Ин витро в АГ болница "Свети Лазар"

• 54 542
  • 424
  •   1
Отговори
# 165
Blue ocean, aко ме питаш мен, изобщо не искам да има какъвто и да било проблем. Едно такова нещо ще комплексира и засегне, както мъжа ми, така и мен самата като жена. Не искам да се чувствам различна от „нормалните” жени, които забременяват без проблем. И двамата сме минали 30-те години. По-късно се намерихме, но пък вярвам, че той ме обича така, както аз него и един такъв проблем няма да ни съсипе връзката.

# 166
Здравей, Ариел!  Hug  blue ocean е напълно права като ти казва да намалиш притеснението!  Peace В никакъв случай не позволявай на такива негативни мисли да те обземат. Не се комплексирай и не се смятай за "различна". Всеки човек в живота си се бори с различни неща, един има проблем в една област, друг - в друга. Никой не е застрахован от проблеми и трудности. Те се случват с причина, а ние трябва смело да се борим с тях без да се отчайваме!  Peace Освен това все още не си ходила на преглед и не знаеш каква е причината за трудното забременяване. Може да се окаже, че няма нищо сериозно при вас! И аз си мислех, че ще мога да забременея само с ин витро, но ето че след направена лапароскопия докторът отпуши едната ми тръба и имам шанс за естествено зачеване. Но дори и да не се получи, ще се боря да имам бебче по другия начин! Не се настройвай отрицателно предварително, пожелавам ти успех на теб и мъжа ти.  Hug Споделяй каквото ти тежи, за да ти олеква и да получиш съвет от хора, които преминават през това.  Hug

# 167
Adrianamima, благодаря за милите думи и подкрепата. Наистина имам нужда да чувам (в случая чета) такива неща. Това донякъде ме успокоява. Просто досега животът ми вървеше нормално, дори не се бях замисляла, че времето, в което не зачевам, в било индикация, че може нещо да не е наред. Ще се изследва мъжа ми съвсем скоро и искрено се надявам  да не е нещо сериозно.

# 168
Adrianamima, благодаря за милите думи и подкрепата. Наистина имам нужда да чувам (в случая чета) такива неща. Това донякъде ме успокоява. Просто досега животът ми вървеше нормално, дори не се бях замисляла, че времето, в което не зачевам, в било индикация, че може нещо да не е наред. Ще се изследва мъжа ми съвсем скоро и искрено се надявам  да не е нещо сериозно.

Ариел, всичко ще е наред, ще видиш.  Hug Още повече като сте в ръцете на добри специалисти, дори да има проблем - ще се разреши с тяхна помощ.  Peace . А и много е важно да се подкрепяте взаимно, това ще ви сплоти още повече и ще заздравите връзката си. И мъжът ти ли е притеснен колкото теб - поне единият от двамата трябва да гледа по-положително на нещата и да окуражава другия.  Grinning  Peace

# 169
Ами той мъжът ми винаги е бил по-позитивния и може би чак сега ни светва лампичката, че може би имаме проблем. Определено ме подкрепя, не мога да отрека това, че винаги е до мен. До последно вярва, че всичко ни е наред и че скоро ще забременея. Другата или по-другата седмица ще се решим за изследвания. При вас какво се случва?

# 170
Здравейте мили момичета!
Идвам да споделя благата вест, че нося живот, успяхме. Hug

Знам го отдавна, но имах проблеми и не смеех да споделя.
Вече всичко е наред, надявам се на лека бременност.

На новите момичета, желая успех!  Praynig
В най-добрите ръце сте, Лачев е невероятен и като специалист и като човек, имайте му пълно доверие.

# 171
Браво Ела, честито!  bouquet
Да имаш най леката бременност и прекрасно малко създание!  Hug

# 172
Ella1, честито за бебето. Много се радвам. Прекрасно е да прочета, че някой е успял да сбъдне мечтата си. Ние с мъжа ми не сме се изследвали още. При този доктор Лачев ли да отидем за спермограмата?

# 173
Ариел, обадете се в болницата и обяснете за какво става въпрос.
За д-р Лачев си запишете час за консултация.

Ела, вчера толкова се развълнувах, че забравих да те питам в коя седмица си?

# 174
Aneto201, благодаря ти за информацията. На сайта на болницата има ли координати на д-р Лачев? Мисля да се обадя другата седмица.

# 175
О, Ела - невероятна новина!  Hug Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност! Как се чувстваш?  Grinning Таткото как реагира на новината, вълнува ли се?  bouquet

# 176
Такива новини обичам да чета - като вляза в темата и да се заредя положително! Ела, честитоо ! Пожелавам ти едно здраво бебенце, което много да те радва и леко бременеене!  Hug

# 177
Леле  Ела, браво и честито, мила!  bouquet

Най-прекрасната бременност ти желая и малко сладко съкровище!

Да се пазиш!

# 178
Здравейте, до края на седмицата ще се обадя на д-р Лачев да запиша час. Ела, честито и от мен. Изключително много се радвам, че такова хубаво нещо ти се случва. Искрено и от все сърце пожелавам всичко  да е наред. Ела, при теб какъв беше проблемът?

# 179
Здравейте, толкова се развълнувах за Ела, че забравих да питам как вървят нещата при другите момичета, минаха ли изследванията?

Общи условия

Активация на акаунт