Банята - 27-ма тема

• 129 992
  • 796
  •   1
Отговори
# 210
харесах (относително) плочки
искам да ми бъдат изготвени проекти, защото въображението ми хич го няма,
Shantal,
Според мен първо намери добър майстор,
който да те насочи какъв ориентировъчен размер на плочки и начин на полагане е подходящ за твоето помещение след като му е направил оглед!
(като последен пример е проекта за баня, чийто под обсъждахме,
където проекта въобще не е съобразен с наклони, а просто цопнати даден тип плочки)
Търсиш плочки (майстора също може да те насочи към магазин).
Покупката я правиш заедно с майстора, за да огледа конкретно това,
което си избрала от към качество.
(ПП Може да си договорирате заплащане за тази консултанска услуга)
При покупката ще ти направят проект, но вече съобразен с начин (посока) на плочките.
Тези проекти се правят чрез програма (залага се модели плочки),
но човека в магазина(повечето) понятие си няма за наклони и сифони.
Хубава картинка, но невъзможно изпълнение.  Peace
Успех!

# 211
  • Варна
Записвам се при вас, с надежда за мнооого помощ и идеи.
Предстои ни обзавеждане на морско жилище и единственото, което съм решила за момента е , че трябва да е nautical style , т.е. бяло и синьо.

Има ли някой , който да е ползвал принт върху стъкло в банята? Чудя се дали да не сложим на едната стена в душ кабината, но нямам идея дали е подходящо.

Друг въпрос, харесах (относително) плочки в баня стил, но чета не особено ласкави коментари за тях, а искам да ми бъдат изготвени проекти, защото въображението ми хич го няма, та ако наистина не стават, бихте ли ме насочили нанякъде?

Относно принта изцяло от теб зависи дали ти допада.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 11:48 от Doris

# 212
  • Sofia
Майсторът най - вероятно ще е "служебен" ,защото настилките са ми включени в цената (а и изобщо не знам къде да търся майстори по морето) , но тъй като не са това искам, идеята ми е да купя други плочки , да оставя проекта и да се надявам, че ще се справят.
Подовите и стенните плочки, които съм харесала са напълно различни като размер и няма как да се засичат фугите .
Относно принта, имам предвид нещо такова , как ви се струва идеята?

# 213
Питах преди време за смесител за умивалник - Грое или Видима. В крайна сметка се насочихме към Грое от 240лв, намалено на 150лв (по спомени). Модел Евросмарт 23322001. Обаче като казахме в магазина ни обясняваха как Грое вече се правело в Китай (ние Тайланд видяхме май на някоя тяхна кутия). Та качеството не било немско както хората си мислели и в никакъв случай Видима не са по-назад. Мнения? ММ държи да е Грое, донякъде факта, че е на цена колкото Видима (136 лв беше модела, който харесахме) също привлича. Да уточня в магазина ни работят с Видима и Идеал Стандарт, Гроето би трябвало да ни го поръчат от сайт с шкафа за баня.

# 214
Грьое от Китай не ми е попадало. Купували сме поне 12 различни модела батерии и душове, вкл.дозатори за сапун. Били са произведени или в Тайланд или Германия. Просто различните неща са разпределени в различни фабрики. Да не говорим, че смесител Интеркерамик произведен в Китай, не би могъл да се сравнява по никакъв параграф с някоя немска марка със завод отново там. Нали се сещате, че влаганите материали, сглобяването и качествения контрол няма да са същите Peace
Не бих ги слушала тези в магазина. Евросмарт смесители също сме купували и не са били от Китай със сигурност.

# 215
И аз не съм за Видима, казах на третата година в кухнята прокапа, хората коита имат Грое ги хвалят много....аз си купих Клуди, 280 лв е само смесителя на умивалника и беше намалена Shocked, дано е и толкова качествена Rolling Eyes, душ колоната взех на същата марка, немски са! Нямат изнесено производство в Китай Simple Smile

# 216
Аз съм доволна от Баня стил. Банята ми от тях стана много стилна. Simple Smile
Другата ми баня е от Баня Екстра.

# 217
Аз съм доволна от Баня стил. Банята ми от тях стана много стилна. Simple Smile
Другата ми баня е от Баня Екстра.
Радвам се да го чуя...за сега и аз съм доволна....особено едната служителка беше много мила и седем часа ме изтърпя Shocked, помогна ми доста и се получи приличен проект 😊

# 218
  • ГОре на черешата...
+1, ние също сме доволни.

# 219
  • Казанлък
Vayana,
Показаните са точно на магнитчета, за които пита valpan.  Wink
Скрит текст:

Благодаря за включването, PAV !
Получих ревизията. Изглежда супер и майстора я харесал.
Рамката е пвц и ще изглежда като  фуга след поставяне. Само плочката е метална и се държи много здраво на магнитчета. (на снимките от сайта наистина изглежда като че ли цялата ревизия е метална Simple Smile ).
При мен нямаше как да стане за цяла плочка,но пак ще изглежда много по-добре от обикновени пвц вратички според мен.

# 220
# 221
# 222
Благодаря - доста се измъчихме, защото ремонтирахме цял етаж и правихме баня в помещение, където досега нямаше такава изобщо. На мен това ми е първи ремонт в живота, мъжът ми също нищо не разбира. Та учихме в движение. Имате ли идея дали могат да се боядисат плочки и ако да, как става номера? Подови плочки.

# 223
  • Под Сините камъни
Благодаря - доста се измъчихме, защото ремонтирахме цял етаж и правихме баня в помещение, където досега нямаше такава изобщо. На мен това ми е първи ремонт в живота, мъжът ми също нищо не разбира. Та учихме в движение. Имате ли идея дали могат да се боядисат плочки и ако да, как става номера? Подови плочки.

Може да.Преди време ходих на гости на нови комшии,които завариха готова баня,но не им харесал цвета и нямали време да къртят.Боядиса ли са плочките.Супер са станали.

# 224
Някаква специална боя ли и трябва ли с нещо да се обработят плочките преди това?

Общи условия

Активация на акаунт