Ин витро в АГ болница "Свети Лазар"

• 54 532
  • 424
  •   1
Отговори
# 195
Ариел, браво, нали знаеш, че има период на въздържание преди спермограмата.

Лапароскопията е метод, чрез който се диагностицират и лекуват евентуални заболявания.

# 196
Ане, благодаря ти за отговора.
За какво въздържание преди спермограмата говориш? Какво имаш предвид?

# 197
Въздържанието е да не се пие алкохол поне 2 дни преди спермограма и 3-4 дни без полов живот.

# 198
Ариел, пожелавам ти успех на спермограмата, не се нервирай излишно.  Отрицателните емоции не водят до нищо добро. Мъжът ти как е преди изследването, притеснен ли е?

# 199
Hriska91, благодаря ти много за отговора. Ние от няколко дена нямаме полов контакт. Може би заради притеснението от изследванията. Така или иначе мъжът ми не употребява алкохол, така че въздържанието го има.

Adrianamima, притеснен е и още как. И двамата сме силно разтревожени, но се надявам резултатите да са добри.

# 200
Ариел, и моят мъж беше под голям стрес, притесняваше се много, но не се дърпаше. Имам няколко съвета. Ако живеете на близо до болницата вземете секрета в къщи много по комфортно е, но трябва да се занесе до 15 мин най-много след взимането. Все пак се обадете да попитате дали може, защото ние живеем до болницата и го занесохме в едно контейнерче. Ако сте далеч, полезно за мъжа ти, да се запаси с нещо еротично за гледане на телефон или да си носи списание. Моят мъж се измъчи, по притеснителен е, а списанието там било, както казва той, с несимпатични каки и реклами с Григор Димитров. Та след 1 час мъка се прибрахме в къщи ( не знаехме, че има такава опция) и там за секунди се свърши работата. Знам че звучи смешно, но мъжът ми твърди, че тази информация е много полезна. Simple Smile Успех.

# 201
hriska91, благодаря ти много за отговора. Притеснено ни беше и на двамата, но отидохме и мъжа ми даде материал. Ние не живеем точно до болницата – по-далече сме. На място станаха нещата. Аз отидох с него, взех си почивен ден. Ще вземем резултатите в началото на идната седмица. Вие как сте? Какво се случва?

# 202
Ариел, важното е, че спермограмата вече е минала. Знам, че ти доста се притесняваше. Но ето, че си действате по нещата и не сте в застой, тъй че се отпусни и очаквай резултатите.  Hug Ще чакаме да споделиш какво е станало.  Hug

# 203
Здравейте и от мен Simple Smile
Добре се чувствам, пия си хапчетата и няма проблеми, надявам се така да продължи  Praynig

Ариел, при синдрома на Търнър има липса на полови хромозоми, което води до нефункциониращи яйчници и стерилитет. Т.е. нямам производство на собствени яйцеклетки и забременях чрез донорска програма в болницата.
Така че, не се поддавайте на негативни мисли и всичко е възможно.

# 204
Мили дами, бъдете силни и не губите време в лутане. Hug

Ариел, задоволителни ли са резултатите от спермограмата? Мъжете винаги се притесняват когато става въпрос за такива неща, много са чувствителни по темата, затова ги подкрепяйте.

Хриси, това, че Лачев дава шансове естествено да забременееш е много хубаво, регулирането на овулацията за постоянно ли е, или трябва да се следи, имам предвид лекартсвата, които взимаш.

Ела, прегръщам те мила, ти си героиня!  Hug

Ади при вас как са нещата?

# 205
Ела, много си права за положителното мислене. Мисля, че всички ние, които се опитваме да забременеем, трябва да сме възможно най-позитивни и спокойни. Оттам нататък специалистите ще си свършат работата, но ако тормозим организма със стрес, затрудняваме процеса.  Peace

# 206
Криси, овулацията се появи още на първотовото взимане на таблетките ( не пиша името им защото много хора полагат замолечение и не искам да навредя на някои с толкова сериозни лекарства), но Лачев препоръча да ги подълим още 4-5 цикъла, за да се регулира организма. Не съм усетила даже и лек намек от негова страна за нещо, което да е свързано с инвитро. Той ми обясни няколко етапа който бихме преминали, за да стимулираме О. Проверяваме я на 15- до 17 ден дали е нараснал фоликул и след това до 5 ден от менструация дали се е спукал със сигурност. Simple Smile Дано съм била полезна.

# 207
hriska91,  в момента правите ли опити за бебе или трябва да изчакате тези 4-5 цикъла?
Елла, всичко ще бъде наред, трудното мина, ще видиш!  Hug
Блу, ти кога почваш изследванията?
Раличка и Ариел и при вас как са нещата?

# 208
Здравей Ани, много ме е страх да се похваля, но днес след преглед устаховихме бременност в 7 г.с. с пулсче  Heart така че лечението при нас даде резултат на 3тия месец. Много съм суеверна и не смея да се зарадвам, но тайничко се надявам всичко да е наред и за в бъдеще  Blush

# 209
Леле - страхотна новина! Честито! Всичко ще е наред - сигурна съм. Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче!  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт