VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 563
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 335
Според мен баш си е имало секс. Виждам, че някои все още се колебаят.:
Тук на 5,09 Емануела задъхано моли Ристо "Не го прави", няколко пъти. После изохва дълбоко Crazy

Играе сценка Peace Блъфира.

# 1 336
Аз пък в някои моменти симпатизирам на Деси Цонева, нямам логично обяснение защо.... Примерно заради Христо се видя, че ѝ стана гадно, твърде много вярваше в него и остана доста разочарована, затова и го номинира. Не мисля, че е ревност, разочарова се и се опита да го оправдае, но явно е попремислила.
Относно всички критики, че не била скърбяла за баща си - какво се очаква да прави? Да реве по цял ден? Да е в траур години наред? Когато аз загубих баща си много хора мислеха, че не скърбя, че не ми пука, защото продължих напред и бях усмихната. Заради него, защото аз го познавах най-добре и знаех какво би одобрил той и какво не. Не сте ѝ в главата, за да знаете какво чувства.
Обратно към Христо и Емануела. В случая Надя за мен беше точна в коментара си - постъпката на Емануела не е за "браво", но вината си е на Христо, това разбрах аз от нейните реплики. Такова е и моето мнение, не виждам за какво точно ѝ беше да му сваля маската на Христо, особено пък по този начин. Иначе самата тя ми направи добро впечатление, че се противопостави на Михов, като му каза, че не иска да я пипа. Някои хора много държат да докосват събеседника си, не винаги е със сексуален мотив, но за такива, които не обичат да бъдат докосвани си е неприятно и не би следвало да си мълчат.
Ирина на моменти ме дразни, но пък чак вселенско зло не мисля, че е. Имаше доста реплики на съжаление и за нейните деца, както при Емануела, така и при Ирина не можем да знаем как си гледа децата, за да я съдим. Може пък за тях да е добра майка. Това, че се държи по един начин с хората в къщата не значи, че така се държи и в семейството си. Аз например не третирам приятелите, познатите и детето си по един и същ начин... Това са съвсем различни категории хора в живота ми, със съвсем различно отношение съм към всеки от тях. Иначе не ми харесва отношението ѝ към повечето в къщата - някак собственически се държи, дудне, абе не е особено приятна.
Миглена ми е интересна - обаче и в нейното поведение намирам неща, които ме дразнят и не одобрявам. Някак високомерна ми изглежда. И ме дразни как се смее Simple Smile  Обаче е добър играч очевидно.
Рени предпочитам хич и да не проговаря, и тя все да се изтъкне какви хубави песни има, каква кариера е имала... И до там... Оставя ми впечатлението на интригантка, или по-скоро на човек, който се чувства добре, когато критикува и говори лошо за другите.
Торнев не ми беше любимец, но ми е кофти, когато виждам как му се подиграват и тук и във Фейса на говора. Не виждам нищо хубаво в това да се подиграваш на недостатъците на другите, особено когато тези недостатъци не са придобити по желание.
В крайна сметка излиза, че за толкова време гледане на шоуто, така и не успях да си харесам някой, който да подкрепя, абсолютно ми е все тая кой ще спечели...

# 1 337
  • 221B Baker Street
Имам усещането, че живея в някаква паралелна Вселена! Не мога да си обясня по никакъв начин, как е възможно поведението на Миглена и Емануела да се харесва... Явно такъв е "човешкият материал" останал в нашата мила Родина...
Според тази тема и аз явно не живея на тази планета - няма как да харесам поведението на двете, дето си играят на пляс, пляс ръчички и имат една единствена цел да дразнят останалите, че и да се гордеят с това. Но си е нормално поведение - като не ти харесва някой се хващаш за сламка и доказваш, че е греда, но ако ти харесва- грешките му с вода от 100 кладенеца измиваш.
Аз обаче друго се чудя най много - според народната мъдрост за да кажеш, че познаваш някого добре, трябва да си изял една торба сол с някого. А тук много познавачи на човешката психика видях, чак на гадателки ми приличат, явно много гозби са похапнали със съквартирантите. От едни измъкнати от контекст думи и видеа психологически трудове за непознати хора съчиниха.
Аз видях единствено, че Емануела има голям тренинг с пиенето и уж Ирина по цял ден с чаша в ръка се разхождала, но пияна не са я показали, то сигурно ще е заради кума, който пък от своя страна непрекъснато я изтипосва с всяка нейна грешка, която съквартирантите не са забелязали.  newsm78
И още нещо забелязах, но в темата - който не пее в хора трябва да се игнорира, да се срамува и най добре е да бъде обявен за трол.
Поведението на двете, пляскащи с ръчички, е достоен отговор към останалите, които ги направиха на *ъз, само защото едната е фолкпевачка, а другата отказа да им играе по гайдите... Ако всички останали бяха толкова бели и добри, за колкото се мислят, още повече и интелигентни, за колкото се имат, никога нямаше да си позволят да отправят подобни обиди и квалификации към две жени...А плякскането с ръчички може и да е дразнещо за мнозина, но си означава: "Да, в играта сме, тук сме и печелим, колкото и да не ви се иска! Хак ви е! ".

# 1 338
Според мен баш си е имало секс. Виждам, че някои все още се колебаят.:
Тук на 5,09 Емануела задъхано моли Ристо "Не го прави", няколко пъти. После изохва дълбоко Crazy
Извод - природата (или някой доктор) добре се е погрижила за Христо.  Laughing

# 1 339
  • Испания

Crazy

Не е изгладила парцалчето, ама очила е сложила.  Joy

# 1 340
Така, да проследим участието на Емануела в телевизионни предавания...
Искрено и лично и купища подобни - зарязана на олтара от Бисер
Цената на истината (макар и косвено) - правила аборт от бащата на абитуриентката за 12 000 лева
Къртицата - сключване на брак с Никола
Черешката на тортата - целувки с Джино
Вип Брадър - флирт с Борислав, закачки с Бахаров, натискане в тоалетната с Христо Живков.
Моля, някой да допълни, защото със сигурност пропускам нещо!

Това защо е нужно? Нещо като портфолио ли й правиш?
Да, ще я предлагам за Нобелови награди в категориите "Топ съблазнителка" и "Идол на младото поколение".
И "любимата звезда на България"... Peace

# 1 341
Аз пък в някои моменти симпатизирам на Деси Цонева, нямам логично обяснение защо...
Щото е супер яка мацка, много й се кефя.  Grinning

Не ми харесва обаче, че толкова много пие.  Laughing

# 1 342
Ирина обаче е голяма клюкарка, винаги е първа писта да гледа изпълненията и в спалнята, и в кенефа, просто ме изумява нездравото й любопитство. Бе стой си, пий си пиенето, какво се правиш на фенер.

# 1 343
  • Испания
Ирина обаче е голяма клюкарка, винаги е първа писта да гледа изпълненията и в спалнята, и в кенефа, просто ме изумява нездравото й любопитство. Бе стой си, пий си пиенето, какво се правиш на фенер.

Напъва се да блесне по някакъв начин.  Flutter

# 1 344
"любимата звезда на България"... Peace
Пресилено казано, както много неща в това предаване - най-великото на планетата.  Sunglasses

Предполагам повечето хора изобщо не гледат ВБ.

# 1 345

Crazy

Не е изгладила парцалчето, ама очила е сложила.  Joy
Е нали нямат електроуреди...

# 1 346
За съжаление имат, Окасо... Имат проблем как да си направят ноктите и косата, а не каква книга да си купят. Имат проблем кой да им плати водката в клубчето, как да нацупят устните във фейса, как да залеят трета с боя, как да се снимат как бият четвърта...  Peace
Знам за какво ми говориш, но да ти кажа предаване, като ББ/ВБ е просто следствие от много по значими процеси, които са се случили и се случват. Процеси, които изискват много дълго време за промяна.

Продуцентите на предаването правят продукт, който се опитват да предложат и да се хареса на максимален брой хора. Виждат каква е публиката и правят това, което ще им донесе най-много печалба.
Само недей за "пазара" да казваш. Вече ме разкостиха когато аз изръсих, че предаването си е огледало на пазара си. Peace

# 1 347
Според тази тема и аз явно не живея на тази планета - няма как да харесам поведението на двете, дето си играят на пляс, пляс ръчички и имат една единствена цел да дразнят останалите, че и да се гордеят с това.

Аз видях единствено, че Емануела има голям тренинг с пиенето и уж Ирина по цял ден с чаша в ръка се разхождала, но пияна не са я показали

При тоя инфантилизъм, който цари вътре, пляскането на ръчички е най-малкият проблем. И те имат право на своите 3 минутки злорадстване след цялата злъч, която им се изсипа на главите.

Съгласна. Но защо за едните винаги се намира оправдание, а другите биват плюти и хулени, нали и те живеят в същата обстановка.

# 1 348
Скрит текст:
Не се обиждайте мили дами, грозно е.

Но това не беше ли игра, все пак? Тя добър играч ли е?
Знае ли човек, било ли игра или не, Емануела няма намерение да е ясна и точна, то това и търси тя, смут, многозначни действия и поведение.

Дали е добър играч, зависи от гледната точка. За мен не е добър, защото действията й са по-елементарни отколкото би ми харесало и освен това са и доста крайни/агресивни.

Този така ме гледал, онзи така ме гледал, гив ми а брейк...  Laughing
Аз също не харесвам Емануела, защото робувам на собствения си вкус, но смятам, че е добър играч, защото без да е тръгвала в атака първа, тя отвърна на всички удари хладнокръвно и с точност. Peace

# 1 349

Напъва се да блесне по някакъв начин.  Flutter

То от толкоз напъване чак о**ране. Страда от мания за контрол на всичко и всички. Иска нещата да стават по нейния начин, ама останалите там не са 3-годишни. Точно на дружинна ръководителка ми прилича.

Общи условия

Активация на акаунт