Зима на вратата чука, Августинче в креватче гука

• 33 279
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Ние ползваме вече, от 2 дти се плюмчим,лигавим,лапаме ръчички и се сърдим, когато ги извадя от устата Grinning от няколко сутрини малкия плаче в съня си, преди само е проплаквал, сега си плаче със сълзи,докато не го гушна да се поразбуди. Някой да има идея на какво се дължи,така плаче все едно го боли нещо Sad
Алистра,обяснявам й съвсем спокойно моите възгледи, но тя си знае нейното. Мълча си все още,но се натрупва всичко. Дразни ме това,че все се опитва да се налага

# 181
Аз й слагам лигавник от първия ден още, защото като яде тече и рекичка извън устата й. Та я опаковам с лигавник и отгоре салфетки, иначе като почна да я трия се сърди и я изчаквам хубаво да се омаже и чак тогава.
По-темата за свекървата и аз постъпих като Алисрта, просто съм проучила всичко възможно и знам кое е правилно, а грешните и непоискани съвети си ги пускам през ушите. Може да имат опит като майки, но са имали бебета преди 30 години, а от тогава много неща са се променили.
Ох, цикъла ви различен ли е след като родихте? Аз като се изправя такива реки потичат, че имам чувството, че докато ми свърши ще имам нужда от кръвопреливане. 😁

# 182
Толкова много се лигави Беба, че няма наваксане на лигавници. А какво ще правим ако ядем и друго ядене? Колкото за захранването и свеки и мама казват, че са захранвали от третия, но Доки каза че болестта на 21 век са хранителните алергии. Иначе една моя приятелка има син на 12 години, които от бебе е алергичен към ябълка. И сега се захранват резанче по резанче. А казват, че от ябълка първо се дава сок на бебетата.

# 183
Аз съм против даването на сокове и ранното захранване, още повече,че бебето е на кърма.Мен самата понякога ме боли корем от сокове,дори и прясно изцедени,камо ли пък малкия.
Момичета предстои ни рожден ден на позната,дайте хубава идея за подарък на едногодишно момиченце newsm78

# 184
Lilav21 много е интересна статията за рефлексите Simple Smile Всеки си решава сам, но ранното захранване връща и коликите при много бебета. Аз ще захранвам шестия месец, дано да й смогна дотогава с изхранването  Mr. Green
Няма как да не се дразним, но ще има доста такива хора, които ни се бъркат, особено които нямат деца са винаги със съвети  Close та в този ред на мисли не си заслужава наистина...ММ обожава майка си, тъпкала го е с бисквити като бебе и не го е гледала сама, но майката си е майка за него...Отсега се зареждам с амуниции само да й покажа, че мога повече,  пък то ще се види кой се старае и в кого бебето плаче Simple Smile и ние сме целия свят за нашите бебенца и винаги ще е така  Peace

# 185
Нямам намерение да я захранвам за сега поне до шестия месец, а е и много сладка върху гърдата ми, как се намества , придърпва и с ръка върху нея сякаш я притиска да тръгне млякото.
Относно статията Алистра радвам се , че ти харесва. В едно от предаванията на Гала една австралийка говореше за неподтиснатите първични рефлекси и как те влият върху обучението на децата в училище и живота ни .

# 186
Предаването е от дата 05.10.2016 епизод 21. Има го в Нова плей.Чудя се за кърма дали да пробвам шуслерови соли,? Все ми се струва, че имам малко.

# 187
  • Бургас
И при нас лигавенето е на дневен ред от две седмици. Освен него има и "бонус" повръщане от инат или и аз не знам как точно да го нарека. Точно като я нахраня и си я изправям да се разхождам с нея из стаята с цел да се уригне и се започва с едно надигане на главата и част от телцето, все едно коремни преси прави и мине се не мине 10-15 мин и поръща. За "щастие" повръщането е най-много два пъти дневно и то не всеки ден. Като изключим това добрата новина е че коликите понамаляха. По-спокойна е, смее се, агука и вече прави голяма пауза през нощта - от 22:30 до 5:30 спи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 188
  • Бургас
Предаването е от дата 05.10.2016 епизод 21. Има го в Нова плей.Чудя се за кърма дали да пробвам шуслерови соли,? Все ми се струва, че имам малко.
Аз за кърма пия хапчета бирена мая, имам чувството че имам повече, защото малката вече взе да не си изяжда количеството АМ с което я дохранвам.

# 189
Хареса я беба после въртележката , полован ден я гледа втренчено и й говори   Grinning  . И ние много се лигавим и тази ръка е постоянно навряна в устата , не иска вече да стои на гърдата, почва да реве и дърпа само докато я взема на ръце, върху мен само да хапне и после се криви сякаш ще я насилвам да яде . Дай й само ръка, или мойта ръка или врата засмуква със сила случайно ако пожелае на ръце.
И сега взе да се криви много, когато й се спи и не може да заспи по необясними причини и пак почва да си лапа ръката, блъска носа, трие очи. А от няколко дена на 2-3 пъти я забелязвам прави нещо мн странно, примерно е заспала и аз излизам от стаята и след няколко минути почва да плаче и вика и като отида прави странно нещо, обръща си главата на доло някак си надигнята и пак си блъска носа ли главата в калъфката

# 190
И моята бебка точно така се криви, вече само като я "сложа" ако не е гладна, или пък рязко извръща глава в противоположна посока тип "не ме занимавай", много са умни вече  Simple Smile И също гушка гърдата, сутрин се унася много лесно & два поредни дни сама си заспива в легълцето по обяд, докато си говори с играчките...Освен безалкохолната бира да ви ползват за биберон безотказно стимулира кърмата...Само трябва да убедите бебето да посуче, че при нас често падат големи сърдения като потече мляко от биберона  Grinning

# 191
Здравейте момичета! Днес му биха първите ваксини. Плака малко, после даже се усмихваше, но на мен ми е много притеснено. И аз не мога да обясня защо точно и се опитвам да го превъзмогна, но направо място не си намирам. Дано леко да ги понесе.

# 192
И аз така се чувствам за ваксините, дано мине всичко леко  Praynig
Нашата е на 16 ноември, досега сме минали само Ротарикс, но тя е орална.

# 193
На бузана вече и бих ваксините, в края намесеца е втората част на едната. Не е вдфигала температура, но след последното боцкане, на следващия ден след като я къпахме и започнах да я мажа с кремчета, като и намазах крачето започна да пищи биквално. Явно я е боляло крачето. Иначе й ги бият с доста големи игли, нз до колко е нормално.
  От няколко дни се надига и се опитва да сяда. Прави коремни преси  Grinning Понеже облегалката на люлката е с лек наклон, не е легнала, и като я сложа там и започва да се надига, като си ползва краката за опора. Много е сладка.

# 194
И аз очаквах да са малки игли и като видях колко са големи и как ги забиха почти до край лошо ми стана Sad другато седмица сме пак да ни бият и от сега ми е напрегнато:(
Иначе да се похваля..малкия за пръв път се обърна от корем по гръб Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт