Банята - 27-ма тема

• 130 061
  • 796
  •   1
Отговори
# 255
Диди, изпипай си добре проекта, с 3D и всичко до сантиметър, защото идея си нямаш колко са смотани майсторите и как от нищо не им пука.
Мале верно ееее, добре, че бях сметнала всичко до сантиметър, ВИК то бяха парлапяни от класа, добре, че случих на фаянсаджия, амаааа бавееен Hug

# 256
От нашия майстор за баните мога да кажа само хубави неща, дори и мисли как да направи плочките така че да няма много малки парчета, и други хубави съвети ни даде , баните ни са перфектни който и да ги види ахва Simple Smile Ако имате нужда от съвет за майстор за баня мога да препоръчам нашия

# 257
Тилева, кой е той ако не е тайна разбира се?

# 258
Ами те са си бригада, плочкаджията им се казва Симо и работи много добре

# 259
Браво! Истински се радвам, като чуя, че свестни майстори все още се срещат! Успех в ремонта!

# 260
Днес видях баничката си завършена, плочките станаха страхотно,...а украсетелните са едни като захаросанки, такъв един английски стил.....само за беше по голяма милата ми баничка Joy

# 261
  • Sofia
Днес видях баничката си завършена, плочките станаха страхотно,...а украсетелните са едни като захаросанки, такъв един английски стил.....само за беше по голяма милата ми баничка Joy
А да видим  Simple Smile
Давай снимки, Мими  Hug

# 262
  • Под Сините камъни
А да видим  Simple Smile
Давай снимки, Мими  Hug
И аз искам снимки   Grinning

# 263
А да видим  Simple Smile
Давай снимки, Мими  Hug
Лили, десет пъти я снимах...но зарад илипсата на светлина плочки, и всичко няма общо с действителността, плочките са светло и тъмно сиви и третият вид релефни, а на снимката изглеждат бежови Rolling Eyes Rolling Eyes
Ще накарам ММ да снима с апарата и ще я кача! Simple Smile

# 264
ох, препрочитам темите защото помня че мярнах някъде из тях обсъждано.. но не намирам..
Майстора ме постави пред въпрос ваната зидана ли да е или с паравани(панели) които да се махат за по лесно обслужване. И на първо око паравана е по-евтин и звучи по-практичен, но помня че четох много оплаквания от тях (вече не помня в коя тема). Може ли мнение?

# 265
Ako панелите не са монтирани и изолирани добре със силикон има риск да се събира мръсна вода под нея, която да предизвика развитие на гнилостни процеси и мухъл. От друга страна зидането не става за всяка вана и е  по-трудоемко.

# 266
Мале мале хващам се в чудо вече. 3 оферти (за да няма скандали като в предишните теми искам да кажа че съм си платила за оглед и оферта на всеки от дошлите) ми направиха (едната устна, още чакам писмения вариант за да видя дали няма разминавания с говореното) И разликата в парите е космическа...

Започвам вече да се колебая къде идва границата между евтин/некачествен труд, качество на разумни цени и безбожно скъшо с недоизяснено качество...

Трудно е когато не си особено на ясно какви са цените напазара в момента... Много не искам да страдам от некачествено направена баня за пореден път, ама точно и толкова не ми се иска да с емятам на безумни цени без да знам дали са реални или не...

Колко според вас трябва да излезе ремонт на баня 3.6 кв.м с къртене на плочки, прибиране на тръбите в куфари, смяна на текущата вана и лепене на плочките - само труд с материали без цената на плочките и санитарията?

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 13:11 от yana_todorova

# 267
  • виртуално
къртене на плочки, смяна на тръбир поставяне на нови плочки, шкаф, тоалетна и чешми на мен ми излезе 1000 лв (само за труд, без материали)

# 268
с кой майстор/фирма?

# 269
Извинявайте ,че така нахлувам в темата ,обаче може ли линк към сайт който предлага качествено обзавеждане за баня?Шкафове ,мивки и т.н.  newsm78 bouquet Рових ,рових в нета ,ама все си мисля ,че някой от вас е извървял пътя и може да ми препоръча лично?Ако се смята за реклама ,може и на лични съобщения  bouquet Мерси предварително bouquet

Общи условия

Активация на акаунт