Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 738
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Нали мина " карантината" ?
Защо продължавате със скрития текст?

# 466
Тези, които Клегейн погреба , появявали ли са се в сериала?

# 467
По- горе споменаха, че да.
От снощи се опитвам да си спомня- той имаше ли прякор? 😶

# 468
По- горе споменаха, че да.
От снощи се опитвам да си спомня- той имаше ли прякор? 😶

Кой?

# 469
Мен не ме впечатли серията. Очаквани неща. Никаква тръпка.

# 470
  • Вестерос
Хрътката или Планината?

# 471
Да, Хрътката, благодаря.💐

# 472
 Катя, мерси, не се бях сетил да фаворитизирам старата версия.

# 473

Аз довечера ще гледам серията, но навсякъде из ФБ бъка от скрийншотове и меме-та, та видях за какво иде реч. Да - той и Аря отседнаха при баща и дъщеричка. Накрая той ги ограби и се оправда пред Аря, че така или иначе няма да преживеят зимата, защото са потенциална жертва на бандити, а и ... зимата идва Simple Smile

# 474
Ясно мерси, аз пък превъртях първата част преди шапката, защото си мислех, че са само стари кадри и се чудя за каква Аря се пише цял ден... SmileSmileSmile

# 475
  • Разпиляна във въображението
Избягвам спойлери, затова епизодът ми беше интересен.

# 476
Tiffany Aching, по смисъла на правилата на форума не съм спамила Wink Айде сега обясни на майката на спойлерите и кралицата на старата версия на форума, в предните теми колко пъти се е обяснявало да не се спойлва още от понеделник сутрин. Не е за пръв път да се коментира сега, налииии. Grinning Grinning Grinning
Катя, не е въпрос до моя личен кеф, въпроса е принципен. И дори от телефон можеш да използваш пълната версия на новия форум и да си сложиш скрит текст. Diavolo даже ти разясни и как стои въпроса с коментирането на филми и сериали изобщо.
Джони, споко човек, чети малко по-концентрирано Simple Smile С никакви скири текстове нямам проблем, със спойлването е проблема.
Diavolo, викаш Санса е добра ученичка Grinning
Bradley Cooper, хахах, как ще превъртиш Аря Wink Вчера се бъзикахме с мъжа ми докато гледахме, че Аря е най-ефективна от всички Старки, трепе ги на едро Grinning

# 477
За мен пък образът на Аря е най- слабо развитият и представеният, а маскарада в стил мисията невъзможна е просто пародия. Изобщо не са така нещата. Тровенето също не ми допадна, ако ще ги трови, нямаше нужда от цялото й обучение. Но както и да е. Явно и така хваща окото.

# 478

Bradley Cooper, хахах, как ще превъртиш Аря Wink Вчера се бъзикахме с мъжа ми докато гледахме, че Аря е най-ефективна от всички Старки, трепе ги на едро Grinning

Ами просто мислех, че няма нови кадри преди шапката, иначе и аз я харесвам като образ  Grinning

Ревютата на епизода са добри, но доста под 2-5 сезон  http://www.metacritic.com/tv/game-of-thrones/season-7?ref=hp

# 479
Защо се карате, не може ли просто да прескачате спойлерите, както правя аз. Снощи гледахме първия епизод и въпреки че чета темата не знаех какво се случва и си ми беше интересен.
На мен също ми харесаха моментите с Аря. И аз отначало помислих, че дават стари моменти (сигурно нарочно така са го направили) и се напънах да се сетя кога съм го гледала това в предишния сезон Laughing Но като започна да говори, че докато има жив Старк и т.н. и т.н., се сетих какво става.

Общи условия

Активация на акаунт