Ин витро в АГ болница "Свети Лазар"

• 54 546
  • 424
  •   1
Отговори
# 150
Това е тъй наречения морфологичен скрининг и тази апаратура дава възможност да се направи селекция на материала. При мъжки фактор е много важно, както беше при нас.

Мерси за пояснението, Ането. А за какъв материал става въпрос по-точно? Rolling Eyes

# 151
Блу, материала са спертозоидите, гогато има мъжки фактор, на сперматозоидите трябва да им се помогне, като преди това се подбират най-добрите и се обработват, като при нас приложиха ИМСИ с хетчинг.

Ади, как са при вас нещата, има ли развитие?

# 152
Блу, материала са спертозоидите, гогато има мъжки фактор, на сперматозоидите трябва да им се помогне, като преди това се подбират най-добрите и се обработват, като при нас приложиха ИМСИ с хетчинг.

Ади, как са при вас нещата, има ли развитие?

Мерси, Ане.  Hug Какво представлява това ИМСИ с хетчинг? Винаги ли това се прилага?  Rolling Eyes

# 153
О Криси благодаря ти за успокоението - много си изчерпателна.  Hug Значи може да се забременява с напълно премахнати тръби, така ли?   Rolling Eyes Явно медицината в днешно време прави чудеса, дано и при мен нещата да са успешни!   Praynig Praynig Praynig

Моля, назначиха ли вече лапарото?

# 154
Криси, лапароскопията ми е другата седмица. Ще видим какво ще се разбере от нея. Вече малко се поуспокоих, че не е страшна процедурата, но почнах пък да се притеснявам резултатите какво ще покажат!

# 155
Блу, ние сме с много тежък мъжки фактор и нямаше друг начин да се случи.
Дълго е за обяснение, в общи линии помагат на сперматозоидите да оплодят яйцеклетката:
Ето тук Клисурска е обяснила подробно:
http://www.st.lazar-hospital.com/bg/%D0%B8%D0%BD-%D0%B2%D0%B8%D1 … %D0%BD%D0%BE.html

Ади стискам палци да даде резултат.  Praynig

# 156
Aне, благодаря ти за разяснението.  Hug Наистина изглежда сложно, но информацията е много полезна. Сега разбирам, че мъжкият фактор при двойките, които се борят с безплодието, превишава по честота женския. Не съм и подозирала, че е така.  Peace Едно се чудя - след като статистиките показват такъв процент за мъжкия фактор, има ли статистики, които показват какви са най-често срещаните причини за мъжкия стерилитет?  Rolling Eyes

Иначе браво, че въпреки тежкия мъжки фактор при вас, нещата са се получили.  Peace Как се чувстваш сега, всичко наред ли е.  Hug

# 157
Ади, как си, мина ли лапароскопията? Нормално е да се притесняваш, но знай, че Лачев е изключителен професионалист, в добри ръце си.  Hug

При нас нямаше мъжки фактор, но доколкото знам много неща оказват влияние, заболявания, нелекувани половопредавани болести...

# 158
Криси, ти беше права. Докторът е истински професионалист.  Peace Лапароскопията ми мина, чувствам се добре. Състоянието на запушените ми тръби е следното - докторът е отпушил едната, за другата - няма такава възможност. Това означава, че сега ще пробваме първо естествено забременяване. Да се надяваме да доведат до положителен резултат! Ако пък не ще мислим за ин витро.

# 159
Браво Ади, това е страхотна новина, да Лачев е невероятен.  Hug
Ще те изпишат ли за празниците?

Весело посрещане на Великден!  bouquet

# 160
За щастие ще съм си вкъщи по празниците! Най-хубавото е, че съм много добре и ще съм в кондиция за почивните дни. Много се радвам, че случих на специалист! Весело посрещане на Великденските празници момичета, пожелавам ви хубави емоции и много усмивки!  Grinning

# 161
Здравейте, момичета. Нова съм и затова ме препратиха тук. Имам проблем, който се надявам да не е сериозен и да е плод само на психологически бариери, които сама си слагам. От 2 години се опитваме да имаме бебе, но няма никакъв успех. Тестовете са все отрицателни. Моят мъж е много позитивен винаги и гледа естествено на нещата. Иска ми се да се прегледаме вече, защото започвам много да се притеснявам и отчайвам. Ще ми дадете ли някакви насоки и упътвания какво и как трябва да направим. Моля за съдействие.  Sad

# 162
Христос Воскресе!
Да сме здрави и много щастие и усмивки от сбъднати мечти!  Hug

Здравей Ариел, добре дошла и не се притеснявай да питаш каквото те интересува, всичи сме минали по този път. Две години не са малко, време е да се консултирате със специалист. Първата стъпка е да направите спермограма на мъжът ти и след това вече другите изследвания.

# 163
Така се радвам, че някой се отзовава. Благодаря ти Aneto201. Първо трябва да се опитам да подходя по-деликатно с мъжа ми, защото не искам да му казвам, че трябва да се изследва, защото мисля, че имаме проблем. Притеснявам се, да не се окаже, че е нещо сериозно и това да съсипе отношенията ни.

# 164
Ариел, не се притеснявай толкова - защото реално погледнато проблемът може да е и при мъжа, и при жената. Който и да има проблем, това не го прави виновен за каквото и да е било.  Peace А и нещата са двустранни - ако се окаже, че мъжът ти е ок - хем ще се зарадваш за него, хем ще се уплашиш, че при теб нещо не е наред. За това гледай на вас като на едно цяло - при който и да е проблема, ще се справите с него благодарение на добрите специалисти!  Hug На колко сте години с мъжа ти?

Общи условия

Активация на акаунт