VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 695
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
Е, може ли да карат възрастни хора да се качват на това?

# 2 671
Надя защо се оплаква на Емануела? Защо не каже на каката какво мисли?

Емануела е почтена- не я насъска, а й каза да си трае, че остават още 10 дни и най-важно е да се забавляват.

# 2 672
Надя беше много искрена. С хора като Лили не си заслужава да се разправя човек. Харесва ми на мен Надя, с едно-две изключения в определени ситуации. А на въпросите й - на нито един не можах да отговоря. Но пък Ирина тук много добре се справи, не може да й се отрече. Емануела също доста неща отговори и както някой беше писал преди седмица, определено животът я е научил.

# 2 673
Надя защо се оплаква на Емануела? Защо не каже на каката какво мисли?

Емануела е почтена- не я насъска, а й каза да си трае, че остават още 10 дни и най-важно е да се забавляват.
Да, ако беше Рени или Ирина примерно щеше да я настърви и после да гледа сеир Laughing

# 2 674
На Надя бая кофти върпоси бяха.

Тия хич не са добре Simple Smile, изкукали са. Ама реферът не разбрах какво правеше в тая игра.
Този за мътеницата ли?  Laughing  Тя се спече и не отговори на елементарни въпроси  - изобщо не заслужаваха победата този път сините и не разбрах защо подскачат
Не, за село Баница, за континента, за Тоника СВ (аз го знам, но много хора не го знаят това пък точно) и още имаше, за мътеницата беше лесен, ама тя вече беше спекла достатъчно здраво. Peace
Важното е, че ЛИЛИ й подсказа. ЛИЛИ, ако четеш, БРАВО!!! Wink

Скрит текст:
Е, и аз си гледам от моята камбанария Wink - явно сме или много дърти, или прекалено начетени   bouquet  
Динозавъра Лили как се мазни на Боби - тя май се надява освен финалист да е и победител горката.  Laughing

# 2 675
  • София
Много тъпи мисии. Очевидно това е загрявката за връщането на предаването. Баси, колко са прозрачни!

# 2 676
Какво е казала Лили на Надя за деца?

# 2 677
Честно, мисля че ще е загуба на време, нерви и достойнство да седнеш да се разправяш с Лили. И въпреки, че и аз не симпатизирам на Надя, в случая мога да я разбера. И аз така съм си изливала натрупано напрежение в разговор.

Вальо пак табуретка го играе  Rolling Eyes

# 2 678
Тия сините големи мрънкала.  Crazy

# 2 679
  • София
Рени не се поздравява с отбора  hahaha hahaha hahaha
Ама наистина е много тъпа.

# 2 680
  • Испания
Христо е и злобен плюс всичко друго.

# 2 681
Сините мрънкала, а Рени недоволна от победата. ooooh!  Нали е в лагера на "интелектуалците"..

# 2 682
Рени колко демонстративно не се радва на победата. Милата, толкова е тъпичка и предсказуема, че ми е жал за нея.
А Ристьо хич не може да губи. Ах , това егоооо.

# 2 683
  • София
Христо е и злобен плюс всичко друго.

Дребните хора си личат отдалече.

# 2 684
А Ристо не е забелязал, че му подсказаха.Егати мухъла е този.
Ема трябваше да го съблече в тоалетната и да го плесне гол на пода.

Общи условия

Активация на акаунт