VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 715
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Испания
Снощи ми стана смешно. Рени, Десислава и Надя се радваха, че не са номинирани нито с +, нито с -. И изведнъж се оказа, че точно по тази причина са номинирани за изгонване.

# 1 081
Пак гледам, тази Ирина е велика кучка, уж да защити Вальо, ама той я пипал, за Ути ама той има проблеми затова, кое подхвана и Христо, те се надпиваха.... Уж срещу Емануела, всъщност срещу всички останали мдааа.... велика

# 1 082
Михов като те пипа трябва да мълчиш, защото е по-възрастен и успял от тебе  Tired според Ива Екимова.

Полъх на Кичка Бодурова и Ритон  Whistling ooooh!

# 1 083
И Ива се слага на "преуспелия" Михов. Ако има ситуация, в която Емануела се държа мъжки и достойно, беше точно при разправиите й с него. И Ива е от тези, които ще се оставят да ги бара някой чичко, колкото и да не им е приятно. Рядко противна ми е тази жена.

# 1 084
Добавете нова дума в ББ речника - ДЕМОНСТРАТИРА - автор Маги Желязкова. Crazy

# 1 085
Гледам гала и .....нора спрете се да слагате децата за щяло и нищяло Емануела знае,че има деца и я гледат и защо да се срамува...напротив емануела даде добър урок на големия си син,а именно:Сине сега ще ти покажа Какъв Не трябва да бъдеш:../Χριστο/.то па големи светици са всички дет я нападат,като че ли само с един к@р са....мишки сте ейййй страх ви е да си признаете изневерите,любовници,абортите и.....тия коментиращите са всички Вип пачаври,но Емануела им е трън.

# 1 086
Да се запиша и в тази тема, макар че ви губя, много пишете  Laughing

Гледам "На кафе", много харесвам коментарите на Маги, почти 99% съм съгласна с нея.

Играта на Емануела беше ниска топка, хитър, к*рвенски номер. Не я намирам за нещо специално, пълно е с такива жени. Щеше да си изиграе играта, ако всичко това беше в трезво състояние, щеше да ме възхити, ако беше променила мнението на хората в къщата за себе си, ако беше направила нещо хубаво. А това да се затвори с един пиян мъж в тоалетната не го намирам за нещо яко и супер специално. Много даже ме разочарова. Не вярвам , че ще излезе в петък за жалост....

# 1 087
Добавете нова дума в ББ речника - ДЕМОНСТРАТИРА - автор Маги Желязкова. Crazy

Joy Joy Joy

# 1 088
  • Испания
Та и два пъти го повтори.  Laughing

Дали някой от предаването чува кой какво казва и по време на рекламите го коментират? Едва ли.

# 1 089
Аз имам проблем !!!!
Имах гости и не гледах снощи, но тази сутрин го гледах в Новаплей.
Абе, хора, проблемът ми е следният: КОЯ ИСКАМ ДА СПЕЧЕЛИ СЕГА?? ЕМАНУЕЛА ИЛИ МИГЛЕНА ?? ИМАМ ДВЕ ФАВОРИТКИ И НЕ МОГА ДА РЕША КОЯ ДА Е ПОБЕДИТЕЛ??
Емануела-шапка долу!

# 1 090
Аз за да не се чудя Миглена ли искам или Емануела, искам Боби да спечели  Laughing

# 1 091
  • Испания
И снощи писах мъдрата мисъл на Десислава: "Заради Христо ни взеха комфортите".  Joy

# 1 092
Аз имам проблем !!!!
Имах гости и не гледах снощи, но тази сутрин го гледах в Новаплей.
Абе, хора, проблемът ми е следният: КОЯ ИСКАМ ДА СПЕЧЕЛИ СЕГА?? ЕМАНУЕЛА ИЛИ МИГЛЕНА ?? ИМАМ ДВЕ ФАВОРИТКИ И НЕ МОГА ДА РЕША КОЯ ДА Е ПОБЕДИТЕЛ??
Емануела-шапка долу!
Хайде и ти се нареди при простакесите, и долните жени, ниски топки. Добре дошла Hug

# 1 093
Да се запиша и в тази тема, макар че ви губя, много пишете  Laughing

Гледам "На кафе", много харесвам коментарите на Маги, почти 99% съм съгласна с нея.

Играта на Емануела беше ниска топка, хитър, к*рвенски номер. Не я намирам за нещо специално, пълно е с такива жени. Щеше да си изиграе играта, ако всичко това беше в трезво състояние, щеше да ме възхити, ако беше променила мнението на хората в къщата за себе си, ако беше направила нещо хубаво. А това да се затвори с един пиян мъж в тоалетната не го намирам за нещо яко и супер специално. Много даже ме разочарова. Не вярвам , че ще излезе в петък за жалост....

Не виждам как някой,  било то в трезво или нетрезво състояние, освен Емануела, ще успее да свали маската на Ристо. Тоз е такъв тепигьоз и пукъл, че няма накъде ooooh!
Ето Меги се опита да разговаря с него, предложи му да излезе сам, после пред всички пак го предложи това...той само мига на парцали и се прави на изненадан, а останалите или мълчат и те като пукали, или го защитават като Надя Stop
Така намери, така успя Емануела...факт е, че само тя успя да му свали маската Peace

# 1 094
Слушам сега как Емануела говори колко неприятен ѝ е бил Христо и се чудя дали наистина се е случило нещо в тоалетната ? На мен ми звучеше автентично, но не мога да си обясня как ще го направиш с някой, който не ти е поне малко симпатичен ? 
Стигам до извода, че той може да ненавижда чалгарките и да привлечен от някоя такава, но тя също не е по-различна  newsm78 .

Общи условия

Активация на акаунт