Ути е от хората, чийто екранен образ е далеч от реалния. Възприемала съм го като весел и добродушен човек. Още в Черешката на тортата си показа, че е агресивен борсук. И въпреки Тупарев, видяхме що за стока е. Ще ми обяснява, че кучето едва ли не само си иска да го тричат

Ирина не съм я отразявала преди участието й във ВБ. И се учудвам, че е влязла като виждам колко трепери за "ореола" си, а от бай Брадър чист рядко се излиза. А сега и тези дето не знаеха, я видяха каква манипулаторка и използвачка е.
Миглена си е дразнител от класа, но е много е умна и с ясна аргументация. Харесва ми как с някои свои провокации, показва колко предсказуеми са другите.
Христо е пародия на мъж. Пълна липса на достойнство и собствена позиция. Става за лакей на Нейно Великопрестилчество.
Лили Вучкова си беше лигла с претенции и от екрана, и не ме изненада изобщо. Интересно как другите в стремежа си да съскат срещу общия враг, търпят такъв плазмодий. Дразни ги със сигурност, но си трайкат.
Рени е куха лейка. Тъпа, та вдлъбната.
Вальо Михов се оказа доста прикрит. Обаче пиенето не прощава и маските падат. Интересно, че претендира какъв джентълмен от старата генерация е, пък си е дърт развратник и интригант. И не участва в мисии.
Боби ми е прекалено мънкащ с неясна позиция.
Емануела си е простовата, но компенсира с бърза реакция и интуитивност. Изтърпя много грозни епитети и отношение, но показа, че има силен дух. Кенефната сценка си беше излагация и за двамата с Христо, но се отвратих, когато оплюха само нея.
Прощавайте за чаршафа

Хареса ми това "Нейно Великопрестилчество".