VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 613
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 170
Ирина също няма дар-слово

# 1 171
Ирина също няма дар-слово
Защо бе, брат? Какво ѝ е на речника на Ирина, баси фаворитите имате тук, аз нямам думи, хора, давайте да пийнем по едно Joy

# 1 172
  • Тра-ла-ла
Борко просто няма твърдо мъжко присъствие. Прав е Михов, че иска да го види да удари по масата образно казано. Борислав може да си има мнение, ама някак не може твърдо да го защити. От време на време каже нещо, ама толкова кратко и неаргументирано, че никой не го взима на сериозно и после се оттегля. Не гледам супер задълбочено риалитито, но нямам спомен да е влязъл в сериозен спор или моментен конфликт с някой.  Дори като номинираше Ирина му трепереше гласа

# 1 173
Семейството на Деси все пак е свършило някаква работа в нейното иначе непосилно за изграждане възпитание. Понаучили са я поне да не е в ББ, пред очите на 2 милиона зрители. Пак е нещо! А родителите на Емануела я гледаха преди 2 месеца да се чекне на кол пред Джино, а сега в WC с Христо. Ами блазе им на тези възрастни хора!

За Жоро Торнев - прекрасни отговори пред Галения Народен Съд. За тези, дето го наричаха некадърен, няма филми и т.н. - снимал олимпиадата в Рио човекът - едно добро занимание за човек в стабилните си 40+ години. В интернет са качени документални филми за алпинисти, за красотата на България. А като е бил на 25 е правил Ку-ку, Каналето. Значи за него можем да повтаряме като развален грамофон - некадърника Тоонев (надсмешка над говорния му дефект) а на Емануелиния дефект да се въргаля с всеки в ефир - но можем? Ами и аз не ви разбирам! И също се кахъря какъв народ броди по улиците... Rolling Eyes

# 1 174
Ирина речник има, но за какво го използва Laughing

На Боби малко са му инфантилни номинациите. "Ирина ме обиди, че много съм ядял, пък не е вярно и затова я номинирам" Joy Не, че на другите мотивите са по-различни, но повечето ги обличат в многословие и многоумие Wink Едни такива принципни и високопарни обосновки редят. Те никога не номинират защото Пена се присмяла на бримката на Гина или Ванчо изял сиренцето на Жорко, нее Mr. Green

# 1 175
Борислав ако си беше отворил устат веднъж-дваж да защити някоя жена, щеше да е спечелил всички сърца
Но той е един глезльо, който само се излежава и зяпа  Laughing

# 1 176
Коя е тази песен, на която ги дават Емануела и Христо да пият. ?
Elizaveta- Meant   Simple Smile

# 1 177
Ирина може да е всякаква, но да говори опредлено може, за разлика от други присъстващи в къщата.
Тук всички са склонни да пожалят, та дори да защитят ревностно Емануела, защото я превъзхождат в много отношения, а най-вече в това, че имат повече морал от нея. Аз не съм привърженик на теорията, че целта винаги оправдава средствата, защото само за да докажеш какъв мухльо е един мъж не си струва репутацията. Освен ако не е заминала вече.

# 1 178
Да се запиша и в тази тема, макар че ви губя, много пишете  Laughing

Гледам "На кафе", много харесвам коментарите на Маги, почти 99% съм съгласна с нея.

Играта на Емануела беше ниска топка, хитър, к*рвенски номер. Не я намирам за нещо специално, пълно е с такива жени. Щеше да си изиграе играта, ако всичко това беше в трезво състояние, щеше да ме възхити, ако беше променила мнението на хората в къщата за себе си, ако беше направила нещо хубаво. А това да се затвори с един пиян мъж в тоалетната не го намирам за нещо яко и супер специално. Много даже ме разочарова. Не вярвам , че ще излезе в петък за жалост....

Хитър курвенски номер...ами добре де, дори и така да е, къде е умът на Христо, че се лови на такива "номера и пинизи". Ако нямаш акъл да разгадаеш "хитрите ку венски номера", къде си тръгнал да се биеш в гърдите, че си нещо повече от "хитрите ку ви"? За да живее човек честно и почтено И за да се има за нещо повече от другите, трябва да го доказва ежедневно, ежечасно. А ако си си по душа ку вар, не са ти виновни ку вите... Hug

# 1 179
Кошмарно противни са ми и двамата - едната с пластмасовите си мисли, другият - с величието, в което само той си вярва. А снощната случка мина границите на всичкото благоприличие - съм на мнение, че поредното й появяване в ефир е само и единствено с цел да предизвика интерес към себе си - та в общи линии всичките й сценки са с цел рейтинг - да, сече й пипето. Едно време имаше и мераци за актриса, докато беше под крилото на Трифонов. Не коментирам постъпката й дори - и вярно ще се окаже Ути поне затова прав - що за майка вършее по тоалетните в праймтайм и как ще излезне синът й утре на улицата. И по лошото - дали пък не се гордее с нейното поведение?

# 1 180
Емануела не знам нарочно ли натъртва над това,че повечето мъже я заглеждат,но другите жени от нейната възраствова категория вътре откачат от злоба.
Щото, нали, Емануела е долна! А другите светици що ги е така яд?!
Същото наблюдавам и в реалния живот - "Ама аз не съм такава!", обаче газ пикае защо тя не е тази, на която обръщат внимание... Mr. Green

# 1 181
Деси порка в пъти повече и се секси повече от Емануела, но нееее, тя не е  Whistling Сигурно стройната фигура и секси излъчването дават 5 точки отгоре по стълбицата към к*р@лъка Joy Пък, ако си и фатална жена....мммм, директно те спускат с хеликоптер на 1вото място Laughing
Ма нито една не обясни защо "курвата" не си затрая когато някакъв дърт перверзник и бърка под блузата.

Може да е прочел етикета грешно човекът. Гледа - дантелено сутиенче под разтворен под мишниците потник и действа... А То пишело - да се ползва безкрайно много пъти от лица от 20 до 45 години... Не го оправдавам изобщо, но етикетът на Емануела си е точно - лесна и евтина стока. Няма да е първият пробвал се, а и тя добре се е нсучила да пищи. Като излезе дали ще изкара "таралежа 2" или ще стане лице на момичета, преживели блудство?  newsm78

# 1 182
Мари, направо ме изумяваш с разсъжденията си ooooh! Значи Емануела е евтина и си е просила с вида си опипването от дъртака, а Надя и Рени дето му се кикотиха и доброволно му се пуснаха да ги бара и целува са много морални Joy

# 1 183
  • София
Много се дразня на мъже, които претендират да са повече от низките си страсти.
От криворазбраното "българско мъжкарство" пък ми се повръща.
А всичко,  което се пише и говори за Емануела, съм го чела отдавна в една книга, за една героиня на име Скарлет О'Хара.

# 1 184
Борислав ако си беше отворил устат веднъж-дваж да защити някоя жена, щеше да е спечелил всички сърца
Но той е един глезльо, който само се излежава и зяпа  Laughing
Напротив, защитавал ги е и то не веднъж. Нали затова отнесе скандалите и с Ути, и с Ирина, и с Михов. И номинациите им. Просто не е конфликтен човек. Не му иде присърце да се надвиква с тях, не иска да го прави и не мисля, че трябва. Нахалното и простото, което си е въобразило, че единствено то е право и усеща подкрепа от още няколко такива като него отстрани, трудно можеш да надвиеш в спор. Виждате, че дори и Миглена, която в никакъв случай не можем да упрекнем в беден речник или липса собствено мнение, избираше да се изолира, вместо да се надвиква с "интелигенцията".

Общи условия

Активация на акаунт