VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 546
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 820
  • София
Щото е дебел и като са на ластик му се смъкват по шкембето.

# 2 821
Невероятно пътуване до едно специално място очаква зрителите на Здравей, България и тази седмица - кака Лара ще ви отведе до чудни кътчета от Пловдив. Гледайте "Опознай България" утре сутрин, 4 ноември, в сутрешния блок по NOVA

Ето защо Кака ви Злара,участваше в брадъра
Опознай България е рубрика от сутрешния блок на Нова, в която различни известни хора ни отвеждат до любими свои места. Участието на Лара там ще е еднократно, като известно лице на телевизията. Няма да е водеща там, спокойно!!!
А ,така може😂

# 2 822
Според мен от целия ненужен персонал за финала най-ненужни са Христо и Рени. Зрителите ще накажат безмъжието на единия и слагачеството на другата като най- негативни черти. Надя може да бъде наказана с изгонване от симпатизантите на Ема , но на мен друго ми направи впечатление- че тя точно тази "ниска топка" потърси , за да сподели душевните си рани от Жлъчката. Очевидно я счете за достатъчно адекватна топка. Ха , и Ема как дистанцирано и отговори нещо в смисъл "мхм , или мдааа". Браво , пак показа ,че не желае да участва в разни заговори и просташки клюки.
От Фейсбук :
"Сибирският възпитаник- Ицо Гипса от Емануелино- утре да напуска." Laughing

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 08:34 от tays

# 2 823
Според мен от целия ненужен персонал за финала най-ненужни са Христо и Рени. Зрителите ще накажат безмъжието на единия и слагачеството на другата като най- негативни черти. Надя може да бъде наказана с изгонване от симпатизантите на Ема , но на мен друго ми направи впечатление- че тя точно тази "ниска топка" потърси , за да сподели душевните си рани от Жлъчката. Очевидно я счете за достатъчно адекватна топка. Ха , и Ема как дистанцирано и отговори нещо в смисъл "мхм , или мдааа". Браво , пак показа ,че не желае да участва в разни заговори и просташки клюки.
От Фейсбук :
"Сибирският възпитаник- Ицо Гипса от Емануелино- утре да напуска." Laughing

smile3501  Страхотно казано!
Слагачеството на Рена е достойно за НЕУВАЖЕНИЕ! Загуби и малкото си фенове, доколкото е имала! Проста, подмолна, дребнава и куха душица - Рена!
Ице - липса на мъжки качества, злобен, клюкар, неинтелигентен, ниско ниво на чувство за хумор!

# 2 824
  • София
Надявам се двама от Христо/Рени/Надя да си тръгнат. Деси като се отдели от светата майка ми стана по-симпатична.  Simple Smile

# 2 825
У Деси има някакъв детски наивитет , тя ми е симпатична като цяло. Поне не е показала злоба. То нейното по-скоро  на слабохарактерност прилича .

# 2 826
Според мен днес ще напуснат Христо и Надя. В понеделник могат пак да гонят и евентуално ще отпадне Деси, към сряда може би ще отпадне Рени. И другите на финал в петък.

# 2 827
  • Испания
Златарева в "Опознай България". Слушам я, защото не я гледам, и се сещам как крещеше в къщата и как се молеше на Тенчева.  ooooh!

# 2 828
Лепенето на прякори е мега грозно - това по принцип.

Лили ми е много неприятна, но да я наричате "Жлъчката" е отвратително. Хората с такива здравословни проблеми обикновено са с наднормено тегло, защото заболявания на жлъчка и жлъчни птища влияят зле на цялото храносмилане, затруднено е разграждането на мазнини, страда и черния дроб, често и сърцето и други органи. И да, специално хранене с определени продукти е задължително.

На мен Ути не ми е неприятен, имах по-лошо мнение за него при влизането му в къщата.

Според мен тези, които трябва да си ходят са Рени, Борислав, Христо, Деси.

# 2 829
  • Испания
Пак Зайнеб води "На кафе".

Уж Роро вчера трябваше да е в студиото, но не се появи.

# 2 830
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз мисля, че Рени и Надя ще излязат, Ицката още го кътат и ще додрапа до края.
Снощи направо как може се излага Сибиркия школник така, ми паднал си, паднал, какво се обясняваш като ученичка  ooooh! Толкова немъжкарско, то даже и женско не е това поведение, не мога да го оприлича.
Рена и тя, ейй до вчера редеше Ирини, сега сълзи тежки рони, че точно в тази конфигурация ще й липсват много  ooooh!
Гала била болна, затова тя водела .

# 2 831
Деси по никакъв начин не ми е симпатична. Какво като се отдели, след като нямаше смелостта да се опълчи на Ирина? Като цяло тя ми е напълно излишен персонаж в цялото издание, а след напускането на Глория, на моменти забравях, че е там. Нито е ВИП, нито е постигнала нещо самостоятелно (тя и с протекциите на баща си няма завидна журналистическа кариера), известна ми стана покрай някаква реклама за нейно учстие в Папараци преди време и от там разбрах, че има рубрика в предаването на Иван и Андрей, което по това време вървеше по ТВ 7. Нито съм я гледала, нито съм я срещала на друго място до Черешката лятото. Там пък участието й си беше жива подготовка за Брадъра (както и тези на Жана, Ирина, Лара и Явор).

От Рени очаквах да е по-весел и забавен образ (не комичен!), при влизането й останах с впечатление, че ще е душата на компанията, но уви! Като ветропоказател я видях - накъдето я духне вятъра, натам върви, макар на моменти да показа характер, но доста неубедително.

За Надя вчера писах, в общи линии от тези с 0 точки, само на нея симпатизирам.

Иска ми се довечера да излязат Христо и Деси, но мисля, че ще изкарат Надя и Рени. Минава ми през главата и за Надя и Деси, за да не разбиват новосъздаденото приятелство межди Ирина и певицата. Сигурна съм, че Емануела и Боби ще останат до финал, дори ги виждам последни с Миглена, а като подредба на самия финал - трети Боби, втора Миглена, първа Емануела.

ПП. Не разбирам каква е тази истерия по Емануела и определенията, че "не била ниска топка", ами не е и кой знае колко висока. Ако не бяха нападките към нея от страна Ути, нямаше изобщо да се сдуши с Миглена, а щеше да се насочи към "ядрото". Добре и се стекоха обстоятелствата да изглежда като жертва. Не отричам, че се защити и показа характер, но в никакъв случай това в моите очи не я прави чак "висока топка". Така в това издание мога да нарека само Миглена. От нея очаквах интригантстване, подмолничество, пускане на реплики зад гърба и гледане на сейр отстрани, а видях точно обратното. За мен тя е изненадата на сезона и съм й голям фен вече. Надявам се някоя ТВ да я привлече и отново да има свое предаване.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 09:51 от _Smile_

# 2 832
Като каза ветропоказател
Лара току що каза по Нова, че харесва Миглена  Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 833
  • Испания
Като каза ветропоказател

Искаше да каже, че така ни я показват, че дори тя я харесва, но всъщност е друга в къщата.

# 2 834
Като каза ветропоказател

Чух и не съм изненадана, до финала може и Емануела да й стане симпатична, както си мени мнението на всеки 5 секунди   Joy

Общи условия

Активация на акаунт