VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 890
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 390
  • Испания
Все едно Боби да пита Ники как е попаднал там.

И ще има право да го попита. Обратното е нелепо.

# 3 391
Време му е на Кънчо да го сменят!

# 3 392
  • София
Кънчев се държа като превъзбудено дете от детската градина.  ooooh!
Извънредно тъп и тенденциозен лайф.

# 3 393
На Торнев не му се чува гласа. То не че може да се вземе думата от маг Роро и Злара.

# 3 394
Кънчев отдавна се държи като махленска клюкарка ooooh! И при положение, че и Боби и Надя ги обвиниха в безличност, защото на нея ѝ се радваха, а момчето го нападнаха така агресивно и злобно? Close

# 3 395
Арбанашка кокона, това не са методите на класическата психология.
Кашпировски и той е бил добър. Wink
Уф, така, като не е извънреден, е много скучен петъчния лайф.
Тия за какво ги изгониха, като пак трябва да им гледаме неприятните муцуни.

Peace Съгласна съм, тогава не го знаех на какво точно отивам, отидох по препоръки. Но не бих повторила. Но според мен сестра му се състезава с него за по-по - най, затова  го споделих. В никакъв случай не му правя реклама. Някои неща трябва да се оправят без външна помощ.
Да, разбрах те. Исках да уточня, за да не вкараме някой в беля неволно. Simple Smile
Но определено има индикации Христо да се е срещал с него.
Рени ме напряга с тази рокля - затаила съм дъх в очакване да се пръсне и всичките и активи да се разпилеят.

# 3 396
  • Варна
Много грубо , що така особено отношение от страна на водещия ? И единствените въпроси са зададени от Ренката , другите нямали ли са въпроси към Боби ?

# 3 397
  • Испания
На Торнев не му се чува гласа. То не че може да се вземе думата от маг Роро и Злара.

И по-добре. Другите ръсят глупости за него.

# 3 398

Ами за това има водещ в студиото все пак  Rolling Eyes

# 3 399
Joy Joy
Представям си да беше дошъл в студиото с някоя пелерина, дегизиран като маг, ще се оправдае с отминалия Хелоуин .

# 3 400
  • София
Ама какви ВИП-ове?! Гладни плъхове, повечето нереализирани, готови на всичко за пари! Ще влизат и занапред.

# 3 401
  • Испания

Рени ме напряга с тази рокля - затаила съм дъх в очакване да се пръсне и всичките и активи да се разпилеят.

И аз така, но се успокоявам, че бате ти Вальо ще ги събере.  Joy

# 3 402
  • София
Е,защо трябва да каже,че е милионер Боби.Още утре ще е в някой списьк за отвличане.Нетактични.100 пьти го ппитаха.Вярно,че е на показ,нно....има си граници.
На същото мнение съм.

# 3 403
Ако изобщо има някога пак ВИП брадър, следващите участници, ще трябва да ги вадят от психиатрията. Не знам кой друг на тоя свят ще се навие да влезе в Кочината! ooooh! ooooh! Водещия е в унисон с концепцията на "шоуто".
Чакам Ласкин да се изкаже цветно за участието на неговата жена в тоя буламач, щото нещо си мълчи...
И не, драги сценаристи, това че ви гледаме и ви обсъждаме, не ви прави шоуто с най-висок рейтинг. Това е пълен цирк! И е еманация на човешкото падение...
Този път съм съгласна с всичко, до последната точка.
Смятат и действат сякаш драгият зрител е идиот.

# 3 404
както и очаквах ББ излъга като прати ристьо на финал.
Отношението към Боби е ОТВРАТИТЕЛНО.
Режисьорчето за какво е там? Да изкоментира веднъж по повод Миглена "хайвер от есетра".
Едни с усмивка въпреки помията,  другите егати дребните душички.

Общи условия

Активация на акаунт