Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 83 162
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
За последните спойлерно (от телефон съм, затова без кът)- Денерис вече е в Драконов камък, и на последните посреща "гости" - Джон.

# 211
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Двамата Ланистъри - само от една снимка личи какви невероятни актьори са Лена и Никича.
Мдаааа, от Ленчето само Кит е по-голям актьор Whistling

Не им ли писна 4 сезона вече да търсят обезчестител за Бриен? Сагата около нейните гащи започва да ми досажда яко- то не бяха влажни погледи с Джайм, то не бяха жарки с Тормунд... пфф Tired

# 212
  • Вестерос
С Джаим си имат заигравка , колко фенове се моялт да ги събере Мартин  Laughing

# 213
С Джаим си имат заигравка , колко фенове се моялт да ги събере Мартин  Laughing

И аз искам да се съберат. Тя ще му повлияе положително. Simple Smile

# 214
  • Варна
Джайм не е в Таргерианско облекло. Ето го в подобно на гости на Фрей:

Мен ме притеснява какво прави Денерис на Драконов камък!?! Тая скала няма да се хареса на Дотраките ... трябваше да акустира в Бурните земи и да се обедини с Мартел и Тирел. Стратегически е по-правилно, защото основната й сила е в кавалерия с морска болест. А и Златната дружина направиха нещо подобно.

Корегирам се, Джайм е със същите дрехи- на гости на Фрей в предния сезон и в интрото на новия!

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 10:33 от Веско-Варна

# 215
  • Варна
Ето една по-интересна теория свързана с облеклото на Джайм:
В някакъв момент Церсей и Джайм се скарват зверски, тя му маха червения шал и това което остава от облеклото му много й заприличва на униформа на брат от НС! Изпраща го на Вала и там се формира Кент Флош Роял от Денерис, Джон, Джайм и т.н....
А Церса остава сама в КЧ да бере ядове с каре Змии и армия ядосани Тирели.... Joy
Не знам защо, но ми звучи по-смислено от това Джайм просто да убие Церсей ...

# 216
Отново - Денерис ВЕЧЕ Е С ТИРЕЛ И МАРТЕЛ. Няма къде да ходи при тях, защото те са при нея от миналия сезон.

# 217
  • Варна
Армиите на Тирел и Дорн имах предвид, но все пак съм в грешка, защото в сериала Денерис явно не отива в КЧ, а към Вала...

# 218
Дорн = Мартел (в случая дом Мартел вече няма, защото Елария и змиите си ги убиха) И Тирелите и Дорн са при нея.

# 219
  • Вестерос
В сериала свърши как отива към КЧ, има снимки, че е на Драконов камък.

# 220
  • Варна
Брошката на Сив червей, по някакъв начин се оказва в Мисандей. Явно се разделят или той загива на някакъв етап:
Скрит текст:

Джони изглежда е в криптата, може да гледа статуята на Нед, а може и на Лияна, зависи дали вече е разбрал.
Скрит текст:
Арките и светлината изглеждат същите.

Мен ме притеснява какво прави Денерис на Драконов камък!?! Тая скала няма да се хареса на Дотраките ... трябваше да акустира в Бурните земи и да се обедини с Мартел и Тирел. Стратегически е по-правилно, защото основната й сила е в кавалерия с морска болест. А и Златната дружина направиха нещо подобно.
Драконов камък е родовия замък на Таргариените. Оттам е започнало нашествието на Егон 1. Къде, ако не там да се легитимира Денерис? Тя не тръгва да изтребва хора и армии, тя търси съюзници.
Освен това там има много магия, може да извадят нещо от ръкава.

# 221
  • Варна
В сериала свърши как отива към КЧ, има снимки, че е на Драконов камък.

Формално погледнато, това е пътя на Таргериан към Вестерос! Wink
Но явно няма да ходи в КЧ....

Нервен_Хамстер, Змиите не са Дорн!!!! Излиза, че Дорн е ничий .... слава богу в книгите не е така!;))))

Драконов камък е родовия замък на Таргариените. Оттам е започнало нашествието на Егон 1. Къде, ако не там да се легитимира Денерис? Тя не тръгва да изтребва хора и армии, тя търси съюзници.
Освен това там има много магия, може да извадят нещо от ръкава.
Права си, но тя отива за ЖТ ... стратегически от Юг е по-правилно ... справка Станис или Ренис .
Явно ще ходи на Вала ... затова през ДК и на севеер.... в сериала Дракоконов камък беше ли превзет?!?!?

# 222
  • Вестерос
На картата ДК не е ли под КЧ или срещу него някъде?

Едит: срещу него е ,виж колко са близко

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 23:25 от Tiffany Aching

# 223
  • Варна
На картата ДК не е ли под КЧ или срещу него някъде?

Едит: срещу него е ,виж колко са близко

Тъкмо щях да пиша, че отгоре се пада.
Защо да е по-правилно стратегически от юг?  newsm78

# 224
  • Варна
Станис атакува от ДК и се проваля! Ако вземе Бурните земи, Дорн и Предела ще я последват(плана на "Егон")... през Моста на ... (забравих) и с блокада откъм морето КЧ е паднал...

Общи условия

Активация на акаунт