Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 644
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Какъвто е арогантен и коравосърдечен, нито за близките му пука, нито за никой. Та ще се изкефя ако под най-красивата жена хич не е визирал Церсейката, а самият дар да се окаже самата тя. И да отиде с главата и при Денерис. Ама това май няма как да стане. Grinning

# 616
  • Вестерос
И неприятно изненадана бях, че епизодите са си толкова дълги колкото и старите. Бях чела, че като са само 7 ще са повече от час.

И аз се изненадах. Наближаваше 22 ч. и се успокоих, че има още около 30 мин. и бам... надписи  Crossing Arms

Не виждам защо Аря трябва да се чувства зле от първата сцена. В крайна сметка тя утрепа само виновните за смъртта на северняците, на семейството си.

Аря иска да убие, да умрат тези от списъка ѝ, в тях беше само дядото Фрей!

Пурплетка, да ясно разбрах! оффф няма яки емотикони и само ! слагам да изразя емоция хахаха Не мислете, че съм обсебена от удивителните.

На мен ми липсваха изказванията на Тирион Grinning Трябваше като застанат накрая на прозореца двамата да прелети някой дракон.

За съжаление тук само на Бран е развито превъплъщението, нито Джон са давали да е в Дух, нито Аря в Нимерия. Къде е Дух?

# 617
# 618
Какъвто е арогантен и коравосърдечен, нито за близките му пука, нито за никой. Та ще се изкефя ако под най-красивата жена хич не е визирал Церсейката, а самият дар да се окаже самата тя. И да отиде с главата и при Денерис. Ама това май няма как да стане. Grinning
Че Юрон има задни мисли спрямо Церсей аз съм убеден и не мисля, че Ц. е в безопасност. но първо трябва да се докаже пред нея, за да го допусне близо до себе си.

хайде, стига, за да покажат Дрогон пари има, а за дух - пари няма. Едон хъски можеха да наемат за час -два. не вярвам да им струва повееч от 2000 долара.

Тиф, отдавна се изчерпа това със списъка, още когато Аря не можа да убие Хрътката. или когато уби момичето в Бравос. Аря разбра, че не всички в списъка заслужават да умарт, а много извън него заслужават смърт. Фрей до един бяха отговорни за смъртта на Кетлйни и Роб, всички взеха участие, и тя ги наказа.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 11:15 от Джон Сняг

# 619
  • Варна
Змимка, хахахахахаха! Развесели ме. Въпреки че не е много за смях. За едни нищо и никви пари гледай от какви любимци ни лишават. Някой който по-добре поми нека потвърди, но последно Дух май го заряза в Черен Замък.
Мъчно ми е, че натам вървят нещата, но е факт. В сериала дори дребен намек не правят, че вълчищата могат да имат някаква близка връзка със собствениците си. Ако това въобще може по някакъв начин да го приемем като намеци, то са не повече от един два момента и пак такива си фихрим фантазиите като удавници за сламка. Единят момент беше, когато от нищото Дух скочи върху един дивак, а другия когато започна да проскимтява, когато Мелисандра съживяваше Джон. Иначе... грам ама грам никви сцени, които да ни карат основателно да се надяваме. Нищо и така става сериалчето, а вече в книжките ще си трепнем за Аря и Нимеря един ден да започнат да се усещат наистина като едно. Там Мартин по я е развил тази идея.

# 620
Джони, явно много малко знаеш за Ед ШИИран. Стига вече си му гризал прическта и зъбите. В този сериал не е пръв път войниците да изглеждат като излязли от модно списание. Ако ще се хващаме за тези неща - 90% от героите трябва да са с кофти прически, яко развалени зъби, мръсни и с богато окосмяване Wink Да не говорим, че много главни герои изглеждат в пъти по-добре от литературните им оригинали.

Тифани, какъв ти е пак проблемът с мен? Нищо не съм ти обяснявала на теб персонално, да не си ми назначена за личен цензор? Wink Wink Wink

И на мен ми беше странно, че Дух пак липсваше. Не е ли логично да е плътно до Джон?

# 621
  • Вестерос
Purpuletka, цитирала си ме, отговарям ти! Какво значи какъв ти е проблема с мен .... speechless.

# 622
  • Варна

хайде, стига, за да покажат Дрогон пари има, а за дух - пари няма. Едон хъски можеха да наемат за час -два. не вярвам да им струва повееч от 2000 долара.

Laughing Laughing Абсолютно съгласна. Да не говорим, че за тези пари могат цяло 'стадо' вълчища да анимират. Така е вече в днешно време. Движенията, формите, скоростите, сенките почти всички параметри вече са изучени. Нито макети ще трябва да ми правят с вътрешни скелети, да ми рисуват на ръка, там да впрягат разни други чудесии на компютърната техника и физиката. От десетилетия вече го има изработен шаблонът куче в компютърната анимация. Не виждам какво сложно има да си платят лиценза на някоя софтуерна компания и да си го слагат където им скимне по кадрите. Ама явно в екранизацията не е замислено чааак толкова внимание да се отделя на вълчищата, да не говорим, че за Дух има една камара несъответствия, за които съм сигурна сте обсъдили вече и няма нужда да ви повтарям. Дух се казва не щото е бял... е и заради това де, но основно защото е безшумен и не издава абсолютно никакви звуци, а тукаааа и ръмжи, и скимти, и стъпки му се чуват...

# 623

Laughing Laughing Абсолютно съгласна. Да не говорим, че за тези пари могат цяло 'стадо' вълчища да анимират. Така е вече в днешно време. Движенията, формите, скоростите, сенките почти всички параметри вече са изучени. Нито макети ще трябва да ми правят с вътрешни скелети, да ми рисуват на ръка, там да впрягат разни други чудесии на компютърната техника и физиката. От десетилетия вече го има изработен шаблонът куче в компютърната анимация. Не виждам какво сложно има да си платят лиценза на някоя софтуерна компания и да си го слагат където им скимне по кадрите. Ама явно в екранизацията не е замислено чааак толкова внимание да се отделя на вълчищата, да не говорим, че за Дух има една камара несъответствия, за които съм сигурна сте обсъдили вече и няма нужда да ви повтарям. Дух се казва не щото е бял... е и заради това де, но основно защото е безшумен и не издава абсолютно никакви звуци, а тукаааа и ръмжи, и скимти, и стъпки му се чуват...
Не си съвсем права. Ефектите, моделирането и генерирането на фотореалистично изображение изобщо не е евтино, няма как да е евтино и не става просто с готови модели. Може да имаш готов модел на куче, но за да извърши всички движения, които искаш, трябва да създадеш модел за всеки един кадър. Ако искаш да не насича създаваш толкова кадъра, колкото използваш за снимките. Това е ужасно много работа, а хората които я правят са високо квалифицирани и вземат скъпо. Освен това като се използва CGI пак създаваш груб модел (ако ще пръчка с топка за глава), за да знаят актьорите на къде да гледат. После сглобяването на цялото това чудо също не става с автоматични настройки. Wink

Тифани, звинявай, исках да цитирам само Хексе Grinning В продължение на това което коментирахме с нея и Джони за драмите... Изобщо не съм обърнала внимание, че и ти си се включила в дискусията. Ето виждаш ли сега от един неизтрит цитат каква драма става Grinning Grinning Grinning
Дано няма тенденциозност в коментарите ти Wink

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 11:44 от purpletka

# 624
  • Варна
Да не говорим, че много главни герои изглеждат в пъти по-добре от литературните им оригинали.

Тука ще споря. Обратното е.

# 625
Искате Дух ама няма, ще има Нимерия поне за малко. Там групичката топ 5-7 актьора взима по 2 мил. на епизод. Сигурно за Тирион тва са най-лесно искараните пари. Тя и Денерис не каза много де Simple Smile Няма пари за вълци.

# 626
Да не говорим, че много главни герои изглеждат в пъти по-добре от литературните им оригинали.

Тука ще споря. Обратното е.
Искаш да кажеш, че много от главните герои в сериала изглеждат по-зле от литературните им оригинали и че литературните оригинали са описани по-красиви, отколкото са ги представили в сериала?

# 627
  • Варна
Искаш да кажеш, че много от главните герои в сериала изглеждат по-зле от литературните им оригинали и че литературните оригинали са описани по-красиви, отколкото са ги представили в сериала?

Да. Единственото изключение е Джора. Е, и Тирион, но там вече става въпрос за генетични аномалии.

# 628
  • Вестерос
Тенденциозност за какво? Нали си говорим Simple Smile ThinkingWink

Съгласна съм с Хексе! Повечето са под всякаква критика. И не става въпрос за външна красота, а и за цялостен изграден образ.

# 629
Аз мога да споря за Денерис. От сезон на сезон й пооправят веждите, но все още са по-гъсти, черни и рошави от на моя мъж - нищо общо с образа в книгите, където е изключително финна, нежна, олицетворение на невинност и красота. Към другите нямам забележки, може би защото започнах да чета книгите след като бях преполовила сезоните, и някакси бях свикнала с екранните образи. Но Денерис не мога да я преглътна  Laughing Свикнах с нея, определено, но една Дакота Фанинг ми се струва далеч по-добър избор на актриса. (примерно)

Общи условия

Активация на акаунт