е толкова иновативен метод  Tired, и в щерев го има

# 14
  • София
трансвагиналната лапароскопия вече не е толкова иновативен метод  Tired, и в щерев го има
Важното е, че помага.

Общи условия

Активация на акаунт