VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 886
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 870
Значи, ако някой дойде и ми обясни, че съм лоша майка - аз трябва да си мълча и трая.  Ама ако аз му кажа, че след като няма деца не може да коментира - ставам лоша и безчувствена, щото разбираш ли той може да има проблем...Че от къде на къде трябва да съм наясно с проблемите на непознат човек. И от къде на къде такъв човек се счита "оправдано" за сведущ за моя живот и има право да ми поставя присъди.

След всичката помия която се изказа за Емануела днес в студиото това наистина преля чашата за мен Peace. Това ако не е двоен стандарт то не знам какво е Confused.

# 871
Какво се накачулихте на клона Боби?! Нямам намерение да го деля!  Twisted Evil

Значи все пак, продължавам да живея в известна доза заблуда относно Ирина.  Embarassed Какво да правя? Все търся доброто у хората. Но сцената в изповеданията хич не й се получи. Там бликна такъв фалш...

# 872
  • 221B Baker Street
Най-добрата майка търси нещо за поркане преди лягане. Аз пък призовавам Ванката да й купи една винарна.

Нищо чудно да си имат вече, то с това темпо и Черно море би пресушила Мамата...

# 873
Изпуснах началото. Какво е станало между Емануела и Христо?  newsm78
Благодаря предварително.

# 874
Е какво излезе сега...
Миглена (жена) и Боби (тиха вода) излязоха най-големите мъже в къщата.
Май ще е права Деси като каза, че той е новият Джино. Съмнявам се да победи, но го виждам от последните. Избра печелившата страна накрая.
Иначе браво на Миглена за думите й за Иринчето. Толкова подмазване й удариха другите, че ми стана лошо. Но на Миглена думите й бяха точно в целта. Отново! Победител!!!

# 875
  • София
Най-добрата майка търси нещо за поркане преди лягане. Аз пък призовавам Ванката да й купи една винарна.
Joy Joy Joy

# 876
Рени що е облечена като контрольорка?! Thinking
Надява се да скъса билетчето на дЕдо Михов.

# 877
Толкова слабохарактерни съквартиранти не е имало. Добри, лоши, Меги и Емануела поне не близаха нечий гъз.

Ирина не е нормална според мен. Емоционален вампир. Сетих се за дименторите в Хари Потър. Направо страх да те хване...

# 878
  • Тра-ла-ла
Като гледам представителната извадка на нашето общество в къщата ....един ги еб@ва яко, те си го отнасят заради него и накрая пак си го обичат. Също като политиците и българите. Едните си правят каквото си искат, гражданите страдат, помрънкат, пък накрая си намажат д-то с вазелин Laughing Същата овча работа

# 879
Рени що е облечена като контрольорка?! Thinking
Надява се да скъса билетчето на дЕдо Михов.
Joy Joy

# 880
Изпуснах началото. Какво е станало между Емануела и Христо?  newsm78
Благодаря предварително.
Изпуснала си всичко, не само началото Mr. Green

http://www.blitz.bg/news/article/458817

Деси в Бай Брадър е уникална Joy Joy

# 881
Тази жена има двама сина,а се напива като тираджия и влиза в тоалетната при мъж ShockedТова ли е пример за жена и майка, ако това не е простотия и да не кажа нещо по-тежко не знам.Горките деца, а едното момче е по-големичко. Confused
+ 10000000000
 Чакам пак някоя будна гражданка , да дойде да обяснява, че тя навън не прави така
АЗ не стм поританка, но Емиту носеше ли си призиряатив??? Да не стане бебе??? Трето??? И да гоним Русту по тиливизиити... еххх, Боби... Изтърва момата....

# 882
Много ми се иска да разбера каква е причината никой да не се разсърди на Христо заради неизпълнената мисия. Каква е причината да го боготворят така и никой нищо да не му каже. Първоначално имаше някакво настроение срещу него и после - мир. Въпреки несгодите, които им причини с отказа си. Продължавам да недоумявам.

# 883
Ирина: " Айде да пием по нещо и да си лягаме." Laughing
абе някой вярва ли, че тая е отказала Иван от пиенето, тя не пуска чашата, ИнтИресна работа значи.... newsm78

# 884
  • Испания
"Караконджулите в къщата - след малко". В БББ.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт