Ин витро в АГ болница "Свети Лазар"

• 54 531
  • 424
  •   1
Отговори
# 210
Браво Хриси! Знам какво ти е, но отпусни душата и се радвай на  воля!
Честито, мила!  bouquet

# 211
Здравей Ани, много ме е страх да се похваля, но днес след преглед устаховихме бременност в 7 г.с. с пулсче  Heart така че лечението при нас даде резултат на 3тия месец. Много съм суеверна и не смея да се зарадвам, но тайничко се надявам всичко да е наред и за в бъдеще  Blush

Честито, Хриси!!!
Лека бременност и прекрасно дете ти желая!

# 212
Благодаря ви много Hug Надявам се всичко да е наред. И най-много се надявам да съм се доверила на точните хора в Свети Лазар Simple Smile

# 213
Честито и от мен, Хриска!
Емоцията не може да се опише с думи, щастието е неописуемо!
Лека бременност ти желая, при Лачев ли ще се следиш?

# 214
Здравей, Ели, да записах се на женска консултация при Лачев. Нямам забележки до момента, държи се много добре, нямам оплаквания и от лечението му и се надявам да съм направила правилния избор. Мислех си за Николова, но той знае състоянието ми и нещата са по-лесни. Simple Smile

# 215
И аз съм много доволна от Лачев, но се прехвърлих при Николова след първите прегледи.
 hriska91, взимаш ли още лекарства или ги спряха след положителния резултат.

Ади, вие докъде стигнахте, правите ли вече опити?

Блу, Ариел с вас как са нещата?

# 216
Хриси, много ти се радвам, вече в коя седмица си?

Ариел, какви са резултатите от спермограмата?

# 217
Ани, лекарствата които приемах сепиеха от 5 ден на цикъла за 5 дни. Така че, в този месец бях пила лекарствата, но в момента на зачеването не съм приемала нищо. Освен Фолиева киселина, която пиех няколко месеца преди да забременея.
Криси след два дни живот и здраве влизам в 8ма седмица  Hug
Хубаво е ако се забременее с помощта на някакъв медикамент, да се отиде в ранните седмици на преглед. Аз отидох първоначално в 4та. След вземане на лекарства е хубаво да се взима някакв прогестерон ( ако не бъркам думата). Това уточнение го пиша, тъй като при мен беше случайност да се прегледам в ранна седмица, но е полезно за закрепването на ембриона.
Хубав ден на всички Heart Eyes

# 218
Да, Хриси, това е протекция на лутеиновата фаза, аз също взимах прогестерон и витамини.
Иначе как се чувстваш, имаш ли сутрешно неразположение?

# 219
 hriska91, на прегледа ли откриха, че си бременна или вече си беше направила тест.
При ин витро следим ЧХГ като луди, ама ти вече и сърчице си чула.
Лачев ли ще ти прави феталната морфология?

Криси, ти добре ли си, на мен нещо горещините ме уморяват.

# 220
Криси, имам силно гадене, малко повръщания до момента, много се изморявам и трудно правя разходки, а и често от миризми на храна навън, трудно стигам до входа ни. Днес за първи ден от доста време не ми е толокова лошо и успях да оправя малко из къщата.
Ани, мисля че Лачев ще ми ги прави феталните морфологии, но дори и да е друг лекар от болницата ще съм спокойна. Установих че нещо не е наред с организма ми защото седмица преди закъснението започна леко гадене, което 4 дни преди датата за менструация стана много нетърпимо. До този момент имах няколко отрицателни теста, но в същия ден се появи едно леко отражение на втора черта. Тогава реших, че явно не е грип. На другата сутрин пуснах ЧХГ и беше 79. Доктора каза, че няма нужда да пускам 2ро и да се притеснявам, ако се наложи ще следим ЧХГ и аз го послушах. След седмица повторих теста и 2та черта беше със същата яркост, което ме успокои, че хормона явно расте Simple Smile

# 221
Привет и честит 1-ви юни!
Дано всички догодина да го празнуваме с децата си!  Hug

Хриси, на мен от силни миризми още ми става лошо, нормално е. Дано ти мине по-бързо!

# 222
Хриси, ще мине гаденето, с миризмите май до края държи. За съжаление умората се увеличава, аз окапвам към 9 вечерта.  С храната как си, имаш ли неустоими пориви? 

Ани, от твоите уста в Божите уши!

# 223
Ани, да ни е честит този празник, дълго време жадуван!
Неприятно е гаденето, но е от хубаво.
Хриска, и аз съм при Лачев, малко е да се каже, че съм доволна.

Хубав уикенд!

# 224
Ели, радвам се да чуя, че си доволна от Лачев, камък ми падна от сърцето  Hug
Криси, гади ми се от всичко, нищо не ми се яде освен джанки, кисели. Притеснявам се дори, че свалям килограми, а ям само боклуци от които не ми става лошо.
Дано мине скоро, защото не мога да излизам никъде постоянно долавя миризми, дори водата в мовката ми мирише странно. Мъжа само казва, че си внушавам, но съм станала като хрътка Sad

Общи условия

Активация на акаунт