VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 535
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 485
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 0f9ErM58_P3JQUpvg

Ето за Ирина  и драмата която я сполетя.
После пише че се е ядосала и за това е поискала да се маха
bouquet
Цитат
Kaĸтo вeчe вcичĸи знaeм, Иpинa Teнчeвa ce пpeвъpнa в нaй-oмpaзния cъĸвapтиpaнт зa бoлшинcтвoтo зpитeли нa Bип Бpaдъp. Πo нeзнaйни пpичини xopaтa нe cпиpaт дa изĸaзвaт oтвpaщeниeтo и oмpaзaтa cи ĸъм нeя, a cтpaницaтa нa пpeдaвaнeтo в coциaлнaтa мpeжa e зacипaнa c oбиди и гнycни ĸoлaжи ĸъм Иpинa Teнчeвa.
Откакто започнах да чета в темата си задавам въпроса какво може да провокира хора да МРАЗЯТ някой, който не познават лично.  newsm78 Да не го харесваш, да не ти допада поведението му - да, ама чак да влагаш такива отрицателни емоции ми е непонятно. Но някой в темата ме "светна", като каза че причината е в това, че се е намърдала в чуждо гнездо и е разбила семейство. Не знам какво е било семейството на Иван и бившата му съпруга, но никога не забравих един израз, дочут от непозната жена по повод на подобна ситуация - пчелата не бяга от меда.
Та тъй като аз съм древна като чичо ви Михов и в живота си съм срещала подобни ситуации, мога да кажа че всяка беше с различен изход във времето и никога нещата не са били такива, каквито изглеждат или каквито ги представя по високо крякащия в триъгълника.
Та мога да оправдая тези, които я мразят, защото може да са изживели подобна трагедия те, независимо дали приятелка или непозната е отмъкнала гаджето или съпруга. Но останалите не разбирам.
Снейк, аз от 7 теми го нищя този въпрос и моят извод е следния:
1. Тук пишат 200-300 жени. Това не е цяла България. Потребителите на бг мамма форумите са 35 хиляди. Т.е. процентно тука сме мижава работа, но се събрахме предимно малко тролове и много, много жени, които мразят Ирина.
2. Във ФБ кликат лайкове за Емиту най-много 40 000 души. При поне половин милион регистрирани българи - пак е нищо. Даже е за радост!!! Можеше да е по-зле - 400 хиляди да цъкат за Емиту, като така показват ненавистта съм към Ирина. Не е трудно да се разцъкат профилите да видиш кой пише - шкембета по потници, нацупелки-устелки, хора с много мотота и малко собствени мисли.
3. От 1 и 2, според мен, излиза, че съвсем не толкова хора я мразят! Ако питам майка ми - няма и да я знае Ирина. Нито съседките, лелите, пък за вуйчо ми - да не говорим, че и ББ не знае какво е. Но!!! Тука е голямото НО - постовете се повтарят до безкрай и така сме в перманентно облъчване тук. Една и съща потребителка пише всеки ден, сутрин, обед и вечер, колко е гадна Ирина. 200 души като ти го повтарят и ти си викаш - брей, какво е направила тази? Човек ли уби? Нацията ли погуби?. Просто ехото мултиплицира ефекта до нажежаване. А не че майка ми, съседките, лелите, аз, ще намеря и дружки мои мразим Ирина. Съвсем не. Но като ти тръбят с мегафона на ухото- какво друго да мислиш.
4. Ирина най-вече бръкна в здравето на тукашните 200 (от 35 хиляди!) и на 40 хиляди във фейса (от поне половин милион) с това, че се старае да ги докарва нещата до нещо, което тя иска да се получи. Иска да е домакиня- старае се. Иска да е майка - старае се. Иска да е хубава -старае се. Иска да е грижовна - старае се. Само че на зарзаватчия да му кажеш, че ти си по-голям зарзаватчия е голяма грешка. Няма по-големи и велики майки, каки, жени, любовници, домакини, фитнес маниачки и всичко каквото се сетиш от НАС. Коя е Ирина да ми казва на мене, че знае, че текилата се пие със сол? Алоууу, само аз знам как се пие текила и Ирина не може да е повече над мен... Ей това е логиката.
5. Ако приложиш техните методи по техните любимки- става голям въргал. Те знаят, че емануела е евтина текила, коя съм аз, че да им казвам цената на едро, че и да дудна, че текилата се пие със сол....

# 1 486
ми завси как е аспектиран, в кой дом е и тн, ама по-скоро въздушни, артистични и балансирани.
Пошегувах се, ОХ'АМАН.☺ Но определено това не са моят тип мъже! Peace Иначе марс ми е във 2ри дом.
Благодаря все пак за отговора.

# 1 487

Прелъстяването на мъже е стара техника като света. Който го умее, го умее, трябва да ти е капнато. А нашите девойки си имат майки, да им обяснят кое е добро за тях и кое - не. На трета среща в днешно време е нормално да си легнеш с някого. Някои го правят и на първа. А ти говориш за 2 седмици всекидневно заедно...хайде няма нужда от подобен морал. Peace
Може ли Ирина да прелъсти Иван или се разрешава само на Емануела да прелъстява който си реши?
Все още се срещат и "задръстени" девойки, които не си лягат и на 3-та среща. Тях ще ги линчуваме ли, че не се вписват във вашия морал?

# 1 488

Прелъстяването на мъже е стара техника като света. Който го умее, го умее, трябва да ти е капнато. А нашите девойки си имат майки, да им обяснят кое е добро за тях и кое - не. На трета среща в днешно време е нормално да си легнеш с някого. Някои го правят и на първа. А ти говориш за 2 седмици всекидневно заедно...хайде няма нужда от подобен морал. Peace
Може ли Ирина да прелъсти Иван или се разрешава само на Емануела да прелъстява който си реши?
Все още се срещат и "задръстени" девойки, които не си лягат и на 3-та среща. Тях ще ги линчуваме ли, че не се вписват във вашия морал?
Не, те на са в топ 3 и са смотани. Както каза кумирката! Peace

# 1 489
За иван и ирина беше обяснено назад много добре как стоят нещата и кое подсъзнателно дразни. Не мисля да преразказвам за неразбралите /непрочелите...

# 1 490
Мари, като не се лигавиш, пишеш някои доста верни и логични неща.

# 1 491
За иван и ирина беше обяснено назад много добре как стоят нещата и кое подсъзнателно дразни. Не мисля да преразказвам за неразбралите /непрочелите...
Прочетох, но аз искам да знам истината, а не какво са писали в жълтата преса. А истината мога да я разбера само от Иван, Вихра и Ирина, но тримата да са заедно, а не всеки да ми разказва неговата версия. Щото за 60 + години живот много лъжи съм чула и на манипулации съм се нагледала.

# 1 492

Мен Ирина не ме интересува. Скучна ми е и фалшива.

Говорим си тук за Емануела и Христо. И Емануела не ми е интересна и тя ми е скучна, нещата при нея са ясни.

По-интересен ми е Христо. Той има истинският морален проблем във ВБ, а и не само. Не зная как ще гледа хората в очите, след като излезе от къщата.

# 1 493
  • Испания

По-интересен ми е Христо. Той има истинският морален проблем във ВБ. Не зная как ще гледа хората в очите, след като излезе от къщата.

Като гледам какви са пердета, не мисля, че ще има проблем за него.

Мира Добрева са тръшка насам-натам, дава интервюта, че не била пускала Торнев във ВБ, той пък днес каза, че нямало такова нещо. Значи жена му лъже, нали?

# 1 494
  • # супернатурална #

Joy Като трите грозни сестри на Пепеляшка, на които не им става пантофката. То пък и принцът един...уцелен от ниска топка. Ми за ниска врата - толкоз.

# 1 495
Мари, като не се лигавиш, пишеш някои доста верни и логични неща.
След 7 теми писане на смислени неща, имаше нужда да проговоря на по-леснодостъпен език. Да освежим малко темата, то не може само рози за Емануела (от интервюто й с Миглена: Ама по колко рози ти е подарявал (Бисер с хотела)?, пита Миглена. Емануела: Ами по много. Минимум една!!!!!)  Peace

# 1 496
Г. Краули, баш. Laughing

# 1 497
Щото  Mr. Green, затуй, Ивекс.
А бе да ви питам - Емануела знае ли я "само да те гепна, дънките щи цепна" или тя е на ФСБ песен, а Емиту не ги знай тях???
На теб олеква ли ти, като дъвчеш едни и същи неща за Емануела, че го правиш цял ден? Да не кажа от няколко дни.
Правиш го даже с повече жар, ентусиазъм и откровена злоба от тези, които не харесват Ирина.

# 1 498
Прочетох, но аз искам да знам истината, а не какво са писали в жълтата преса. А истината мога да я разбера само от Иван, Вихра и Ирина, но тримата да са заедно, а не всеки да ми разказва неговата версия. Щото за 60 + години живот много лъжи съм чула и на манипулации съм се нагледала.

Една потребителка тук доста подробно обясни какво точно дразни хората у Ирина. ...това имах предвид, а не пресата.. Съвсем накратко - това, че е разбила семейство и е взела мъж на приятелка. Това не може да й се прости, макар и на подсъзнателно ниво...

# 1 499
Подозирам Мари във всекидневно започване на деня с чалгата "само да те гепна..."
Но иначе "не съм от тях како Сийке"!

Общи условия

Активация на акаунт