VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 894
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 095
Скрит текст:
Аз имам проблем !!!!
Имах гости и не гледах снощи, но тази сутрин го гледах в Новаплей.
Абе, хора, проблемът ми е следният: КОЯ ИСКАМ ДА СПЕЧЕЛИ СЕГА?? ЕМАНУЕЛА ИЛИ МИГЛЕНА ?? ИМАМ ДВЕ ФАВОРИТКИ И НЕ МОГА ДА РЕША КОЯ ДА Е ПОБЕДИТЕЛ??
Емануела-шапка долу!
Хайде и ти се нареди при простакесите, и долните жени, ниски топки. Добре дошла Hug
Чалгаджийки и бавно схващащи също така  Laughing Освен това сме мега прости, че гледаме това шоу и хейтим звездите, които са постигнали ехей какви големи работи.  Simple Smile

# 1 096
  • София
Добавете нова дума в ББ речника - ДЕМОНСТРАТИРА - автор Маги Желязкова. Crazy

Joy Joy Joy

Ето де,извини се Маги,ама много сте лоши.  Joy Joy Joy

# 1 097
Много се изкефих на ситуацията с Христо, браво на Емануела! Обаче ми е интересно всички които оправдават Христо, горкият напил се тя го подлъгала, ако вашите мъже с на негово място ще им простите ли? Аз на моят не, алкохолът хич няма да му е оправдание а отежняващи обстоятелство.

# 1 098
Надя, Рени и Деси даже коментар не заслужиха  Joy Joy Joy

Вече като кажат Деси и си мисля само за Милица и БББ Бременна съм вика - виж  Joy Joy Joy
 hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 11:02 от Alcarin

# 1 099
  • София
Маги чете и се засегна яко,било лапсус, но лапсус не е ли когато сбъркаш или размениш някоя буква, а не да добавяш нови срички и създаваш нови думи?А се подиграваха на Рени, и тя е била развълнувана и притеснена.

# 1 100
Много се изкефих на ситуацията с Христо, браво на Емануела! Обаче ми е интересно всички които оправдават Христо, горкият напил се тя го подлъгала, ако вашите мъже с на негово място ще им простите ли? Аз на моят не, алкохолът хич няма да му е оправдание а отежняващи обстоятелство.

Кой оправдава Христо? Аз в тази тема не прочетох нито един положителен коментар за поведението му във вчерашния епизод. Вярно, не мога да изчета всичко, но от това, което успях не видях да има подкрепа.

# 1 101
Забравиха го тоя Торнев в гримьорната  Joy

# 1 102
  • София

Кой оправдава Христо? Аз в тази тема не прочетох нито един положителен коментар за поведението му във вчерашния епизод. Вярно, не мога да изчета всичко, но от това, което успях не видях да има подкрепа.

Имаше хора,които го подкрепиха. Peace

# 1 103

Как да не е обяснимо? Съвсем си е логично. Нивото на масата е ниско. Затова Емануела импонира на нивото на масата, харесва се, пинизите и номерата на лека жена се приемат като изобретателност, блестящо изпълен замисъл и т.н. Простотия и посредственост издигана в култ.
Току що нарече повечето участници в тази тема прости и посредствени.
Ти-Сбъдваща мечти и Слабаков-вонящият гейзер на интелигенцията в България.
Очевидно е, че вие двамата сте стълбовете на културата, импонирате на ренесансовите майстори, тампонирате леките жени и сте надскочили масата с пинизите си.
Дано само не си толкова миризлива, колкото е и Слабаков.
Да, аман от разн посредствени хорица с нулев професионален принос да се правят на интелектуалци. За да си интелетуалец не стига само пънене и позьорство. Нкой не г уважава тя бездарници, не защото слушат или не слушат чалга, а защото нямат никакви заслуги и смислени изяви в каквото и да е бло. Много по-добре е да си успешна чалга певица, отколкото бездарен режисьор.

# 1 104

Е аз темата я чета не много сериозно, но може би бъркам вчера с лайфа, го защитаваше Ернестина доста активно.

# 1 105
Вече имам фаворит - Емануела. Не я харесвам, но вчера наистина ме възхити. Всички около нея ми заприличаха на някакви дребни гризачи, които преживят, преживят и от време на време въртят колелото в клетката си. Не знам сериал ли гледаме или живия живот, но Емануела изигра централната роля в него и трябва да си получи наградата.
Не знам и Ути какъв ловец е, но Емануела вече е с 4 скалпа на колана си. Всички, които я нападаха и сочеха с пръст, вече са нейни жертви. Ути - отстрелян на номинации само с няколко думи. Торнев - прецакан в словесния двубой за Фицджералд, в резултат на което публиката не разбра, Гетсби герой или автор е според него. Михов - галантният мъж с палави ръчички, със сигурност публиката промени рязко отношението си към него след случката със смяната на батерии. И снощи Христо.  Mr. Green

# 1 106
Скрит текст:
Аз имам проблем !!!!
Имах гости и не гледах снощи, но тази сутрин го гледах в Новаплей.
Абе, хора, проблемът ми е следният: КОЯ ИСКАМ ДА СПЕЧЕЛИ СЕГА?? ЕМАНУЕЛА ИЛИ МИГЛЕНА ?? ИМАМ ДВЕ ФАВОРИТКИ И НЕ МОГА ДА РЕША КОЯ ДА Е ПОБЕДИТЕЛ??
Емануела-шапка долу!
Хайде и ти се нареди при простакесите, и долните жени, ниски топки. Добре дошла Hug
Чалгаджийки и бавно схващащи също така  Laughing Освен това сме мега прости, че гледаме това шоу и хейтим звездите, които са постигнали ехей какви големи работи.  Simple Smile

да се чудиш сбъдващата мечти защо го гледа това предаване?

# 1 107
Ужасно е противна Емануела, няма такава нагла жена. А двете с Миглена аса просто   Crazy Убедена съм, че като излязат Миглена ще я заплюе в лицето и ще я омаскари, в реалния живот те нямат една допирна точка

# 1 108
Че кой е казал, че трябва да имат допирни точки, и също...че трябва да си пият кафето заедно навън newsm78

# 1 109
  • Испания
Гледам визитката на Торнев. Половината време какво говори? Плюе Слави. Като няма какво друго да разкаже за себе си. Да беше казал какво е постигнал, какво е направил. Ама като няма ни-що...

Общи условия

Активация на акаунт