VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 490
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 810
Джино си обръсна косата , за потрес на сценаристите. Тази година дори не поискаха от Бат ВалИ да си свали полога от кратуната.

# 3 811
Факт, че в този сезон има доста участници, които водят, водили са предаване, участвали в такива т.н. Наясно са как стават нещата. И пак изпростяха тотално, показаха се в натуралната си ограниченост и простотия.
Може би се подлъгаха, че Миглена ще е следващата Кичка и се лепнаха за Иринката. Разчитайки, че кумичката ще е показвана като изцяло положителен образ и съответно адютантите й.

# 3 812
Утре дали ще ги изкарат за да гласуват.

# 3 813
  • Испания
Утре дали ще ги изкарат за да гласуват.

Ако някой от тях пожелае.

# 3 814
  • в резерват
Аз винаги съм за този, който прави сезона. Т.е. винаги има един ,който  да служи като катализатор на останалите.
Като Къци за Фънки, Кичка за Ритон, Меги за Ирина, Ема за Ицата. Ако не са тези хора, то другите никой нямаше да ги чуе, нито пък ние щяхме да гледаме. А Другите кой ще ги помни?  Бил спечелил Орлин, бил спечелил Джино. Много важно. Джино, ама Кица се запомни. Ирина щеше да се вее по двора с Лара под ръка и какво?  Друго си е с опонент Меги. Така всяко мнение в бг мама я споменава. Иначе щеше да пие по едно за лека нощ и до там. Та моите любимци никога не са най-праведните, скромните, тихите и балансираните.. Но винаги са най- интересните, най-цапнатите в устата , които не им пука от други измислени авторитети и т.н., тези които са подправките, а не мерудиите.

# 3 815
  • Тра-ла-ла
Според мен Михов не е с перука, а си е присадил коса.

# 3 816
Джино си обръсна косата , за потрес на сценаристите. Тази година дори не поискаха от Бат ВалИ да си свали полога от кратуната.
rotfImbo rotfImao

Тва киче ми боде очите всеки път...

# 3 817
Според мен Михов не е с перука, а си е присадил коса.
Аз затова не уточних присадката или принадката  Rolling Eyes. Щеше да е забавно да измислят нещо и за него. Само той минаваше без задачи. И защо ли ?  newsm78

# 3 818
Харесвам Миглена,да кучка е,искам да съм кучка като нея,Ирина ми е бозава,с целите и напъни не я забелязвам даже,Емануела ми е шир-потреба,другите не ги и отразявам.Аз искам да се запозная с Миглена.
Боби нещо ме плаши,усещам страх или фалш,усещам неискреност,не ми харесва,ако да е милионер.
Е ,мен такава ще ме приемете bouquet

# 3 819
Резултати:

Кой е фаворита ти?   Максимум 1 опция

Миглена                                                                                   283 (78%)
Борислав            28 (7%)
Емануела          20 (5%)
Ути         16 (4%)
Ирина       8 (2%)
Михов     2 (0%)
Лили     2 (0%)
Рени     2 (0%)
Христо     0 (0%)

Общ брой гласове: 361

# 3 820
  • Испания
Скрит текст:
Харесвам Миглена,да кучка е,искам да съм кучка като нея,Ирина ми е бозава,с целите и напъни не я забелязвам даже,Емануела ми е шир-потреба,другите не ги и отразявам.Аз искам да се запозная с Миглена.
Боби нещо ме плаши,усещам страх или фалш,усещам неискреност,не ми харесва,ако да е милионер.
Е ,мен такава ще ме приемете bouquet

Само ако носиш кошничка.  baby_neutral

# 3 821
На мен пък Боби никак не ми харесва и не защото е незабележим и скучен , а защото е глупав. Изобщо не понасям глупави мъже / честно - глупави жени по-бих преглътнала/ Общуването  му с Миглена и Емануела му донесе дългото пребиваване в къщата, но той май и това не схвана. На неговия фон, Христо  ми е сто пъти по-симпатичен.

# 3 822
Сега , като споменахте за предизвестения финалист , се сетих за онова твърдение на Емануела ,че Ути ще спечели , а другите му помагат. В онзи момент ми се стори абсолютно наивно и спонтанно. Сега взех да си мисля ,че го е чула отнякъде по време на участията си. И че хич не е било провокация , хитрост или каквото и да било друго действие от нейна страна. А самата истина.

# 3 823
  • out of space
Сега , като споменахте за предизвестения финалист , се сетих за онова твърдение на Емануела ,че Ути ще спечели , а другите му помагат. В онзи момент ми се стори абсолютно наивно и спонтанно. Сега взех да си мисля ,че го е чула отнякъде по време на участията си. И че хич не е било провокация , хитрост или каквото и да било друго действие от нейна страна. А самата истина.

А, да, да! Стига де, това ще е ега ти наглата подигравка към зрителите и автогол за Дебелия.  Shocked

# 3 824
Ери , просто се сетих. И за мен ще е страшна гавра да ни натресат Ути като трофей , ноо... играта загрубява Thinking, нали ? Въобще не вярвам във вота с смс-си.

Общи условия

Активация на акаунт