VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 701
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 065
Ще трябва да започвам работа и само за последно за тази сутрин- продължавам да се кефя от снощи на спектакъла на Емануела. Хем размаза физиономията на Христо, хем всъщност тия дето ще и „вземате децата”- идете докажете , че е направила нещо нередно… Смешници. Изненадва ме колко морализатори има тук. Или аз водя прекалено разнообразен живот, или пуританите тук са задръстени. Разбира се, приключенията ми са с мъжа ми- но се изненадваме всеки ден, играем си роли, предизвикваме се. И да - правим го на разни места. И на двамата ни харесва. Но повярвайте, така не се страхувам, че някоя с по-богата фантазия ще го забърше. Така по примера на един роман пътувахме самостоятелно до Капри и след 25 години брак „се свалихме” в едно кафене като напълно непознати…Така, че Емануела е само положителен женски образ за мен. И не ме яжте, не ми пука.

Ето за това говоря - с мъжа ми и аз пия текила и т.н., но на някого, с когото се запознавам преди две седмици, показвала съм му, че имам симпатии и той не е проявил интерес, не бих се бутала да го напивам, за да го ограмотявам слвд това в тоалетната. Няма лошо една жена да е секси, да е предизвикателна, да е дръзка, но трябва да умее да преценява кога и с кого.

# 1 066
  • София
Коя е тази песен, на която ги дават Емануела и Христо да пият. ?

# 1 067
Вчера се видя колко лека жена е Емануела. Христо е един глупак, жалко за таланта и претенциите му.
Надя имаше брилянтни коментари. Умна жена е тя.
Обаче Емануела, необяснимо защо според анкетата тук, все още е много харесвана
Как да не е обяснимо? Съвсем си е логично. Нивото на масата е ниско. Затова Емануела импонира на нивото на масата, харесва се
Простотия и посредственост издигана в култ.
Нивото тук е ниско????? Mr. Green ССФ харесва Емануела

# 1 068
Вчера се видя колко лека жена е Емануела. Христо е един глупак, жалко за таланта и претенциите му.
Как да не е обяснимо? Съвсем си е логично. Нивото на масата е ниско. Затова Емануела импонира на нивото на масата, харесва се

Странно, но да! Христо се оказа голям глупак, а "интелектуалците" паметник му издигнаха... Peace

# 1 069
  • UK
Ицо Принципа вече ще го канят във всички all stars формати  Mr. Green

# 1 070

Как да не е обяснимо? Съвсем си е логично. Нивото на масата е ниско. Затова Емануела импонира на нивото на масата, харесва се, пинизите и номерата на лека жена се приемат като изобретателност, блестящо изпълен замисъл и т.н. Простотия и посредственост издигана в култ.
Току що нарече повечето участници в тази тема прости и посредствени.
Ти-Сбъдваща мечти и Слабаков-вонящият гейзер на интелигенцията в България.
Очевидно е, че вие двамата сте стълбовете на културата, импонирате на ренесансовите майстори, тампонирате леките жени и сте надскочили масата с пинизите си.
Дано само не си толкова миризлива, колкото е и Слабаков.

# 1 071
Разбира се, че е ниско. Погледни в отчетните теми, в подфорума за сапунки, в "Дом и семейство" или в секцията за паранормални Simple Smile

# 1 072
Гледам го пак, тя си уговори с него на ухо това в тоалетната и той излезе, после след него тя... Освен това той за нея ли каза, че е влюбен в момента newsm78

# 1 073
От напъните на Стрина снощи в изповедалнята да изцеди някоя сълза, ме защрака жлъчката направо.. Mr. Green

Ирина можА да каже на Ристо да не говори с Миглена, но не  му каза да излезе от тоалетната, за да не се изложи. Уж много загрижена за него, ама само ,уж...Отиде до там, но не го измъкна ...само когато има интерес, тогава се прави на бяла, добра и принципна.
И изобщо цялото й поведение е в стил: Аз съм модела, аз съм еталона.. Stop

# 1 074
В "На кафе" ще коментират ли или ще пресушават текилата?  Laughing

# 1 075
  • София
Много авторитетно звучи за тезата за ценностна система от устата на Желязкова и Ива Екимова. Нали са първи моралистки.

# 1 076
Гледам го пак, тя си уговори с него на ухо това в тоалетната и той излезе, после след него тя... Освен това той за нея ли каза, че е влюбен в момента newsm78
И аз пак го гледах,но виждам нещата малко по друг начин.Тя му говореше на ухо да го дразни,да го предизвиква и той се усети и се отдръпна Лили като се размота там.Стана и отиде в тоалетната.Емануела ,отиде да го провери и доста трудно влезе там.Ако,имаха уговорка,той щеше да я пусне вътре.Според мен там той влачейки се, или я е прегърнал,или я е целунал,поопипал я е и това е всичко.

# 1 077
Как да не е обяснимо? Съвсем си е логично. Нивото на масата е ниско. Затова Емануела импонира на нивото на масата, харесва се, пинизите и номерата на лека жена се приемат като изобретателност, блестящо изпълен замисъл и т.н. Простотия и посредственост издигана в култ.
Хаха hahaha hahaha ама разбира се, че сме простачки тук! Вие, принцеси, какво правите в темата? Внимавайте да не се изцапате от някоя от нас. Sick

Ива Екимова поумнява - твърдо е с нормално червило вече. Сега ако смени и това златно селско русо с по-приятен цвят, ще я призная. Колко я променя само едно червило, егати...

# 1 078
Лично аз не намирам за уместно да влезеш в темата и знаейки, че повечето хора харесват играта на Емануела, Миглена и Борислав в къщата и да започваш да размахваш пръст и да говориш за народ-а, масата с ниско ниво и т.н. Собственото ниво не се вдига с присмех и надменност към някой друг, напротив  Peace

# 1 079
Рени, Рени... колко празнота... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт