VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 209
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 300
  • Тра-ла-ла
Христо е доста надменен и нагъл, абсолютно нищо джентълменско не виждам в него.
Абсолютен балкански шебек

# 301
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Кво му харесАхте на Боби?! newsm78  На мен ми идва прекалено мълчалив и студен. Трудно изразява позиция и обикновено включването му в спор се изчерпва до 1-2 изречения, след което мнението му рязко се изчерпва. Е, на фона на останалите мухляци - бива. Ама иначе - тц

И на мен не ми допада дори и по външност  Peace

# 302
  • София
Тази Деса е голяма клакьорка. Ристо ме дразни, държи се като детронирана кралица.

# 303
Ирина ще се ръпне отзад от яд. Не може да го преживее, че публиката е спасила Миглена и Емануела.
Ути е тоолкова дребна душичка. Що за злоба към Емануела? Чак пък толкова!

Някой има ли координати на Боби? Искам да го утеша след формата. Mr. Green Виждам, че страда, че Емито го отблъсна.
Не може Crossing Arms. Аз първа си го заплюх Sunglasses. Да си имаме форумна колегиалност Peace Mr. Green
'Га бе, душицо?! Да ровя ли кога първо написах, че започвам да се влюбвам?
Аз първа се влюбих пък Crossing ArmsХаресах го още от профилната му снимка в официалния сайт.

# 304
Много комплекси и Страсти Христови.

# 305
Тия пресушиха бутилката за норматив.

Ще се накъркат двамата, но нищо хубаво няма да излезе от това.

# 306
След толкова текила, май ще има "Ти мен уважаваш ли ме?" и ще вземат да се "уважат" накрая...

# 307
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ирина ще се ръпне отзад от яд. Не може да го преживее, че публиката е спасила Миглена и Емануела.
Ути е тоолкова дребна душичка. Що за злоба към Емануела? Чак пък толкова!

Някой има ли координати на Боби? Искам да го утеша след формата. Mr. Green Виждам, че страда, че Емито го отблъсна.
Не може Crossing Arms. Аз първа си го заплюх Sunglasses. Да си имаме форумна колегиалност Peace Mr. Green
'Га бе, душицо?! Да ровя ли кога първо написах, че започвам да се влюбвам?
Аз първа се влюбих пък Crossing ArmsХаресах го още от профилната му снимка в официалния сайт.

hahaha hahaha hahaha Хайде сега хванете се за косите.

# 308
  • София
Кошмар!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ама колко сеирджии...

# 309
Христо е дразнещ, надут и сухар.

Емануела има за цел да го напие и да се възползва от него. Laughing

# 310
  • София
Ужас, как може да изпият толкова много алкохол?

# 311
Да ви върна на Надя, която удари тъпомера. Може ли Ернестина да не е вече коментатор, че ми уврежда слуха. Много ми харесаха "пляските" на Емануела и Миглена!!!!!!! Сега да проследим "удара" на булката...

# 312
  • Тра-ла-ла
Ако съчетаем женствеността и красотата на Емануела и интелекта и дисциплинираността на Миглена - ще се получи перфектна жена Grinning

# 313
Леле Христо какво правиш бе душа Shocked. Жена ти гледа!

# 314
Ристо какво тъпо парче е. ooooh! А пък с какво самочувствие е, нямам думи. Чакам да се озове с Емануела в тоалетната, големият перко, дето не знае боли ли го или го сърби. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт