VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 480
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 955
О, коня и аз го помня..

# 2 956
В промото Ирина визира Деси, а спречкването между Боби и Миглена не вярвам да е особено съществено. Дори с най-добрите си приятели понякога влизаме в по-остри спорове.

# 2 957
Мен ми се чува, че Ирина казва - ”той разбира от храна, но не и от хора, тя грам не разбира от хора” newsm78
Каза: "Деси разбира ...."
Да вярно Peace. Какво пък сега толкова я захапа Crazy, няма да й прости ”предателството”.

# 2 958
  • на брега на морето
Това, че Анахид не е направила грешка не показва чааак голям професионализъм.
Скрит текст:
Така де, обаче Анахид, Мария Тролева и Никола Филипов са първите, които видях на екрана на  
в детските си години и ми е много мила. Четяха от листове, да. Около Анахид се носеше една ефирност, докато Тролева беше по-стегната.
Peace

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 18:45 от Котьо

# 2 959
ПП Боби кои точно спортни стоки вкарва в България?
Фитнес уреди, мисля. Беше разказвал на Ирина и Емануела за солариуми, които внася.

Има онлайн сайт за спортни стоки - http://sportensklad.bg/

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 14:48 от Kisina

# 2 960
 Котьо Joy Joy Joy
Скрит текст:
Разсмя ме , няма да ти отнемам ефирността на спомените . В по късни години  съм попадала на интервюта с нея, оставяше впечатление на умерен и благ човек. Деси май не е расла край нея.

# 2 961

Историята на един кон (ТВ театър) (1985)
https://www.youtube.com/watch?v=4j6Q2c4Yq1E

Добре, че това не е първата постановка, която съм гледала. Щеше да е последна.
Имахме прекрасни актьори, сега пак ги намираме за прекрасни, ама нищо не им разбираме, имат страшна дикция.
И под страшна, разбирам буквално страшна.
Някои от прекрасните актьори на миналите времена, не са умеели да си служат добре с лакти и някак са останали назад в гилдията, но не и назад  в сърцата на публиката. Не ми се коментира вече Коста Цонев, неприятно ми е да говоря за него.
Що се отнася до Анахид Цонева или друга фамилия, то тя е
била забележително красива жена, но нищо повече не знам за нея и не знам тя с друго блести ли. Може би е била от тези, които не са афиширали себе си. Истината е, че в семейството на Десислава Цонева няма нищо специално и никой специален. Просто скъпата БНТ, която аз изобщо пропускам, е поддържала и поддържа определен контингент от хора, които й служат до смърт.
Като казвам до смърт, значи буквално до смърт.
Не съм стара, но не съм и  толкова млада, че да не вържа нещата, да пресметна 2+2 и да си направя изводите за онези, които гледахме само по телевизията и ги мислехме за богове.
 Е, не!
Не са богове, и ако си мислят, че "заслужил артист" и "народен артист" са титли, които са раздавани от Тодор Живков за добро гъзоблизие, то ще ги разочаровам.
Защото "народен" и "заслужил" значи да те обича народът ти и ти да си заслужил тази любов.

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 15:14 от Анонимен

# 2 962
  • sofia
Ама  и Емата ще се окаже добър психолог, как им викаше, че Ути накрая ще ги прецака всички и ще спечели предаването...Май ще се окаже права...И това го надуши, без да е минала курса по готварство при Ути...
Всички се смееха и я гледаха подигравателно когато го каза ама май точно така ще се окаже Peace Тупарчев най-вероятно е обещал първото място на близкия си приятел, аз го усетих Кънчев как се изпусна онзи ден, че Ути бил голям претендент да спечели. Това при положение, че е може би най-мразения съквартирант след Ирини Crazy Цирк ще е и за съжаление ще прецакат Миглена Tired
Не искам да си представям, че някой който с гордост признава, че се гаври с животни за кеф може да е изтипосан като любимец на публиката Sick. Да не говорим за гнусното му антимъжко поведение към някои жени вътре в къщата и в частност към Емануела. Ако този спечели ще е едва ли не знак, че подобно поведение е пример за подражание Confused
Хич няма и да се учудя. Станка, как цветно разказваше за убитата от нея котка, колко просташко се държа в къщата и...пак спечели. Sick

# 2 963

Ирина-да рапира Shocked с тоз флегматичен изказ, абсурд

Обаче ръцете й са бързи . Party

Тя само на припева ще пее протяжно. иначе някой бързорек брат ще изпее  останалия рап.

# 2 964
Е, да....пръстчета и кунки умело размахва, това да...и добре прикляка, може и да стане..

# 2 965
Ама  и Емата ще се окаже добър психолог, как им викаше, че Ути накрая ще ги прецака всички и ще спечели предаването...Май ще се окаже права...И това го надуши, без да е минала курса по готварство при Ути...
Всички се смееха и я гледаха подигравателно когато го каза ама май точно така ще се окаже Peace Тупарчев най-вероятно е обещал първото място на близкия си приятел, аз го усетих Кънчев как се изпусна онзи ден, че Ути бил голям претендент да спечели. Това при положение, че е може би най-мразения съквартирант след Ирини Crazy Цирк ще е и за съжаление ще прецакат Миглена Tired
Не искам да си представям, че някой който с гордост признава, че се гаври с животни за кеф може да е изтипосан като любимец на публиката Sick. Да не говорим за гнусното му антимъжко поведение към някои жени вътре в къщата и в частност към Емануела. Ако този спечели ще е едва ли не знак, че подобно поведение е пример за подражание Confused
Хич няма и да се учудя. Станка, как цветно разказваше за убитата от нея котка, колко просташко се държа в къщата и...пак спечели. Sick
Ужас ooooh!. Какви са тези хора, просто нямам думи Confused

# 2 966
Това, че Анахид не е направила грешка не показва чааак голям професионализъм.
Скрит текст:
Така де, обаче Анахид, Мария Тролева и Никола Филипов са първите, които видях на екрана на l в детските си години и ми е много мила. Четяха от листове, да. Около Анахид се носеше една ефирност, докато Тролева беше по-стегната.
Peace

Скрит текст:
Много бяха говорителите едно време и до един бяха много добри, поне по детските ми спомени. Мисля, че конкурсите за говорители бяха тежки и с многобройно участие, а победителите ги отсяваха доста трудно, критериите са били високи. След това караха и допълнителни курсове, май. На мен любими ми бяха Ани Цонева, Даниел Илиев и Лили Ванкова. От по-късните помня Димитър Игнатиев - заради гласа.

# 2 967
Кришка, добре се сети за Станка, ами Черната Златка???
Да си припомним рева на любимата реалити звезда на Бг;
http://www.kliuki.net/chernata-zlatka-specheli-big-bradar-i-polu … erven-sriv-video/

На всичко са способни за да изтикат Ути или Ирина за любимци на народа.
Дето се  вика, знам какво ще направят, ще гледам как ще го направят .

# 2 968
  • sofia
Кришка, добре се сети за Станка, ами Черната Златка???
Да си припомним рева на любимата реалити звезда на Бг;
http://www.yahoo.net/chernata-zlatka-specheli-big-bradar-i-poluc … erven-sriv-video/

На всичко са способни за да изтикат Ути или Ирина за любимци на народа.
Дето се  вика, знам какво ще направят, ще гледам как ще го направят .
И този път съм се зарекла, да не ми пука!

# 2 969
  • Sofia
Зейнеб учи журналистика.
Упорита е,и като нищо може да заеме мястото на Гала...

Общи условия

Активация на акаунт