VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 410
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 870
Уууу, какво неприятно излъчване има брата...да не употребя по-невъзпитана дума.  Sick

# 3 871
  • на брега на морето
Уууу, какво неприятно излъчване има брата...да не употребя по-невъзпитана дума.  Sick
Зловещо...

# 3 872
newsm10

# 3 873
  • Тра-ла-ла
Значи не съм единствената, която още от първо виждане на брата изтръпна. Има нещо скрито и психо Crazy

# 3 874
Истински психо....лог.

# 3 875
Махай, махай фотоса, че жлъчката ме присви ужасно Mr. Green

# 3 876
  • София
Като го видях брата, се сетих за това:
 Confused

Скрит текст:

# 3 877
  • Тра-ла-ла
Махай, махай фотоса, че жлъчката ме присви ужасно Mr. Green
Лекувам болести всякакви Laughing :
Скрит текст:

# 3 878
Ихааааа newsm44 smile3521

Господ здраве да ти дава, сестро Grinning

# 3 879
Ирина умее да се гримира, получава и се - докарва свеж вид.
Хубава е Ирина, харесва ми фигурата й и начина, по който се гримира. Но само ако можеше да не говори.. Беше казала на Миглена, че е "пластмасова", но най-изкуственият човек измежду всички в къщата е тя! Всичко й е премерено - тембър, начин на говорене, действия.. ooooh! Като излязла от нискобюджетен филм на ужасите е.

# 3 880
  • Испания
А представяте ли си утре да изхвърчат Тенчева и Ути? Ееееех, мечтиииииииииии!  Whistling

# 3 881
  • София
Накрая като нищо на нея ще й дадат титлата. Тъй де, пазят я цял сезон, рода са си с баш-шефа...

# 3 882
Сега ви изчетох, че да се информирам какво е станало в петък. Тогава като чух, че Христо е пръв спасен, и се махнах от Нова. То бива сценарий, ама чак пък толкова #2gunfire А пък с объркването на номерата избиха рибата! И точно на Христо и Емануела са объркани! И ние доматите ги ядем с коловете!

# 3 883
А представяте ли си утре да изхвърчат Тенчева и Ути? Ееееех, мечтиииииииииии!  Whistling

Smileys  сменяй дилъра "мацко" hahaha какво "взимаш"   Hug

Утре си тръгват Клевъра и Бобъра

# 3 884
  • Испания

Smileys  сменяй дилъра "мацко" hahaha какво "взимаш"   Hug

Утре си тръгват Клевъра и Бобъра

Въх, не думай, маци!  #Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт