VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 550
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 795
Скрит текст:
Гласувах за Миглена.

Ути е от хората, чийто екранен образ е далеч от реалния. Възприемала съм го като весел и добродушен човек. Още в Черешката на тортата си показа, че е агресивен борсук. И въпреки Тупарев, видяхме що за стока е. Ще ми обяснява, че кучето едва ли не само си иска да го тричат  Stop

Ирина  не съм я отразявала преди участието й във ВБ. И се учудвам, че е влязла като виждам колко трепери за "ореола" си, а от бай Брадър чист рядко се излиза.  А сега и тези дето не знаеха, я видяха каква манипулаторка и използвачка е.

Миглена  си е дразнител от класа, но е много е умна и с ясна аргументация. Харесва ми как с някои свои провокации, показва колко предсказуеми са другите.

Христо  е пародия на мъж. Пълна липса на достойнство и собствена позиция. Става за лакей на Нейно Великопрестилчество.

Лили Вучкова  си беше лигла с претенции и от екрана, и не ме изненада изобщо. Интересно как другите в стремежа си да съскат срещу общия враг, търпят такъв плазмодий. Дразни ги със сигурност, но си трайкат.

Рени  е куха лейка. Тъпа, та вдлъбната.

Вальо Михов  се оказа доста прикрит. Обаче пиенето не прощава и маските падат. Интересно, че претендира какъв джентълмен от старата генерация е, пък си е дърт развратник и интригант. И не участва в мисии.

Боби  ми е прекалено мънкащ с неясна позиция.

Емануела  си е простовата, но компенсира с бърза реакция и интуитивност. Изтърпя много грозни епитети и отношение, но показа, че има силен дух. Кенефната сценка си беше излагация и за двамата с Христо, но се отвратих, когато оплюха само нея.

Прощавайте за чаршафа  Mr. Green

Направо ме сърбят ръцете да го копирам и да си го сложа като мое мнение.  Embarassed Съгласна с всеки ред. bouquet
Хареса ми това "Нейно Великопрестилчество". hahaha

# 3 796
  • Viena
Аз не намирам Ути за отслабнал въобще Peace

# 3 797
Повече се надявам тези, които подкрепям, да прочетат и да си продължат спокойно живота  Peace
Подкрепям. Разтоварвам се малко тук с вас. Понякога ме разсмивате така, че ако ви имах телефона щях да ви звънна. А иначе шоу тип дъвка за очите- много малко вече помня от предишни сезони , а и как да ни вълнуват такива истории след седмица, като си имаме наши по-драматични. Но се забавлявам, честно, дори от хейтването, когато е заслужено. То е защото, както казва една наша героиня тук, "добре , че нямам провали". И да кажа и като Рени "точно тези тук ще ми липсвате". Сега отивам да плача в ъгъла. (всъщност да правя вечеря). Simple Smile

А дека ти е престилката Ив Сен Лоран???  alert

# 3 798
  • София
Според Роро всички хора, които харесват Миглена са завладени от тъмнината. Само той и шепа хора плават в светлината. Ах, как светят, като слънца са. Само дето  вършат работа след работа и на нас през екрана ни мирише Joy

Това беше едно от малкото неща, които гледах. Гледах, гледах, и си казах, че е откачил и той.

# 3 799
Скрит текст:
И аз гледам Станка сега. Симпатична е, НО помня, че в ББ ми беше много антипатична. Не помня кои бяха другите участници и с кого се драчеше там, но помня, че ме дразнеше  Naughty

....Медаров, Ваня Червенкова, Мира Радева и семейство, Лияна, Мариан Кюрпанов, Тервел Пулев, Станка....
На Ути май доста издънки бяха спестени, така и не разбрах коя персона е била наричана "пача" и още нещо обидно беше казал, Миглена го номинира с тези мотиви...
На Емануела е правил "комплименти" Утко. Другото беше "клявка". Но не помня да са го излъчвали и може би са искали да го спестят. Но Миглена не му го спести. Mr. Green

# 3 800
Предполагам , че клявка и пача , са казани с благ гласец и посланието е било добронамерено , нежно и отправено с емпатия към опонента. От такъв меден , хрисим и добър човечец как ли да е другояче .

# 3 801
Цитат
Днес бях на гости, присъстваше и лице от екрана от друга ТВ - та той разправяше, че месец преди старта на ВБ се говорело в техните среди, че Ути ще го спечели.   
Не знам кой ще спечели, но май гледаме страшен фарс!Днес срещнах един от изгонените.Абсолютно земна и нормална с поведение и мисъл личност.Поговорихме и се прокрадна  идеята, че основни неща не са излъчени.Затова и няма лайв 24часа явно.Нито белите са толкова бели, нито черните- черни.Прекалено режисиран цирк с две думи в полза на едни за сметка на други.Стана ми мъчно за човека, но така се получава като си продадеш "д-то" за пари.Тъжно.Ето затова не ми се гледа повече и няма да гласувам на финала- не заради 1ния лев.Правят ни на маймуни.То и не случайно всички са гравитищи бивши и настоящи познати на Тупарев.

Да не е Роро Mr. Green

Все пак и това, което сме видели не е лъжа, никой не може да постави думи в устата на някой, нито да промени реакциите в конкретна ситуация.Специално за Ирина-тя доразви образа си, който прозираше под привидно благата й..ципа.При нея специално няма лъжа и измама Grinning

# 3 802
Предполагам , че клявка и пача , са казани с благ гласец и посланието е било добронамерено , нежно и отправено с емпатия към опонента. От такъв меден , хрисим и добър човечец как ли да е другояче .

Нали? И някак интелектуално са звучали. Да не забравяме, че е от отбор по-по-най  Mr. Green

# 3 803
  • Варна

Миглена  си е дразнител от класа, но е много е умна и с ясна аргументация. Харесва ми как с някои свои провокации, показва колко предсказуеми са другите.

Май само тя и Емануела не забравиха ,че все пак са влезли в шоу и част от това шоу е да се направи някаква заигравка, така че на зрителя да му е интересно. Доста голяма част от другите се взеха много насериозно. И ми прави впечатление колко много от тях нямат чувство за хумор, за самоирония пък хич.

# 3 804
Клявка не знам какво значи, но  за "пача" и то от на Утито устата, съм сигурна, че е произнесено с любов,  придърпване на слюнка, точно в момент преди да се разтече и с мисъл за черно пиперче  Sunglasses

# 3 805
Ути като се разлюти имам чувството, че човек убива и ще се пръсне от злоба, та чак мас ще се разхвърчи...

Хайде да се успокоя с една чаша вино... ще ми се да съм интелектуалка, но пусто симпатизирам на Миглена и Емануела...

# 3 806
Ирина след като излезе, ако прочете коментарите за нея, съм сигурна, че няма да се трогне-в смисъл, ще обяви, че всички и завиждат и затова така говорят, и грам няма да си промени поведението.
Както и останалите междувпрочем...
Та трябва да сме наясно, че ние тук просто си прекарваме добре, коментирайки и нищо повече.  Не очаквам някой нещо да промени в себе си Peace
При цялото й желание да се показва тук там, надявам се да остане разочарована от ефекта, който е предизвикала с участието си в ББ.Да се променя? Даже няма и да й мине през главата подобна мисъл.Тя няма много съвест както добре я усети Миглена.Да е жива и здрава, но ако може да скъса с идеята си да се показва по телелвизията.

# 3 807
  • в резерват
Реално истински спечелил този формат е този участник, който е взел най-големият хонорар и както и този , който реално е подпомогнал на кариерата си с това. В този бб това са Миглена и Емануела. Емката се скъсва от участия, А на Мегито са и платили предостатъчно, за да не и пука накрая дали ще е първа. Останалите са наясно с това и няма как  да не им лъсне завистта. Уж всеки се е пазарил според нуждите си, ама после се почувствали прецакани ,още повече че никой няма да си признае, че тежката артилерия е някой друг (в случая Миглена  ). Веднага след брадъра единствените участия на останалите ще са в На кафе и някой друг сутрешен блог. Зрителните си дадоха титлата точно на тези 2  участнички. От тук насетне каквото и да реши Тупарев,  то не е вот на зрителите,  а са някакви продуцентски напъни за вътрешно ведомствена справедливост. Всеки път гледам финала на бб с надеждата, че ще спечели този участник, който сме харесвали най-много и всеки път това не се случва. И тази година не очаквам нашите любимци да са на върха.

# 3 808
  • Тра-ла-ла
От фейсбук:
Скрит текст:

# 3 809
Реално истински спечелил този формат е този участник, който е взел най-големият хонорар и както и този , който реално е подпомогнал на кариерата си с това. В този бб това са Миглена и Емануела. Емката се скъсва от участия, А на Мегито са и платили предостатъчно, за да не и пука накрая дали ще е първа. Останалите са наясно с това и няма как  да не им лъсне завистта. Уж всеки се е пазарил според нуждите си, ама после се почувствали прецакани ,още повече че никой няма да си признае, че тежката артилерия е някой друг (в случая Миглена  ). Веднага след брадъра единствените участия на останалите ще са в На кафе и някой друг сутрешен блог. Зрителните си дадоха титлата точно на тези 2  участнички. От тук насетне каквото и да реши Тупарев,  то не е вот на зрителите,  а са някакви продуцентски напъни за вътрешно ведомствена справедливост. Всеки път гледам финала на бб с надеждата, че ще спечели този участник, който сме харесвали най-много и всеки път това не се случва. И тази година не очаквам нашите любимци да са на върха.
Миналата година бях за Джино и той спечели. А най-голямото ми разочарование беше малък Тошко. Тогава дори не гледах формата заради тъпите му изцепки и бях изумена като разбрах, че е спечелил.

Общи условия

Активация на акаунт