VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 257
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Новата светска двойка - Нобеловият лауреат Михов и певачката Рени. Joy Joy

И тази, която му го връчи, всъщност!  hahaha

# 661
То и Рениту май ше оди на финала

# 662
  • Бургас
Нищо не разбираме ние! Рени подкрепя Михов с доза САРКАСЦИЗЪМ. / тази ли беше новата дума  newsm78 /

# 663
  • Тра-ла-ла
Кво се чудите...България е пълна с псевдоморалисти. Всеки дава акъл по етика и морал пък не си гледа в собствената паничка

# 664
  • София
" Аз застанах на нейна страна и  и помагах" Рени, Рени, много си проста, забрави си май първите думи " Горкото момче" - за Боби

# 665
  • София
Новата светска двойка - Нобеловият лауреат Михов и певачката Рени. Joy Joy

Защо толкова грубо!
Певачката Рени! Не - другарката певица Рени!

# 666
Рени не я слушам като говори, но ме е страх да не ѝ изпаднат лукчетата от устата докато дудне нещо.
Joy Joy
Чак михов се изненада..

# 667
  • Испания
Естествено, Кошлуков ще говори добре за Надя.

# 668
Много ми стана смешно Надя като каза " с мен защо никой не злоупотреби"  Joy Joy
Иска й се на милата!
От страх да не се контузи с това "рагу и зъби".
Grinning Grinning Grinning

отдавна Надя не ми понася. Емануела според мен не е спала с него, а всичко е бло фарс. Ако беше спала с него , не би го формулирала като изиграване.

# 669
Рени била подкрепила Емануела при влизането и. Е, що за глупости?!? На 5 -та секунда подшушна на масата за Емануела. Айде,Рени, стига си се излагала.

# 670
Христо май ще си замине в петък. Дано!

Щях да се изненадам ако Рени беше посочила друг за победил. Не спря да се мазни на Михов.

# 671
Кво се чудите...България е пълна с псевдоморалисти. Всеки дава акъл по етика и морал пък не си гледа в собствената паничка
Не се чудя! Точно така е.
Генчо мноого ми харесва днеска! Mr. GreenБравос на него!

# 672
Рени била подкрепила Емануела при влизането и. Е, що за глупости?!? На 5 -та секунда подшушна на масата за Емануела. Айде,Рени, стига си се излагала.
Точно Peace

# 673
Начи, когато добрия стар мечок Ути ти се разкрещи в лицето, а дад гърба ти те нарече Пача, това не е агресия!!! Просто Ути се забавлява!!!

Ути е грубиян и би бил домашен насилник, ако беше женен. Едва ли щеше да бие, но щеше да крещи и обижда, което също е тормоз.

# 674
  • София
Хаха остана Михов да гласува Рени да си тръгне  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт