VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 480
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
Гледам разговора между Ирина и Христо. Че тя едно ясно изречение не можа да формулира!  Rolling Eyes

И за сетен път се чудя на Христо, що не си стоя на сянка, както досега? Никакви мъжки достойнства не притежава! Вчера с и неумението да губи в някаква глупава игра съвсем се изложи.

# 2 911
Че тя Зейнеб (известна по време на нейния ББ като Заибньето) от го-ди-ни драпа да води нещо и се подготвя за наследница на Гала.

# 2 912
  • на брега на морето
Скрит текст:
Здравко си носеше Библия и я беше оставил на малка масичка до две канапета. Зейнеп сложи краката си с чехлите до Библията и показаха това в близък план.

# 2 913
  • Испания
Казва се Зайнеб. Изобщо не я харесвам. На всеки 2-3 изречения започва с "честно казано".  Whistling

# 2 914
Аз съм я забравила, много я бъркам с Никол Станкулова, поне така мисля се казваше една водеща на синоптичната прогноза 

# 2 915
  Барбалела, за Коста Цонев подкрепям мнението ти с две ръце, все едно аз съм го писала. Само да допълня, че някои хора просто имат невероятния късмет винаги, ама винаги да им се отваря парашута в точния момент и за съответната позиция /именно той е един от тях/. А за просташката му циничност и на стари години не искам да говоря. Аааааа, сетих се и за безобразното му нахалство да спомене, че с заплатата си на народен представител не можел да изхрани двете си кучета.

# 2 916
Зейнеб е от Бургас и говореше на меко. После реши да става водеща и ходеше на логопед, за да си оправя говора. Нищо против хората, които говорят на меко.  Peace просто казвам, че е предприела тази стъпка, за да се вреди в телевизията. Може да я подготвят за наследничка на Гала, но според мен не става. Гала има къде къде повече харизма и присъствие и по-приятен глас.

# 2 917
Вчера като гледах Рени се чудех, защо каза, че Емануела, Миглена и Борислав няма да й липсват? Сега, нормално е като живееш известен период от време с хора те да ти липсват по някакъв начин. Но се чудя какво й направиха тези хора лично на нея? Гледах един клип, където разговаряха с Емануела и тя й обясняваше кои фризьори ползва за клиповете си, колко струват услугите им и т.н.. Между тях дори не е имало и най-малката разправия.Сигурно се мисли за много хитра, но всъщност излиза много простовата. Като цяло се държи като объркана, не намерила себе си и същевременно огромно самочувствие базирано на минали успехи/които аз не й ги отричам/. Някой трябва да й каже на тази жена да не говори много много. Разговорът да се свежда до "здравейте", "добро утро", "ще си лягам" и т.н. По-хубаво да излезе от къщата, като безлична жена, която не иска да навлиза в излишни интриги, отколкото да ръси простотия след простотия. И тук не става дума, че тя няма елементарни познания от обща култура/не че е за пренебрегване/ нито за морал. И Емануела няма такива познания, но показа, че е силна жена, която ако я настъпят знае как да ги сложи на мястото им. По неин си начин. Аз не бих постъпила така, но това няма значение. Погледнато повърхностно двамата с Христо се изложиха. Но абстрахирайки се от моралното/все пак не е добра гледка жена да се напие и влиза в тоалетната с мъже, за него същото/, тя го постави на мястото му, защото той я предизвика и то не един път, а до последно. Толкова е вряла и кипяла тази жена по кръчми и заведения, толкова типажи мъже е виждала, че сигурно й е нужно много малко време, за да разбере от кой тип е и какво оръжие да извади, за да се защити, ако се наложи. Още в началото й е било ясно, че Христо не е това, за което се представя и за това им каза, че са смотани. Предизвика я и тя си го върна по нейния си начин. Не искам да кажа, че това е за пример, но поне не е мишка смотана, на никой не се подмазва и може да се защитава сама, а не да се вре под  полата на Ирина като Христо примерно.
При Ути е достатъчно само да му покаже червено и той като "бик" скача без да се замисля Mr. Green
Много писах, но само последно да споделя, че Борислав изглежда много прикрит, но ми се струва, че този човек е много консервативен и се срамува от това.  В което няма лошо.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 13:10 от moe mnenie

# 2 918

От Фейсбук :
"Сибирският възпитаник- Ицо Гипса от Емануелино- утре да напуска." Laughing

Joy
Христо нали искаше безмълвно да изиграе образа си. Е, получи му се - докара се до безмълвно състояние в банята.  Drunk   bath smile3538 newsm43 341uu

# 2 919
Коста Цонев го харесвах много в сериала "Дом за нашите деца". Целият сериал ми пълнеше сърцето, харесвах всички актьори.

# 2 920
Сега гледах промото, ИринИ пак се изцепва ехидно за някой съквартирант : "Дъното, брат, дъното на дъната"...

# 2 921
  • Тра-ла-ла
Аз се чудя едно нещо. Бившата на Христо, дето си мислехме, че му е настояща и го командори, е учила психология. Би трябвало доста да е понаучила и отдавна да е разкрила характерът и особеностите на Ицето и да го е натирила. Или пък го е имала за експеримент за наблюдение?! Crazy

Цитат
Виргиния Захариева е родена на 02.09.1959 г. в гр. София. Завършва висше образование в СУ "Св. Климент Охридски", специалност Българска филология и Психология. Специализира аналитична психотерапия в Института по психология и психотерапия към Вестдойче Академия

# 2 922
Сега гледах промото, ИринИ пак се изцепва ехидно за някой съквартирант : "Дъното, брат, дъното на дъната"...

За себе си newsm78

Joy

# 2 923
  • Испания
Или пък го е имала за експеримент за наблюдение?! Crazy

smile3521 Вероятно. Като основа за писане на дипломна работа не би бил достатъчен като материал.

# 2 924
  • София
Съдейки по новото промо - на Боби може и да му изстине мястото на финала. Доста неподходящ момент е избрал да се противопоставя на Миглена.

Общи условия

Активация на акаунт