iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 82

• 72 399
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Искам да благодаря на denis. , че ми препоръча комбинацията от омега 3, Q10 и цинк да е на един прием  bouquet Само седмица по-късно кожата ми е по-чиста и по-мека. И преди не съм имала проблеми с нея, но сега е супер.
Искам и да ви попитам някой има ли отзиви за тази коластра, дали е добра?  http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Colostrum-Prime-Life-500-mg-120-Capsules/219  Два месеца пих на Symbiotics и съм доволна, но искам да я сменя, че скъпа излиза.
Hug
За коластрата - става.
Може да вземеш и тази - вече е фармацевтичен клас Peace / т.е. малко по-добро кач-во/
http://www.iherb.com/21st-Century-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621
или тази- почти никакви други съставки:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Colostrum-100-Pure-Powder-3-oz-85-g/1140  /170 дози по 500мг/

# 196
Някой питаше защо не се приспадат rewards при поръчка, оказа се, че трябва наново да се  приемат Terms and conditions  Peace

Благодаря много за съвета. Сега се опитах да ги приема отново, но не разбирам къде греша. Отварям ги докато съм в акаунта си, скролвам до долу, но там не се появява бутон Accept. Последното, което виждам в прозореца е 15. Contact us.

# 197
  • София
lalence11
Има техн. проблем - до няколко дни ще го отстранят.
И да се приемат условията, надписа отново се появява:
Our Terms and Conditions are renewed on November 1, 2016. Please accept the Terms of Use in order to become our Rewards member and start using your Rewards Credit.

# 198
Благодаря, аз така бях разбрала и от предишните ти обяснения, denis.
Сега реших, че аз пак нещо не правя както трябва, защото не успявам да приема условията.

Благодаря много на всички в темата!  bouquet

# 199
Искам да благодаря на denis. , че ми препоръча комбинацията от омега 3, Q10 и цинк да е на един прием  bouquet Само седмица по-късно кожата ми е по-чиста и по-мека. И преди не съм имала проблеми с нея, но сега е супер.
Искам и да ви попитам някой има ли отзиви за тази коластра, дали е добра?  http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Colostrum-Prime-Life-500-mg-120-Capsules/219  Два месеца пих на Symbiotics и съм доволна, но искам да я сменя, че скъпа излиза.
Hug
За коластрата - става.
Може да вземеш и тази - вече е фармацевтичен клас Peace / т.е. малко по-добро кач-во/
http://www.iherb.com/21st-Century-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621
или тази- почти никакви други съставки:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Colostrum-100-Pure-Powder-3-oz-85-g/1140  /170 дози по 500мг/
Благодаря ти. Значи ли това, че коластрата на 21st Century e по-добра от тази на Jarrow? Аз се хванах за това изречение : Colostrum Prime Life is from cows raised without the use of growth hormone (rBGH), antibiotics or pesticides in their feed. И понеже в инфото на 21st Century не го пише, затова реших че Jarrow e по-добър вариант.
Не ми се иска да е на прах, за да мога да си я пия лесно когато съм на работа.

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 20:19 от water_13

# 200
  • София
Благодаря ти. Значи ли това, че коластрата на 21st Century e по-добра от тази на Jarrow?
Засега - да, но трябва да се следи, защото често сменят производителя / 21st Century е марка, не е производител/.
Pharmaceutical Grade има повече тежест  - това е стандарт за кач-во, малко по-висок. Тества се суровината за кач-во и вредни елементи.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 20:29 от denis.

# 201
Благодаря ти. Значи ли това, че коластрата на 21st Century e по-добра от тази на Jarrow?
Засега - да, но трябва да се следи, защото често сменят производителя / 21st Century е марка, не е производител/.

А това че не пише  "from cows raised without the use of growth hormone (rBGH), antibiotics or pesticides in their feed." значи ли, че кравичките им може да са били хранени с хормони и други лекарства? Малко смешен въпрос, ама ...   Thinking

# 202
  • София
А това че не пише  "from cows raised without the use of growth hormone (rBGH), antibiotics or pesticides in their feed." значи ли, че кравичките им може да са били хранени с хормони и други лекарства? Малко смешен въпрос, ама ...   Thinking
Това, по-скоро се приема за невярна и подвеждаща информация, защото е много обща.
По-важни са сертификатите за кач-во.

# 203
Това, по-скоро се приема за невярна и подвеждаща информация, защото е много обща.
По-важни са сертификатите за кач-во.

Благодаря  Hug

# 204
  • София

Pharmaceutical Grade има повече тежест  - това е стандарт за кач-во, малко по-висок. Тества се суровината за кач-во и вредни елементи.

Денис, това значи ли, че са подобрили качеството поне за момента? Имаше период, в който коластрата на този производител беше оптимална като цена/качество и след това дълъг период, в който ти не съветваше да се избира, защото бяха сменили суровината /ако не се лъжа/

# 205
  • София
Денис, това значи ли, че са подобрили качеството поне за момента? Имаше период, в който коластрата на този производител беше оптимална като цена/качество и след това дълъг период, в който ти не съветваше да се избира, защото бяха сменили суровината /ако не се лъжа/
Да, така е - преди не беше много добро кач-во, но отново са сменили производителя и сега е по-добра, макар че не е от новозеландската. Wink

# 206
Здравейте,имам ниски нивa на вит.Д изписаха ми 2000iu да ми препоръчате нещичко? bouquet

# 207
Здравейте,имам ниски нивa на вит.Д изписаха ми 2000iu да ми препоръчате нещичко? bouquet
Аз приемам този http://www.iherb.com/Bluebonnet-Nutrition-Vitamin-D3-2000-IU-250-Softgels/11865 ,защото е от рибено масло.

Код за първа поръчка LUD562

# 208
Имам проблем с първа поръчка заявена на 27.10 и до сега няма никакво инфо .Плащането е отчетено ,писахме  на сайта но никой не отговаря .Как да разберем пратена ли е пратката ?

# 209
Имам проблем с първа поръчка заявена на 27.10 и до сега няма никакво инфо .Плащането е отчетено ,писахме  на сайта но никой не отговаря .Как да разберем пратена ли е пратката ?

В профила ти, горе вдясно под името ти
My Account - Order History - Tracking
Отваря се линк към сайта на DHL с информация за пратката

Код за първа поръчка от iherb.com - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт