Ин витро в АГ болница "Свети Лазар"

• 54 519
  • 424
  •   1
Отговори
# 300
Здравей, smyrfhe!
Защо не се обадиш и питай. Аз  забременях чрез донорската им програма и за тези цени съм наясно.

# 301
Здравей, smyrfhe!
Защо не се обадиш и питай. Аз  забременях чрез донорската им програма и за тези цени съм наясно.

Ще ходя на отворени врати на 28,мерси за отговора  Simple Smile

# 302
Момичета, нещо за донорската програма (за яйцеклетки) на клиниката да ми кажете? Колко се чака, цени и други такива подробности. Flowers Hibiscus

# 303
Здравей, Стела, с донорската програма съм запозната и с радост ще ти помогна.
От донорката получихме 7 яйцеклетки, 6 бяха качествени, от тях 4 се развиха до стадий бластиоцист, две ми трансферираха  и две замразихме. Платихме 7300 лв. за изследванията и трансфера, доплатихме 600 лв. за  замразяването на останалите 2 ембриона. Имай предвид, че всеки случай е специфичен и съответно и цената варира. Ние нямаме мъжки фактор, проблема е изцяло при мен. Около три месеца ни отне, можеше и по-бързо да стане, но аз не бях готова за трансфер, затова и се наложи замразен трансфер. Днес ми писа момиче, което се е включило в донорската им програма и ми каза, че са и се обадили вече, а е минала само седмица, което и на мен ми стори много бързо.  Ако имаш още въпроси, не се притеснявай да питаш и ако имаш възможност отиди на отворените врати, защото според мен човек най-добре преценява когато се запознае лично с нещата.
Успех ти желая!  Hug

# 304
Много ти благодаря! Hug

# 305
Много бързо са се обадили че има донор наистина

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 10:48 от Primavera555

# 306
Не ли по добре сурогатна майка вместо донорски яйцеклетки?

# 307
Сурогатното майчинство не е разрешено в България.
Хубаво е, че програмите за ДЯ вече работят, проблема там е голям.

# 308
Сурогатното майчинство не е разрешено в България.
Хубаво е, че програмите за ДЯ вече работят, проблема там е голям.

Да забравих да кажа че става въпрос за Украйна,там са легални за сурогатна майка

# 309
Не съм против сурогатното майчинство, но ако можеш сама да износиш детето си е неповторимо изживяване. Да усещаш как расте в теб и си част от този живот е незаменимо.

# 310
Не съм против сурогатното майчинство, но ако можеш сама да износиш детето си е неповторимо изживяване. Да усещаш как расте в теб и си част от този живот е незаменимо.

Да страхотно е но ако е донорска яйцеклетка,реално не е твоя кръв, а при сурогатна майка тя носи  твое дете само е като инкубатор.Но за жалост е много скъпа.

# 311
  • София

Да страхотно е но ако е донорска яйцеклетка,реално не е твоя кръв, а при сурогатна майка тя носи  твое дете само е като инкубатор.Но за жалост е много скъпа.
Не съм съвсем съгласна.Може да не е точно моя кръв,но нали използват материал от мъжа ми,а пък и аз ще съм го носила 9 месеца това дете.Мисля,че изобщо няма да ме интересува това,че яйцеклетката не е моя.

# 312

Не съм съвсем съгласна.Може да не е точно моя кръв,но нали използват материал от мъжа ми,а пък и аз ще съм го носила 9 месеца това дете.Мисля,че изобщо няма да ме интересува това,че яйцеклетката не е моя.
Всеки различно си го възприема,ще е на партньора и някоя жена, която не познавам ,все едно износвам тяхно дете или дете на моя мъж, но не и моя част от мен,все едно ставам сурогатна майка на някой и му възпитавам детето.За мен няма как да е друго,ще съм само инкубатор и не биологична майка.То кажи речи е като осиновяване то си е де ,само че се износва от жената.Хубаво е който може да го приеме по друг начин,но истината си е това.

# 313
В случая ставаше дума за използване на донорски яйцеклетки, защото жената има изчерпан/намален яйчников резерв и с нейни яйцеклетки не се случва забременяване. Сурогатните майки се използват при съвсем други случаи - когато жената има проблем с износването.

# 314

подкрепям carolina9999 , аболютно съм съгласна с теб!

Общи условия

Активация на акаунт