ПИсимистични непукиЗи с прЪвУписТен АУТсхаймер-107

• 59 062
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • забравих си мисълта...
Благодаря за новата тема.  bouquet

Цитат
гейката

Що е то? Simple Smile

Гей от женски род newsm78

Не, mlv, щеше да е много лесно. Simple Smile То не че е трудно де... Simple Smile

# 16
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
грейка?

# 17
  • забравих си мисълта...

Да Simple Smile

# 18
Досега видях много пожелания към рожденици, бебета и т.н. да вият живи, здрави и щастливи, но днес за пръв път се насладих на милия майчински призив:
"Днес имам рожденик! Да мие жив и здрав!"
(от ФБ)

# 19
Досега видях много пожелания към рожденици, бебета и т.н. да вият живи, здрави и щастливи, но днес за пръв път се насладих на милия майчински призив:
"Днес имам рожденик! Да мие жив и здрав!"
(от ФБ)
   hahahaJoy Joy Joy Joy
Ми тъй де, трябва да има отмяна на мама в домакинската работа. Кой ще мие, ако не детето?!

Цитат
Поздрави от наща маса за ваща
  bouquet

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 22:15 от бибиту

# 20
хора, как бихте реагирали, ако учителят на детето ви пише "донесЪт" (два пъти, не е случайно), "филиЙ" и др., а за пунктуация да не говорим, че май не е и чувал...

# 21
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Благодаря за новата тема.  bouquet

Цитат
гейката

Що е то? Simple Smile

А да не би да е "гайка" в женски род? Wink

# 22
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хора, как бихте реагирали, ако учителят на детето ви пише "донесЪт" (два пъти, не е случайно), "филиЙ" и др., а за пунктуация да не говорим, че май не е и чувал...

аз реагирах на "сОфльор" и "брИзент" Blush на детето обясних, че госпожицата има 20 деца от различни класове на главата и се е объркала.
освен това домашното е със задача "проверете в речника", а не питайте госпожицата.

на нея казах да го остави да проверява в речника, защото в бързината е допуснал грешки Blush
тя ме разбра

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 10:53 от st. Dobri

# 23
Цитат
Zdraveyte imam edin vipros az jiveya v germaniya a decata mi v bg moje li da polucavam detski kato jiveyat v bg onzi den hodih v familien kassa v hambirg dadoha mo fotmulari popilnoh cakam mayka mi.da prevede na decata aktovete za rajdane na nemski da mo gi prati ce i az da gi prata cak v nurnberg a dali se me odobrat neznam vece
Цитат
никога не съм получавала Децки, можели с задна дата да ги взема
изобщо нямам престава

да праваси, формулиарите са много, минах от всички пътища но уви, децки не получавам, въпреки едното дете ми е родена тук в Германия

кметството ме объркаха от всякадей

ще можели да ми дадете кординатите 

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 08:37 от Анонимен

# 24
  • Испания
Сигурно е техническа грешка, но...

Цитат
а всички са кулирани

Joy

# 25
 настоящата промоция не могат да бъдат участници служители на “Хайат България Кемикъл ЕООД”, служители на  лицата, които участват в организацията на кампанията, както и свързани с тях лица, включително: деца, родители, братя, сестри, съпрузи и роднини по права и по сребърна линия.

Веднаж на всеки 30 дни от началото  на Промоцията  ще се теглят по 30 печеливши участника в присъствие на нотариус .

# 26
  • Испания
Пак техническа, но смешна грешка.

Цитат
Харесах си едно яке, което закопчах отгоре, но последното конче на корема не успях

# 27
Цитат
идиално състояние реални км. Взможен бартер по договаряне!
Kolko pari mo tarsi6

# 28
  • София
Цитат
ако видя такова нещо, най-вероятно ще се припарирам

# 29
Цитат
Zdraveite tarsq si rabota vav sferata na Koniq Sport ako nqkoi moje da pomogne da pishe

Общи условия

Активация на акаунт