VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 862
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 340
Най се потресох, че има деца дето го учат това, ама то на тях им идва свише с 4 бавачки. Те най-добрите майки са така мда..., а текста на песента Лили и Меги само я знаеха и Ути се пулеше само, мани...

# 2 341
Скрит текст:
Поддръжничките на Стрина Ирина и Лара са много загрижени за децата на Ема и на мен вече взе да ми писва от тази злоба и двойни стандарти. Вместо да изливат отровата ги каня да видят  1 ден на Иринка, който тя с целия си акъл е заснела и пуснала по собствена воля, да и се радваме всички .

Може да се забележи колко време през деня най- добрата майка отдели на бебето си/ приспиване в 21,30ч. и ....ами няма и, това е само/.
Повече няма да коментирам видеото, " напрегнатия ден", алкохола и позьорството. Който го изгледа ще си направи изводите сам. И след това би било дебелоочие да се критикуват други родители.

Да, мила ми ,Маро, това е деня на майка с бебе:

https://www.youtube.com/watch?v=6Ehg_IK4USM

----------------
Изгледах видеото ,но имам едно НО,ако това е майка и то добра,защо си оставя заспалото дете САМО в колата newsm78 децата сънени и изморени ,но добрата майка бърза да си пийне първо винцето и после да готви..аде бе представям си  кога е с/з/готвила и как са се наситили отрочетата и....в 21.30ч да слагаш бебе за сън е допостимо само когато си добра майка кът тетка Ирина-немам думи.....и тая пача се гордее с това и чак и видео щракнала-кифла с кифла...съжалявам ,че таз живее в друга вселена и неможем да се засечем та и аз да и покажа какво е да си добра майка....язък Joy...а и още нещо-това дет се снимала на стълбището ми то по битер и от цигански блок бе,какво е това занимарено стълбище на ВИП персоната и то в 21 век олииии...

# 2 342
Скрит текст:
Скрит текст:
А Рени не я ли е срам да спори. Казват й грешка, не знае и въпреки това "те не са цивилизация". Смешница!
Рени не знае какво означава цивилизация и от там се обърка. За нея цивилизация е голям град с много автомобили.  Mr. Green
Като Белград ,например😂

Даааа и "мост" е правила! Те т'ва е цивилизация!
Траки? Ай сиктир!  Crossing Arms

Е, хайде сега, едно верно нещо да каже жената и ти я сиктирдоса- ами племе са си Траките, е не са от това на Шабан Шаулич и Мирослав Илич, но за моста на цивилизациите това е без значение.

И племе да бяха казали от ББ, Рени пак нямаше да познае. Търси си оправдания.  Laughing

Ама верно ли? Та тя си го каза в прав текст- траките са били племена.
Ей, ще ме уморите бе, да защитавам Рени- двамата с Ути са единствените, които не мога да дишам. Mr. Green

# 2 343
Ако режат всички изцепки на Ирина, една серия няма да могат да сглобят

# 2 344
  • София
Ццццц, кви хора сте вие?! Жената с воловани отраснала, що не я питаха за ФренЦката революция, за Краля Слънце, за Тримата мускетари, за Париж, кой е написал "Марсилезата"? Та тя щеше и на Францужки да я изпее. Ами за някаква си там Българска история, че и я карат да пее някакъв си долнопробен чалга хит за някакъв възроден народ!!! И взели да и се подиграват моля ви се.
Какво разбирате вие от пъпЪ на светЪ?!

# 2 345
Скрит текст:
Струва ми се, че вече не се стараят да замазват резила на Стрина, даже напротив. Можеха да спестят голяма част от ръкомахането последните два епизода, както и слухтенето на вратата на младоженската тоалетна. И нямаше да я изправят точно срещу Миглена и с тези въпроси.

Могат, ама те какво са виновни, че стринка е проста и необразована -  тя има ли 11 клас бай дъ уей?  Mr. Green

Ееее, Banshee 5.50 има на кандидатстудентски в ...

(Joy гугъл ми замени Ирина с изимитирарина  hahaha)

.... Софийски Университет по Български и литература - Без един урок   Party

А Ути е завършил Техникума Киров (Електротехника в София) с отличие  Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 22:41 от Alcarin

# 2 346
  • в резерват
на мене ми стана леко тегаво, когато интелигентните победители не почерпиха останалите с наградата си. Или да кажат: "елате при нас."  Иначе като излязат и почват чупките при Гала. Ама ние ги викахме, ама ние се разбирахме, ама ние щяхме, ама ние се оср....ахме. Ама как така не е дадено? Ма това защо не е излъчено? Аууу ма няма такива работи...

Иначе Мегито ми хареса с това, че ако пожелае може да ги котка и върти всичките. Можеше да го направи още в началото на бб. Обаче жената не е всеядна. Не става за кофа за боклук. Докато Иринчето е манджа с грозде. Ларита, каки, пра-каки, , Ренита, Надета ,  всичко дето мърда  и бленува междинната станция на Христов.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 22:48 от Арбанашка кокона

# 2 347
Така с тези цайси кака Лили прилича на Цецка Цачева
на мен Другарката Лили ми прилича с тез цайси на соц.певеца Георги Минчев/лека му пръст/....

# 2 348
Аз все бъркам Съединението и Независимостта, та ги разбирам донякъде, от напрежение да сбъркат. По показателни са реакциите след това. Те са интересни. Мда. Нямаше изненади по този параграф

# 2 349
Скрит текст:
Поддръжничките на Стрина Ирина и Лара са много загрижени за децата на Ема и на мен вече взе да ми писва от тази злоба и двойни стандарти. Вместо да изливат отровата ги каня да видят  1 ден на Иринка, който тя с целия си акъл е заснела и пуснала по собствена воля, да и се радваме всички .

Може да се забележи колко време през деня най- добрата майка отдели на бебето си/ приспиване в 21,30ч. и ....ами няма и, това е само/.
Повече няма да коментирам видеото, " напрегнатия ден", алкохола и позьорството. Който го изгледа ще си направи изводите сам. И след това би било дебелоочие да се критикуват други родители.

Да, мила ми ,Маро, това е деня на майка с бебе:

https://www.youtube.com/watch?v=6Ehg_IK4USM

----------------
Изгледах видеото ,но имам едно НО,ако това е майка и то добра,защо си оставя заспалото дете САМО в колата newsm78 децата сънени и изморени ,но добрата майка бърза да си пийне първо винцето и после да готви..аде бе представям си  кога е с/з/готвила и как са се наситили отрочетата и....в 21.30ч да слагаш бебе за сън е допостимо само когато си добра майка кът тетка Ирина-немам думи.....и тая пача се гордее с това и чак и видео щракнала-кифла с кифла...съжалявам ,че таз живее в друга вселена и неможем да се засечем та и аз да и покажа какво е да си добра майка....язък Joy...а и още нещо-това дет се снимала на стълбището ми то по битер и от цигански блок бе,какво е това занимарено стълбище на ВИП персоната и то в 21 век олииии...

Това, ако го направи някъде извън пределите на на милата ни Родина - имам предвид в Цивилизацията (не тази на траките, а настоящата) - е твърде възможно временно дори да влезе в затвора и впоследствие да ѝ се отнемат родителски права. Ако има късмет може и да не стане точно така, но мнооого ще ѝ бъде трудно да си върже гащите. Мда. Най-добрата майка.  Confused

Ама тя се дъни постоянно. Първо сам-сама се завлече да се помирява с Миглена, после се изцепи на лайфа с "Бахти и фаворита дето си имаме"  и до момента тази тьотка просто не е спряла да се насира.  Факт.

# 2 350
  • Испания
Михов само когато много е вързал кънките, може да каже нещо против Тенчева и то зад гърба ѝ. Това повтаряне: "Нали съм ти приятел" приличаше на "Ти мен уважаваш ли ме?" Само за миг каза истината пред Христо и после пред Тенчева се извъртя. А последната пак излъга, като каза, че Миглена била я направила на нищо заради Михов.

От отбора на Миглена нищо не се очакваше, с изключение на нея, разбира се. Тя се представи блестящо за разлика от Пудра Тенчева.

Подвикванията от голямата маса бяха изключително грозни. А държанието на Рени хич не искам и да го определям. То говори, по-скоро крещи, само по себе си.

# 2 351
  • У Диспансера ...♥♥♥
И на мен ми направи впечатление, че не ги извикаха. Те нямаше да дойдат, ама все пак е въпрос на възпитание някакво. Рени, и аз не искам да я коментирам, че беше жалка, вместо да си седи при поп-фолк отбора за чиято загуба и тя допринесе доста, седнала при другите та даже и нагло се подсмихва  ooooh!

# 2 352
----------------
Изгледах видеото ,но имам едно НО,ако това е майка и то добра,защо си оставя заспалото дете САМО в колата newsm78 децата сънени и изморени ,но добрата майка бърза да си пийне първо винцето и после да готви..аде бе представям си  кога е с/з/готвила и как са се наситили отрочетата и....в 21.30ч да слагаш бебе за сън е допостимо само когато си добра майка кът тетка Ирина-немам думи.....и тая пача се гордее с това и чак и видео щракнала-кифла с кифла...съжалявам ,че таз живее в друга вселена и неможем да се засечем та и аз да и покажа какво е да си добра майка....язък Joy...а и още нещо-това дет се снимала на стълбището ми то по битер и от цигански блок бе,какво е това занимарено стълбище на ВИП персоната и то в 21 век олииии...[/spoiler]

И аз изгледах видеото, благодаря на този, който го постна. Това видео ми помогна да установя какво е това, което ме кара да не харесвам Ирина - студенината. Ирина е студен човек, независимо, че се опитва да бъде добра, мила, обичаща...тя е студена! Shocked

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 23:04 от DeltaAzimut

# 2 353
Само 9 дни преди финала кой мислите, че ще спечели? Повечето искаме да е Миглена, но предполагам на всички ни е ясно, че последната дума е на продуцентите. Аз обикновенно долавям в каква посока ни манипулират т.е кой трябва да харесваме и кой не, но тази година нещо не мога да им разчета знаците Laughing. Днес ми се стори, че си измукаха от пръстите някаква история за това как Миглена изманипулирала Боби т.е според мен се опитаха да я покажат в лоша светлина което ме навежда на мисълтта, че няма да й дадът първо място. Ако не е тя наистина не знам кой може да е newsm78

# 2 354
Борислав каза Доспевски,
защото в Пазарджик има къща музей на Станислав Доспевски-възрожденски художник.
Виждаше се, че много се притеснява и явно това име му изникна в главата.

И понеже ББ явно не знае кой е Доспевски предположи, че става дума за Достоевски.

hahaha

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 23:07 от Janette

Общи условия

Активация на акаунт