Любители на котки - Тема 109

• 43 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря Адри́  Hug

Надявам се моите да не се научат на това с вратите, че съвсем ще го загазим. Моята сладурка много си я обичам, но не е особено интелигентна  Laughing , та в случая явно помага, сега ще го видим малкият като порасне.  Като дете имах котка, която си отваряше вратите, хладилника, гардероба и някои чекмеджета  Crazy В нас беше под ключ и овързано всичко  Mr. Green Още ми липсва моята Сара Sad  :

Скрит текст:

Бегемот и Вейдър са разкошни  Heart Eyes Ама как не събарят саксиите? Много внимателни котьовци са явно  Sunglasses. Моите, ако кацнат така, ще има поражения определено - много са тромави и не ги съобразявт тези неща   Tired

# 646
Всички показани котачета са страхотни, душички. Heart Eyes
ММ ходи да нахрани 5-те звяра отдолу, сега има угощение. hahaha

# 647
Елито  Heart Eyes
Бегемот и Вейдър са големи пипируди  Joy
Бела и тя обича саксии, но аз нямам. На майка, обаче, доволно биват овършани. Има една злочеста палма, която всяко лято бива опосквана. Тъкмо израсте клетото растение и пак стане време за море  Mr. Green

# 648
  • София
Саксиите са ми в тежки керамични кашпи. Всички пластмасови летяха редовно и ги замених с нещо по-стабилно. Сега вече няма никакви проблеми и си се катерят на воля.

# 649
Елито, и твоите са много готини  Heart Eyes

Мен би ме било страх да слагам в керамични саксии, ако котана събори някоя и се счупи ,а мен ме няма , може да се изпозаколят , докато се прибера .

# 650
Епона - Страхотна красота си имаш ти!  Laughing

# 651
Нови 20 при нас, направо ми идва да се застрелям. Tired
Топчо държи една от предните лапички нагоре когато не стъпва на нея, пипах я котката не реагира, лапичката изглежда добре видимо, ходи на нея, не знам какво да го правя вече....

# 652
  • София
Ивекс, направо ми дожалява за теб, като знам колко му се притеснявате.  Hug Кристално е това твоето момче. Може някъде да я е боцнал или скачайки да я е ударил. Щом не реагира като го пипаш, вероятно няма нищо.

Адрѝ, може да са стадо антилопи, ама са красиви.  Wink

Елито, и вие с подобна комбинация катона Епона, много са хубави.  bouquet

# 653
За жал съм си направо.
От бебе е така, хора вярвайте, деца по-лесно се гледат.
ММ стана половин ветеринар покрай Топче. Joy

# 654
Елито, и вие с подобна комбинация катона Епона, много са хубави.  bouquet
Само малко. На Елито и двете са британчета, при нас само едната. Нашата е петниста и е Египетска Мау. Wink

Ох, Ивекс. Вярно само нещо ви се случва... Sad Наблюдавай го. Но щом не реагира като го пипаш, а и ходи нормално, надали е нещо сериозно. Разгледа ли хубаво възглавничките и границите им за трънче или убодено, или да няма някое възпалено нокътче. Поопипай и сухожилието, което държи лапата, може нещо да го е наранил при някой скок.

# 655
ММ го огледа, уж нищо му няма, ще го наблюдавам няколко дни.

# 656
  • София
Моите саксии са вързани и с камъни в почвата да не ровят   Tired Наскоро пръсках с парфюм да не ходят там, спрейовете за отблъскване не вършат толкова добра работа, колкото парфюмът ми  Laughing
Епона, много хубава тази египетска мау, направо разкош  Heart Eyes
Да ви разкажа днес за приключенията на Джин- бебето и как ни почна сутринта. Колкото Пепси е спокойна и аристократична, толкова той е нахален и без обноски  Mr. Green Краде храна за части от секундата и в момента, в който го свалиш от масата, пак се качва. Не се яде с него в една стая, направо е невъзможно. Та днес, той издебнал да не гледаме и със страхотен ентусиазъм и радост налита на чашата ми с кафе и прави 3 големи гълтока преди да се усети  Joy   Е няма такава физиономия казвам ви- разтърча се това ми ти топче из целия апартамент и мячи жално. Мъжът ми се превива от смях, аз се опитвам да го хвана и успокоя, звъня на вета, децата ревнаха, Пепси започна да ме гони и да ме налага с лапа, за да защити Джини, пълен ужас  Laughing Сега ми е смешно, но половин час обърнахме къщата наопаки заради малко кафенце. Ама знае си момчето, че прекалявам и току-виж ме отказал и от този ми лош навик  hahaha

# 657
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Представих си картинката. Joy
Ма много хубави бузки има това Джинче.  Laughing Heart Eyes

Малкият египетски господин Мау  Wink станал големичък и е абсолютен сладур. Heart Eyes

И гнездящите коТкошки ми харесаха.  Heart Eyes hahaha

Канибалчето днес не ми е досаждала, че явно усети как не ми е добре с този вирус и цял ден спи кротко на меки възглавки. Добро момиче.

# 658
Май тази лакомност и любопитство е типична за бебетата. Нашият дребосък също е прахосмукачка. Онзи ден изяде 1/2 маслина...  ooooh! Много внимаваме и пазим да не докопа нещо, дето не трябва.  Praynig
А Джин направо с това кафе!  #Crazy

# 659
Грейси много обича маслини , махам костилката и си похапва .

Общи условия

Активация на акаунт